fredag 25 februari 2011

Lämplig tillflyktsort för libyiska flyktingar är Antarktis

Så har det nu blivit dags för mig att göra lite reklam för en relativt nystartad organisation som har bara några få månader på nacken, om jag inte har helt fel så startade denna organisation någon gång i december 2010.

Men vad heter organisationen då, undrar ni kanske (and rightly so) ?
Jo, den heter så mycket som Försvarskåren Sveriges Självförsvar.

Som alla organisationer så har den också naturligtvis en hemsida, nämligen följande: http://www.sverigessjalvforsvar.se/se .

Gå in och läs på denna hemsida, jag kan lova er en mycket intressant läsning.

Och så lite "reklam" för muslimer också: http://karpstryparn.wordpress.com/2011/02/24/libyen-driver-in-en-jattearme-av-skadesinsekter-i-europa/ .

Det inlägg som finns på den sistnämnda länken handlar mest om situationen i Libyen, samt avslutas med en "trevlig" bild i slutet av inlägget.

Vad bilden föreställer? ja, det får ni se om ni kollar i slutet av det inlägget, om ni gör det så förstår ni också varför jag valde att publicera bilden på wordpress.com och inte på blogspot.com.

Eller för att uttrycka det hela på ett annat sätt: I'm taking precausions (är dock inte helt säker på hur det sistnämnda ordet stavas).

Men inlägget handlar också om att Europa nu ställs inför ännu mer problem och nackdelar med massinvandring (finns det över huvudtaget någon eller några fördelar med massinvandring? Nej, naturligtvis inte alls), jag menar, alla dessa "invivider" måste ju av någon mycket konstig anledning dra iväg någonstans.

Och som libyisk "flykting" finns det uppenbarligen en väldig massa olika alternativ att välja mellan, t ex Asien och Europa.

Visst, vi europe'er har visserligen redan tillräckligt med "flykting"- och invandringsproblem, men enligt PK-krafterna så ska vi tydligen ha ÄNNU mer problem nu.

Ty det är beslutat hööööööööööööööögt över våra huvuden!

"Ja, nu jädrar måste det ösas in ännu mer problem och nackdelar i Europa igen, det är ju inte tillräckligt mycket än."

Okej, när hela Europa går under i "flykting"strömmar med alla enorma nackdelar som dessa för med sig, är det inte tillräckligt då heller?

Visst, självklart måste alla dessa människor dra iväg någonstans, inget onödigt tjat och gnat om den saken, den saken är fullständigt klar.

Men varför kan de då inte dra iväg någonstans där det inte uppstår några problem varesig för dem eller för oss?

Ett utmärkt förslag på ett ställe där det inte blir några problem alls är........Antarktis, alltså självaste Sydpolen.

Visst, det finns gott om pingviner där, men de kan ju inte protestera särskilt bra, eller sagt, de kan inte protestera ALLS förresten.

Dessutom blir nog sjöleoparderna bara glada över att få lite varierad föda, jag menar, det är nog inte så värst roligt att enbart hålla sig till pingviner och enstaka andra sälar.

För de av er som inte vet det så är en sjöleopard en sälart, en väldigt rovaktig sådan också.

Läs mer om sjöleoparder på t ex http://sv.wikipedia.org/wiki/Sj%C3%B6leopard .

Och sist men inte minst i detta inlägg:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/al-qaida-stoder-upproret-i-libyen ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/strider-rasar-fem-mil-fran-tripoli_5964713.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/gaddafi-i-tv-tal-jag-avgar-inte_5958975.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/polis-skot-skarpt-mot-demonstranter--minst-en-dod ,

http://www.friatider.se/usa-tror-att-gaddafi-lever

och

http://www.expressen.se/nyheter/1.2344832/khadaffi-uppges-ha-hallit-nytt-tal .

OBS! Skit på er!

fredag 18 februari 2011

När är mångkulturens ändtarmar färdigslickade?

Ibland får jag då och då förfrågningar ifrån en del av mina läsare angående ämnen som de vill att jag ska ta upp, nu senast (närmare bestämt i tisdags) så var det en invandrare ifrån Kroatien som ville att jag skulle ta upp det här med makthavare i Sverige som missbrukar sitt användande av sina tjänstebilar, alltså använder dem vid tillfällen som de inte ska användas i.

