onsdag 30 november 2011

Fullständigt absurda och extremt osakliga lögnanklagelser

Idag stod det att handla om antingen socialdemokraten Morgan Johanssons KU-anmälan mot moderaten Beatrice Ask, eller om den fascistiska och främlingsfientliga rasisttidningen Expo:s (i PK-media benämns Expo, precis som av dem själva, grovt felaktigt för att påstås vara en "demokratisk och antirasistisk tidsskrift) och PK-tidningen DN:s (alltså Dagens Nyheter) oheliga allians i att anklaga Avpixlat och vissa andra nyhetssidor för att vara "hatsajter" och "rasistsajter".

Ska DN skriva om rasistisk hatmedia så borde de skriva om Expo istället. Expo hetsar ju emot individer, oavsett folkgrupper, som de anser har "fel" åsikter.
Även olika folkgrupper hetsar Expo emot, alltså begår Expo:s "journalister" hets mot folkgrupp.

Men vad är då "rätt" åsikter? Och vad är "fel" åsikter? Vem eller vilka har mage att anse sig ha rätt att bestämma detta?
Jo, Expo och annan fascistisk och rasistisk PK-media, t ex Aftonbladet.

Därför är det inte konstigt att Aftonbladet tappar läsare: http://avpixlat.info/2011/11/30/extremt-lagt-fortroende-for-aftonbladet/ .

Och det som står på http://www.expressen.se/nyheter/avslojar/1.2615549/gangman-jobbade-for-aftonbladets-agare gör knappast Aftonbladets situation bättre.

Men åter tillbaka till Expo.

Står Expo för alla människors lika värde? Står Expo för demokrati?

Står Expo för åsiktsfrihet och yttrandefrihet?

Svaret på dessa tre frågor är ett klart och tydligt NEJ!
Här har ni för övrigt fakta om Expo:s kriminella, rasistiska, vänsterextrema och våldsbenägna historia:  http://sverigeidag.wordpress.com/2011/10/25/expos-bloddrypande-historia/ .

Angående DN.s och Expo:s förljugna "floskler" så klargör Avpixlat det mycket bra och sakligt i artikeln på http://avpixlat.info/2011/11/30/expo-och-dn-i-ohelig-allians/ , alltså bra mycket bättre än jag kan göra det.
Så därför skippar jag det.

Läs också DN:s och Expo:s förvrängda och förljugna hetsartikel på http://www.dn.se/kultur-noje/unga-man-dominerar-pa-extremhogerns-sajter .

Istället väljer jag att skriva om en sak som i går skedde ifrån socialdemokratiskt håll, nämligen detta:
Då KU-anmälde socialdemokraten Morgan Johansson den moderate justitieministern Beatrice Ask, orsaken till detta är att Moderaterna enligt Socialdemokraterna inte har tagit emot ekonomiska bidrag från juridiska personer sedan 1976.

Läs mer om det hela på t ex
http://www.dagensps.se/artiklar/sn/2011/11/29/266998/index.xml

och http://www.sn24.se/nyheter/beatrice-ask-ku-anmald .

Hur patetisk och fantasilös får Morgan Johansson vara egentligen? Varför väljer han att anmäla just Moderaterna när han har en hel "radda" av riksdagspartier att välja på?

Han borde ta och "sopa rent framför egen dörr" först, innan han ger sig på något annat riksdagsparti.
För det finns gott om ekonomiska bidrag till Socialdemokraterna som inte har redovisats där heller, ja, när det kommer till kritan så finns det inget av de åtta riksdagspartierna som har redovisat alla sina bidrag och vart de kommer ifrån.

När det gäller Socialdemokraterna och de andra två partierna i vänsterblocket så förstår jag varför. För dessa bidrag kommer ifrån lite överallt, Vänsterpartiet t ex får ju bidrag ifrån personer och organisationer som är allt annat än demokratiska.

