tisdag 22 juni 2010

Karpstryparn om DO och diskriminering, del 1

Jaha, så har det nu blivit dags för första delen i min serie om DO och diskriminering, den andra och sista kommer i nästa inlägg.

Den första filmen kommer att ta upp bl a DO:s diskriminering utav sina anställda, DO:s (alltså Katri Linna) utnämning till Sveriges sämsta chef 3 år i rad, den faktiska diskrimineringen och den upplevda samt den påhittade, om bensinmacksföreståndaren som körde ut två personer ifrån Mellanöstern ur sin mack för att de stal, om vad han fick böta för det, och om att DO vid flera tillfällen själv har blivit stämd för diskriminering (ett av fallen gällde Lunds universitet).

Men den kommer också att handla om att svenskar och vita invandrare diskrimineras på arbetesmarknaden, till förmån för icke-vita invandrare ifrån t ex icke-västerländska länder, samt att det i Sverige nu för tiden anses värre att diskriminera någon än att mörda någon, t ex i fallet med de två muslimska kvinnorna som vägrade ta av sig sin niqab på ett badhus i Göteborg.

Här följer nu del 1 i denna serie, för att kunna se filmen så måste ni enkelklicka på den med vänster musknapp, det går även att klicka på den så att man kan se den i full size-format (ni får pröva er fram helt enkelt).

Filmen är gjord den 21:a juni 2010. Ett stort tack till Mr Varulv på Youtube för hjälpen med denna film.



Läs även om DO och diskriminering på t ex http://www.do.se/ och http://www.do.se/sv/Om-DO/ .

måndag 21 juni 2010

Om diskrimineringsfall m.m

Så här i början utav denna vecka (ja, det är ju faktiskt måndag och mycket kan hända) så ska jag bara meddela att det är tänkt att nästa inlägg ska handla om DO (alltså Katri Linna) och diskriminering, DO är ju förkortningen för Diskrimineringsombudsmannen.

Någon eller några länkar till några diskrimineringsfall, eller till DO själv, kommer också att finnas med.

Så håll era ögonen öppna efter nästa inlägg.

Men ni ska inte bli lottlösa för det, ånej.

Håll därför så länge till godo med "godbiten" på http://allahuakbar.se/wordpress/?p=13508 , där står det nämligen att Sverigedemokraterna enligt en mätning på Facebook nu är Sveriges näst största parti.

Något för PK-maffian att bita i det.

fredag 18 juni 2010

Tyskar kan de också, när det kommer till kritan

Nu känner jag att det är dags för ett litet avbrott mitt i bland alla politiskt inkorrekta inlägg i denna blogg, man skulle kunna kalla det för tillfälligt avbrott (detta har dock ingenting att göra med den dåvarande Lorry-medlemmen Stefan Sauks humor/satirserie "Tillfälligt avbrott", om nu någon av er läsare tror det).

Men men, nog snackat, här kommer nu en liten film igen. Vad den handlar om? Ja, det får ni se själva, jag kan bara säga att första gången som jag såg den så skrattade jag så mycket att jag fick väldigt ont i magen och dessutom trillade utav stolen som jag satt på, och rakt ner i golvet.

Den handlar om någon tysk som försöker sjunga (eller vad faan han håller på med), det hela slutar med att han slår sönder en LP-skiva mot huvudet så att bitarna flyger hej vilt.

För att kunna se filmen så måste ni enkelklicka på den med vänster musknapp, och sedan klicka med samma knapp en gång till (i alla fall om ni vill ha videscreen).
Mycket nöje.

måndag 14 juni 2010

Ett försök att lägga in filmen "Karpstryparn om antirasism"

Jag gör nu ett försök att lägga in min film om antirasism i denna blogg, vi får se om det lyckas. Filmen är från april 2010 (alltså i år).


Jaha, uppenbarligen så gick filmutläggningen bra, så därför kommer jag att lägga ut fler av mina filmer med mer politisk inriktning i denna blogg.

Men kolla på filmen om antirasism nu, ha en trevlig titt. (För att kunna se filmen så måste ni dubbellklicka på den med vänster musknapp och sedan klicka med den en gång till, tänkte bara nämna detta eftersom det alltid finns risk för missförstånd.)

Kommentera gärna efter att ni har sett filmen, filmen är för övrigt gjord den 13:e april 2010.

På tal om "antirasister" förresten så hittar ni på http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.384273-belonas-for-antirasism en äkta fascist och antidemokrat som om han finge som han ville skulle se till att alla människor som inte tyckte som han skulle utrotas från jordens yta.

Denna totalt förkastliga människa, alltså avskumheten förkroppsligad, finns för övrigt med på bild också.

Mina politiska filmer är som bakterier, de finns överallt

Sedan jag började publicera mer politiska videos på min Youtube-kanal (detta började jag med i skiftet mars-april i år) så har jag fåttv många fler fans, både på min kanal och mina bloggar. Jag har även fått många nya vänner på grund utav detta på Facebook också.

Men det är även många användare på olika sidor på internet som har lagt ut en del av mina videos på sina kanaler, en av dessa finns på http://www.bubblare.se/ , personens nic där är Böbben.

Jag har ingen aning om vem denna person är, bara att han på sin kanal där har lagt ut 7-8 stycken av mina politiska videos, bl a finns där filmerna "Karpstryparn om invandring och mångkultur" och "Karpstryparn om antirasism", alltså de två som har blivit borttagna från Youtube.