Han tyckte att jag skulle ta upp hur många tjänstebilar som dessa typer har, vad detta kostar skattebetalarna osv.

Visst, jag håller med honom, detta är en viktig sak att ta upp, eftersom dessa utsugare använder sina tjänstebilar i tid och otid, i de flesta fall har inte användandet ens med jobbet att göra.

Men jag svarade honom att jag inte är tillräckligt insatt i det hela för att kunna skriva om det, man måste ju vara insatt i det man skriver om för annars blir det minst sagt riktigt käpprätt åt helvete helgalet.

Men jag håller med honom, det missbrukas alldeles för mycket när det gäller sånt där, den tjänsteman i makthavarposition som missbrukar sin tjänstebil om så det bara är EN enda gång borde få sparken ögona böj och ägna sig åt någonting annat istället, t ex gatsopning.

Nåja, nog snackat om detta nu, för det här inlägget ska ju handla om någonting helt annat, nämligen det som det står i rubriken.

Dock är jag inte så där jätteinsatt i hur människokroppen fungerar, däremot vet väl de allra flesta om att alla människor har ett litet maskformigt bihang på insidan precis innan stjärthålet, ur vilket all avföring trycks ut (eller sprutas ut, om man så vill också för den delen).

Vad heter det bihanget då? Jo, ändtarm.

Hade bihanget däremot suttit på utsidan så hade det hetat någonting helt annat, förresten så heter det ju någonting helt annat också. Ja, ni förstår säkert vad jag menar för någonting, det är ju för övrigt bara det s k manskönet som kan ha det, och har också för den delen.

Men nu för tiden så används detta bihang, alltså ändtarmen, till andra saker också, nämligen som "slickepinne".

För alla PK-makthavare (och andra PK-typer också) tävlar varenda dag 24 timmar om dygnet i vem eller vilka som mest kan slicka de mångkulturella rövhålen rakt upp i ändtarmen. Snart är väl vi vanliga och normala människor tvungna att betala alla "kulturberikares" brottslighet också, t ex våldtäkterna.

Men det gör vi ju redan förresten.
Länge leve mångkulturen, va? Nääää, skulle inte tro det!

Läs vad som står på t ex följande länk: http://www.friatider.se/korkort-for-invandrare-subventioneras?new .

Rena vansinnet, eller hur? Men visst, ska det slickas mångkulturella ändtarmar så ska det.

Ja, det finns mycket som man blir minst sagt häpen och extremt förvånad över i dagens Sverige.
Och sådana här saker kallar PK-krafterna för utveckling. Jo, men visst, och blåvalar kan ju flyga de också, eller hur?

Nej, bakåtveckling skulle jag vilja kalla det för, för det är ju faktiskt just precis exakt vad det är det!

På tal om utveckling förresten, i den senaste opinionsmätningen (nämligen en United Minds-mätning) som publicerades i Aftonbladet nu i veckan så fick Sverigedemokraterna hela 8,5 %, och är nu Sveriges fjärde största parti.

Läs mer om det hela på bl a http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article8562626.ab , http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/february/85-procent-for-sd.html , http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8563052.ab och http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?notisID=7910 .

Lite märkligt dock att det är just Aftonbladet av alla PK-tidningar som tar upp det här, med tanke på hur mycket skit och lögner som Aftonbladets "journalister" ägnar sig åt att ösa över SD.
Detta resultat visar ju att PK-medias smutskastning- , förtals- och lögnerkampanjer emot partiet inte har någon effekt, såvida man inte vill att SD ska öka då förstås.

Och det tror jag knappat att PK-krafterna vill, fast samtidigt undrar man ju. PK-"slasktrattar" är ju bra på att både prata bort och skriva ner sig själva.

Se även följande video om detta opinionsresultat: http://www.youtube.com/watch?v=3XtqIE19CW0&feature=uploademail .

Och när vi ändå är inne på PK-iter så kan jag ju ändå ta upp det som vår käre stadsminster Fredrik "Kannibalen" Reinfeldt har sagt om det svenska rättsystemet, nämligen att det inte är korrumperat. Det sade han nämligen för mindre än en vecka sedan som svar på de anklagelser som har kommit ifrån Wikileaks grundare Julian Assange.