Och var Miljöpartiet får sina bidrag ifrån vill jag inte ens veta, även om det knappast är svårt att räkna ut vart de kommer ifrån.

Vad beträffande Moderaterna så kommer många av deras bidrag från islamister som t ex en viss person vid efternamn Waberi.
Hans många "demokratiska" uttalanden är väl kända vid det här laget, t ex det här: "-Kvinnor ska tuktas för att underkastas mannens vilja, de kvinnor som vägrar ska dödas!".

Så resonerar en äkta kvinnohatare.

Ett annat "demokratiskt" uttalande från honom lyder så här: "-Alla som inte är muslimer måste bli det, de som inte vill bli det ska dödas. De muslimer som inte är riktiga muslimer ska möta samma öde, de har inte den rätta tron."

Ursäkta, men här säger ju Waberi emot sig själv ganska rejält. Det är ju han som inte har "den rätta tron".

Men åter tillbaka till KU-anmälningen emot Beatrice Ask.

Ge dig på rätt saker, Morgan Johansson.
Eller också ger du dig inte på någonting alls.

Och när vi ändå är inne på det: Känner du till uttrycket "Dra käpprätt åt helvete"?
För att dra dit är just precis vad du borde göra.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Anmäl rätt saker, eller dra käpprätt åt helvete!

tisdag 29 november 2011

USA har en lösning på illegal invandring

Illegala invandrare och flyktingar är ett stort problem för de flesta länder i världen. Och Sverige är som bekant heller inte förskonat från detta.
I Sverige är för övrigt mindre än 5 % av de som har flyktingstatus flyktingar, de som verkligen är flyktingar tar sig nämligen inte hit.

Sverige är också ett av de länder i världen där invandrings- och "flykting"strömmarna är som störst, detta på grund utav okontrollerad massinvandring ifrån fel länder som bara skapar mängder med problem och nackdelar i form av t ex ökad grov brottslighet i Sverige som t ex våldtäkter och andra "trevligheter".

Men USA har tydligen en lösning på sådana saker: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet_6670870.svd .

Läs mer om det hela på t ex 

http://svt.se/2.22584/1.2621373/usa_bygger_anti-migrantmur_i_havet ,

http://hd.se/utrikes/2011/11/29/usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet/ ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.786194-usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet .

Det finns bara två problem med denna lösning, nämligen följande:

1. Det hela är en aning kostsamt, nämligen i form av 30 miljoner kronor. Om SvD omräknar kostnaden i svenska kronor eller om man syftar på amerikanska dollar vet jag däremot inte.

2. Att bygga en sådan jättemur är nog inte så bra för den marina havsmiljön, särskilt inte med tanke på alla oljekatastrofer som har skett vid USA:s västkust de senaste åren.

Men i Sverige skulle det inte innebära några större problem att bygga en sådan mur.

Kostnaden för en sådan mur är snabbt löst om man finansierar bygget med pengar som bekostar invandring och "flykting"strömmar.
För där finns det hur mycket pengar som helst att ta utav, 30 miljoner kronor är alltså bara någon droppe i havet (läste ni hur jag vitsade till det där?).

I Sveriges fall lär det dock kosta bra mycket mer än 30 miljoner kronor, eftersom en sådan mur i så fall måste byggas runt HELA Sveriges kuster.
Men ändå blir det bara en droppe i havet. Det finns ju som sagt pengar att ta utav, och då syftar jag inte enbart på invandrings- och "flyktings"kostnader, även om det är "huvudstället".

Däremot kan man diskutera vilka effekter ett sådant byggande får för konsekvenser på den marina miljön runt de svenska kusterna.

Men i vilket fall som helst så måste dessa problem lösas.
Och det gör man inte med att, som den borgeliga regeringen gör, "sitta med armarna i kors" och tro att allting löser sig utan att man så mycket som ens behagar lyfta på arslet ens en endaste gång.