Tydligen går det på något sätt fortfarande att ladda hem filmer därifrån.

http://www.bubblare.se/user/38840/movies finns de av mina politiska videos som denne Böbben har lagt ut.

Till Böbben: Om du skulle råka läsa detta inlägg så ska du veta att du får lägga ut hur många som helst av mina videos, kör hårt.

Detsamma gäller ni andra som gillar mina videos, videorna finns på gott om andra sidor, t ex på http://flimmr.passagen.se/query.action?searchQuery=Karpstryparn&searchType=movie , http://www.errachidia.info/clip/2-Karpstryparn.html , http://www.atomic-noodle.com/Karpstryparn/ , http://torontodragracing.com/?tag=Karpstryparn , http://www.dualzone.com/index.php?tag=Karpstryparn och http://bdyoutube.com//list.php?q=Karpstryparn&filter=on&sa.x=15&sa.y=12 .

Ja, förutom Youtube så är dessa sidor bara några av dem som mina videos finns med på, MrVarulv (han som hjälper mig med videorna) har också fått lite reklam för sig via detta.

Så man kan lugnt säga att mina videos enkelt uttryckt har ganska rejäl spridning.

Det är ju som MrVarulv sade igår: "Karpstryparn, du är som en bakterie, du dyker ju upp överallt".

Hehe, rätt klockrent det.

Eller vad tycker ni?

torsdag 10 juni 2010

Samtliga av riksdagspartiernas ungdomsförbund består utav rasister

Känner ni till den omtalade och uppmärksammade video som den senaste tiden har cirkulerat flitigt på internet, alltså den där ett gäng negrer brutalt och grovt misshandlar en vit tjej på en gata i Frankrike?

I alla fall så har denna rasistiska video skickats till samtliga utav ungdomsförbunden till Sveriges riksdagspartier, dessa blev nämligen mycket förskräckta över det som skedde på videon, detta i alla fall innan representanter för dessa ungdomsförbund fick se den.

Men efter att de hade sett den så var det inte tal om någon rasism, ånej, istället blev det knäpptyst, "locket lades på" och ingen av dem ville prata om det.

Enligt en vidrig representant ifrån SSU och en minst lika vidrig representant ifrån KDU (den ifrån SSU var mest vidrig, han blev förbannad och menade att ingenting av det som skedde på videon var rasism, vilket säger väldigt mycket om vilket avskum som denna person är) så var detta ingenting att bry sig om.

Med andra ord så måste de representanter för dessa ungdomsförbund alltså själva bli mer än halvt ihjälsparkade, för att de ska fatta någonting.

För maken till flathet och absurd mjäkighet var det länge sedan jag läste. FY FAAN för avskum som dessa!

Undrar vilka som egentligen är värst? De avskum som grovt misshandlade den vita flickan, eller de avskum som representerar de svenska riksdagspartiernas ungdomsförbund?

Ja, det går nog på ett ut det!

Läs själva om det hela på bl a http://sdu.nu/2010/06/09/sdu-kraver-svar-om-undfallenhet-for-rasism-fran-ssu-och-kdu/ .

onsdag 9 juni 2010

Jämfört med kränkning så är seriemord acceptabelt

Den som påstås kränka någon är tydligen, enligt t ex muslimer, farligare än den värsta seriemördare som någonsin över huvudtaget har existerat.

Läs mer om det hela på bl a http://politisktinkorrekt.info/2010/06/08/lars-vilks-do-anmald-av-lattkrankt-muslim/ .

tisdag 8 juni 2010

Varning för zigenarligor

Igår läste jag på bl a Nätverk mot politisk korrekthet:s hemsida att Danmark har stora problem med zigenarligor ifrån Rumänien, och enligt den danska polisen så håller dessa ligor på att etablera sig i Sverige.

Läs mer om det hela på t ex http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/06/danska-polisen-varnar-for-kraftig.html och http://politisktinkorrekt.info/2010/06/06/danska-polisen-varnar-for-kraftig-okning-av-zigenarligor/ .

torsdag 3 juni 2010

PK-media har mörklagt sanningen om invandringen och det mångkulturella samhället sedan mitten på 70-talet

I detta inlägg presenterar jag en mycket intressant artikel, särskilt eftersom den är skriven utav en person som har "gått hela vägen", så att säga.

Artikeln är visserligen ifrån 2008, men som vi alla vet (ja, i alla fall vi som är verklighetsförankrade) så har det inte blivit bättre sedan dess, utan bara ännu värre.

Om denna vidriga, avskyvärda och totalt förkastliga utveckling fortsätter så är Sverige snart "så långt ner i soptunnan som det över huvudtaget går att komma", alltså allra längst därnere under all annan skit.

För det är ju där som de politiskt korrekta avskummen vill att vi SKA vara!

Artikeln är skriven i DN (Dagens Nyheter) utav Gunnar Sandelin, som är socionom, journalist och tidigare pressombudsman på Bris.

Artikeln heter "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna", och finns på http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362 .

Se även den före detta programledaren i SVT-programmet Debatt, alltså Janne Josefsson, erkännande om att PK-media mörklägger sanningen om det mångkulturella samhället, videon finns på http://www.youtube.com/watch?v=TtIsnktYyFA&feature=player_embedded#! .