Läs mer om det hela på bl a http://www.friatider.se/reinfeldt-beklagar-bilden-som-sprids-av-sveriges-rattssystem , http://www.expressen.se/nyheter/1.2322207/reinfeldt-beklagar-bilden-som-sprids-av-sveriges-rattssystem , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/assange-advokater-kritiserar-reinfeldt_5935865.svd och http://www.dn.se/nyheter/varlden/alhem-assange-kan-horas-i-england .

Det är bara det att Julian Assange har rätt. Det svenska rättsystemet är ett enda stort skämt, t ex får icke-vita och icke-västerländska invandrare som begår brott i Sverige nästan alltid lägre straff än vad svenskar och vita invandrare får.

Reinfeldt kunde lika gärna ha försvarat den nu döde diktatorn Saddam Husseins försök att utrota norra Iraks kurder med senapsgas!

onsdag 9 februari 2011

Muslimska styrkor hjälpte Adolf Hitler emot judarna

Vad tycker ni om moske'er, islam och muslimer? Själv är jag emot dessa tre saker helt och hållet, för sådan skit ska vi inte ha i Sverige.

Nej, låt muslimer, islam och moske'er stanna kvar i de muslimska länderna, istället för att förgifta hela världen med sitt hat och nazistiska stämningar, sin våldtäkts- , vålds- och pedofilreligion, och sina "wannabeskyskrapor".

För att gå tillbaka till det första stycket i detta inlägg så är det naturligtvis mycket bra och glädjande att det finns människor i Sverige som är emot dessa tre saker.

Synd att Adolf Hitler och hans gäng fokuserade för mycket på judarna förresten, hade han fokuserat mer på muslimerna så hade vi haft en bättre värld idag.

Fast det klart, muslimerna stod ju på hans sida, t ex de kroatiska muslimerna hjälpte Tredje Rikets nazister i Tyskland i kampen mot judarna.

Och Saudiarabien, ja, de hade ett hemligt avtal med Tredje Rikets nazister om att det skulle sändas frivilla saudiska styrkor till Tyskland för att hjälpa Hitler & Co om det behövdes.
Saudiarabien var redo att sända dessa, men som alla vet så blev det aldrig av.

Muslimer var alltså nazister, och det är de fortfarande. För det var muslimer som för flera tusen år sedan skapade nazismen, alltså var Adolf Hitler & Co ute en aning för sent.

Angående motstånd emot muslimer, islam och moske'er: Läs mer om en del av detta motstånd på bl a http://www.friatider.se/arga-svenskar-kallade-politikerna-for-forradare-under-moskemote-i-borlange .

Läs också följande artikel: http://politisktinkorrekt.info/2011/02/09/det-nysvenska-spraket-i-skolan-jag-skall-ka-din-morsa/ .

Och här t ex får ni höra svenskfientliga och Sverigefientliga uttalanden: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4337559&play=2894305&playtype=Ljudklipp .

Lyssna även på detta: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4337559&play=2894727&playtype=Ljudklipp .

Angående länkar som finns när det gäller motståndet emot islam och muslimer i Sverige så kan jag naturligtvis inte plocka fram alla sådana.

Men det är väldigt bra att folk är emot sådana saker.

Ty muslimerna är nutidens nazister.
Och vi vill ju inte att förintelsen ska komma tillbaka, eller hur?

Om nu någon tror att jag gillar judar så kan jag säga så här: Ja, jag gillar judar lika mycket som muslimer, d v s INTE ALLS!

Alla som inte är muslimer går åt "pipsvängen", om muslimerna tar över Sverige.
För det är just precis vad som håller på att hända det, och det med de mångkulturvänliga och svenskfientliga politikernas goda minne.

Det är bara SD, ND och SvP som är emot denna utvecklingen.

Det har dock kommit fram att företrädare för PK-partierna också är emot denna utveckling, dock bara bakom stängda dörrar.

Och Stadsminister Fredrik Reinfeldt då, som i höstas i en finsk tidning sade att det mångkulturella samhället inte fungerar.