Och den sossestyrda regeringen från Olof Palmes tid fram tills Göran Perssons sluttid ( under 4 år på 90-talet hade vi också en borgelig regering med samma skit) var inte bättre den heller på den punkten.

Sverige är nämligen det enda landet i hela världen där den styrande regimen inte bryr sig om sitt land.
Angående den meningen så kan nog inte ens den mest inbitna kommunist, vänsterextremist eller "antifascist" säga emot mig med tanke på att vi sedan den 19:e september 2006 har en borgelig regering.

Anledningen till att jag sätter ordet antifascist inom citattecken är att inga antifascister är antifascister, i annat fall skulle de inte vilja att alla människor ska tycka likadant.

Med anledning av det ställer jag följande fråga till mina läsare:
Vill ni leva i en värld där alla människor tycker och gör likadant dygnen runt i alla situationer och alla sammanhang som över huvudtaget existerar?

Jag vill det i alla fall inte.

måndag 28 november 2011

SD har aldrig varit arga, utan bara sakliga

Igår så avslutade Sverigedemokraterna sin kongress under landsdagarna i Göteborg. På den togs bl a partiets nya inriktning, nämligen socialkonservatismen, upp.
Den nationalistiska grundsynen inom partiet ska också finnas kvar.

Man vill helt enkelt bli det som Socialdemokraterna var under både Per-Albin Hanssons och Tage Erlanders tid som partiledare för Socialdemokraterna, man vill bl a ha tillbaka det svenska folkhemmet.

Enligt SD:s partisekreterare Björn Söder så ska partiets företrädare även ha en mjukare framtoning, samt att SD inte längre ska framstå som en samling "arga unga män":
 - Det handlar i första hand om hur vi uttrycker oss, men givetvis så har ju utseende och hur du klär dig också betydelse i kommunikationen, säger Söder.

Om sociala medier säger han följande: -Problemet med sociala medier är att det lätt kan missuppfattas om man skriver hastigt och lustigt.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-inte-bara-arga-unga-man_6667022.svd  ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.784780-sd-inte-bara-arga-unga-man

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/handbok-for-mjukare-sd-politiker.

Hör även en debatt i SR P4 Extra från igår om socialkonservatism mellan SD:s partiledare Jimmie Åkesson och den vänsterorienterade statsvetaren Marie Demker på http://avpixlat.info/2011/11/28/jimmie-akesson-diskuterar-med-marie-demker/ .
Programledare är Erik Blix.

Ja, vad ska man säga om Björn Söders uttalanden?
De var ju riktiga och sakliga, i alla fall alla utom ett.

För det har ju betydelse hur man som politiker uttrycker sig, hur man ser ut och hur man klär sig i kommunikationer.
Dessa tre saker borde alltså de andra riksdagspartiledarna lära sig någonting utav, med tanke på all "pajkastning" som de hela tiden kör med, samt en massa antidemokratiska fascistfasoner.

Och vad beträffande utseende förresten, har ni tänkt på hur de andra partiledarna ser ut?

Fredrik Reinfeldt ser ut som Adolf Hitler (bortsett från mustaschen då), Håkan Juholt ser ut som en tjock Charlie Chaplin, Göran Hägglund ser ut som Kronblom, Lars Ohly ser ut som Josef Stalin (vilket han ju är stolt över, en folkmördare vill han ju vara lik), Annie Lööf ser ut som en kannibal, och Jan Björklund ser ut som Musse Pigg.

Men Jimmie Åkesson då? Jo, han ser helt vanlig ut, alltså som en helt vanlig svensk.

Angående Björn Söders uttalande om sociala medier så håller jag däremot inte med.
För sådana har många viktiga funktioner att fylla, däremot är det mindre lyckat om det skrivs hur som helst.

Men sådant förekommer ju inte, utan det är frågan om genomtänkt saklighet.

Och när det gäller debatten mellan Jimmie Åkesson och Marie Demker så var det en bra och saklig debatt, för en gångs skull har vi alltså hört en vänsterorienterad person vara saklig vilket naturligtvis är bra.

För någon vänsterextremist/kommunist är hon tydlig inte, om så hade varit fallet så hade hon ju inte varit saklig.

Här har ni för övrigt en bild där man kan se hur sakliga och seriösa vänsterextremister/s k "antifascister"/s k "antirasister" är:

Jag ber om ursäkt om texten i pratbubblan är lite otydlig.
Men för de av er som inte kan se det så säger personen i KKK-utstyrsel följande: "-Nej Nej vi är DEMOKRATER!"

För vänsterextremister och många andra "antifascister"/s k "antirasister" är inga demokrater, de anser inte att alla människor har lika värde.
Däremot är de oerhört fega, de står aldrig för vad de tycker.
Istället maskerar många av dem sig och kastar både det ena och det andra på andra människor, t ex stenar.

De som kallar sig för antifascister och antirasister är själva fascister och rasister, t ex hatar de judar på grund utav det som sker i Mellanöstern mellan israeler och palestinier.

När det gäller debatten så var det egentligen bara en enda sak som Jimmie Åkesson sade som jag tycker är fel, nämligen att vem som helst kan bli svensk.

För det går inte, det tycker även mina adopterade invandrarvänner.

Men alla kan ju inte tycka likadant.

söndag 27 november 2011

Denna vecka minst 1612 läsare

Eftersom jag är ganska trött och sliten ikväll så blir det en tidig kväll ikväll.
Därför redovisar jag denna veckas läsarstatistik hitills.

I skrivande stund ligger den på 1612 läsare, den kommer alltså att stiga ytterligare fram tills c:a kl. 01.00 i natt då läsarstatistiken nollställs igen.

Men nu undrar ni kanske varför jag sedan 4 veckor tillbaka har redovisat läsarstatistik för bloggen varje söndag? Jag har ju inte gjort det förut.

Orsaken till det är följande: Jag såg vid ett tillfälle att Fenixmona, som driver den blogg som finns på http://fenixmonasliv.blogspot.com/ , har en läsarstatistik som alla som besöker hennes blogg kan se dygn för dygn.
Det är alltså hon som har inspirerat mig när det gäller detta.

Både hon och jag har ju statistik på våra bloggar som bara vi själva kan se, för så är det för alla som har en blogg på blogspot.com.

Detta gäller inte bara läsarstatistik, utan också statistik på hur många läsare man har i olika länder, vilka operativsystem och vilka webbläsare som används, samt hur många av dessa som har si och så många läsare i procentenheter.

Men eftersom jag inte vill registrera min blogg i mitt riktiga namn, vilket även brukar resultera i att man då får ett antal antidemokratiska, åsiktsförintande och yttrandefrihetsförgörande regler med på köpet (i alla fall på de sidor som jag har kollat på) om man gör det, så har jag valt att redovisa läsarstatistiken skriftligen för allmänheten istället.

Jag tycker nämligen att det är viktigt med demokrati och att man därför ska få yttra sig hur man vill.

För min del går dock gränsen vid personangrepp, påhopp, hån, smutskastning, hot osv.

Detta är orsakerna till att jag har infört kommentarsgranskning på min blogg, jag har helt enkelt tröttnat på sådan skit.
För kommentarer som innehåller sådant släpps inte igenom, däremot raderades de.

Men detta har jag också nämnt tidigare.

I morgon är jag tillbaka med nya friska tag, i form av nya sakliga och slagkraftiga inlägg.

Tills dess: Ha en god natt på er, och sov gott.

fredag 25 november 2011

Om "skotten på posten"

Jaha, nu har det gått nästan exakt 2 år och 7 månader sedan jag startade denna blogg, jag startade den ju den 30:e april 2009.

Men det är många som tror att jag är samme karpstrypare som driver bloggen Karpstryparn på metrobloggen.se och Karpstryparn III på wordpress.com.