Det går ann att säga något sådant i en icke-svensk tidning utomlands, hade han sagt det i Sverige så hade han blivit lynchad.

Nej, Reinfeldt och de andra PK-"tomtarna" i riksdagen är bara ett gäng hycklare, som dag ut och dag in gör skillnad på folk och folk.

Bu och bä för dem!

torsdag 3 februari 2011

Inbjudan till Katri Linna från Karpstryparn

Som ni märker så har det inte blivit något inlägg än under denna vecka, dock blir det ett nu om den svenskfientliga mångkulturextremisten tillika den främlingsfientliga före detta DO:n Katri Linna.

Japp, hon är främlingsfientlig, hon har ju t ex pratat skit om människor med utländsk bakgrund som är anställda hos henne, och "öser skit" om människor med icke-heterosexuella läggning.

Hon har även könsdiskriminerat kvinnor, t ex i det uppmärksammade fallet i början av 2009 angående 20 kvinnor som blev nekade plats på Lunds universitet med motiveringen att de var kvinnor.

Dessa kvinnor anmälde detta till DO, men hon tyckte inte att det var någonting att bry sig om. Nej, istället ägnade hon tid åt att kräva c:a 100 000 kronor för en tjuvs räkning, nämligen en "flykting" som hade blivit utkörd ur en butik för att ha stulit varor därinne.

Kvinnorna anmälde DO för könsdiskriminering, om det sedan ledde någon vart vet jag däremot inte eftersom det hela blev nedtystat i PK-media ganska snabbt.

Dessutom har Katri Linna blivit utnämnd till Sveriges sämsta chef under 2008, 2009 och 2010.

Det som är konstigt är varför hon inte blev avskedad långt tidigare, typ bara någon månad efter att hon tillträdde jobbet.
Hennes nedvärderande behandling utav sina anställda började ju redan då.

Men de hade väl ingen annan "slasktaska" att anställa förstås.

Nåja, nu har hon fått sparken, vilket sannerligen var på tiden.

Fast det klart, hon kan ju söka jobb hos mig förstås, jag menar, jag blir ju anklagad titt som tätt för att vara både rasist, främlingsfientlig, nazzesvin osv.

Dock är jag ingenting av detta, däremot är jag realist och invandringskritiker. Jag är helt enkelt, liksom många andra är, en engagerad samhällsmedborgare i detta avlånga land, bl a är jag samhällsdebattör.

Jag är alltså politiskt inkorrekt (vilket för övrigt faller inom begreppet invandringskritiker), men det har ni säkert räknat ut vid det här laget.
Jag startade ju denna blogg i slutet av april 2009, så ni har haft god tid på er att göra det.

Men men, med tanke på alla absurda anklagelser som har riktats mot mig sedan dess så tycker väl de IQ-befriade "slasktrattar" som har anklagat mig för ditten och datten att Katri Linna skulle passa bra som anställd hos mig.

Jag menar, hon är ju främlingsfientlig och rasist hon.

Läs mer om det hela på bl a http://www.dn.se/nyheter/sverige/do-far-sparken , http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.542023-do-far-sparken , http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/do-far-sparken_5907771.svd och http://svt.se/2.22620/1.2313457/do_katri_linna_far_sparken .

Det som också är stolligt är att hon inte hamnar som arbetsökande hos Arbetsförmedligen, samma regler ska ju gälla alla när det gäller arbetsmarknaden.

Men det gör de inte, detta är dock inte den borgeliga regerings fel, nej, de har bara gjort situationen lite extremare.

När det gäller Katri Linna så blev hon omplacerad som regeringschef i regeringskansliet, snart blir hon väl medlem i Svenska Motståndsrörelsen också.

Ingenting förvånar mig när det gäller svenskfientliga mångkulturextremister som hon, dock är det nog mindre lyckat av en sådan person att försöka gå med i Svenska Motståndsrörelsen.

Hade jag varit en SMR:are som hade någonting att säga till om så hade jag blivit ganska förolämpad över en medlemsansökan ifrån en sådan person, för att när den stora förvåningen hade lagt sig ställa mig själv följande fråga:

-Är hon sjuk i huvudet????