Bara för att man hittar 66 700 sökresultat på google om man söker på Karpstryparn så betyder det inte att allihop är jag.

För det är de inte.

Samma sak är det med den Youtube-kanal som heter Karpstryparn2, många tror tydligen att det fortfarande är jag som står bakom den.

Och visst, visst har det varit så.
Men så är det inte längre.

Varför inte det då?

Tja, det är jobbigt att driva flera liknande saker samtidigt, den eller de personer som själva driver flera bloggar vet vad jag pratar om.

Och jag är inget undantag, för några år sedan drev jag nämligen hela 8 bloggar. Men efter ett tag lade jag ner fyra stycken av dem, sedan lade jag ner den femte.
Det blev helt enkelt alldeles för jobbigt, det tog för mycket tid och blev ganska omständigt.

Nu finns det bara, vad jag vet, tre bloggar kvar på internet med namnet Karpstryparn i bloggnamnen.

Men det är bara jag som driver den här, de två andra drivs av två andra personer.

Den första som finns på http://metrobloggen.se/karpstryparn/ lämnade jag, inte långt efter den nya inriktningen "Veckans insändare", över till en annan person.
Han som har tagit över den är en ganska vanlig kille, han är intresserad av lite allt möjligt.

Politik är han lite sisådär intresserad av, men han vill lära sig mer.
Jag borde ju veta, eftersom det är en vän till mig.

Här har ni hans inlägg om övertagandet: http://metrobloggen.se/karpstryparn/?p=946 .

Den andra är den blogg som finns på  http://karpstryparn.wordpress.com/ .

Den drevs av mig fram till det inlägg som finns på http://karpstryparn.wordpress.com/2011/07/30/fullt-upp-med-terrordaden-i-norge/ .

Efter att det inlägget skrevs, alltså den 30:e juli i år, så blev det väldigt tyst från den. Det dröjde tydligen ända till den 16:e september innan nästa inlägg skrevs.
Mellan dessa båda datum bytte bloggen ägare, den person som tog över den är för övrigt en före detta vänstersnubbe som har svängt om en hel del när det gäller många av sina tidigare politiska åsikter och värderingar.

Men detta gick naturligtvis inte på några nätter, det var, enligt honom själv, en process som tog många år.

Han tror dock fortfarande på demokrati som politisk styrning, fast på ett annat sätt än tidigare.
Numera tror han på riktig och äkta demokrati, alltså inte sådan bluffdemokrati som finns i Sverige.

Man kan säga att han har "öppnat ögonen".

Även honom känner jag, det finns ju ingen anledning att lämna över bloggar till personer som man inte känner.
För gör man det så går det oftast käpprätt åt helvete, därför ville jag ha vissa garantier av dessa personer vid dessa överlämnanden.

När det gäller varför jag hade bestämt mig för att lämna över bloggarna så var de följande:
Jag kände att dessa bloggar inte gav mig någonting längre, jag funderade faktiskt till och med på att lägga ner dem helt och hållet.

Men samtidigt vore det synd att göra det, med tanke på hur mycket tid som jag genom åren hade lagt ner på dem.
Det gällde särskilt den ena av dem, det skulle ha känts ont i hjärtat av att lägga ner den.

Och den andra hade, och har, fortfarande en funktion att fylla, särskilt beträffande ett visst speciellt inlägg som jag hade skrivit.

Större delen av dem var för övrigt både slagkraftiga och sakliga, men precis som i Karpstryparn II så finns det i många av dem också en komisk underton.

Men det fanns ett krav från min sida för att jag skulle lämna över dem:
Namnet Karpstryparn skulle fortsätta att finnas med i bloggnamnen, dessutom skulle de nya ägarna fortsätta att kalla sig för Karpstryparn.

För det var ju jag som hade kommit på namnet, därför vill jag ju att mina skapelser ska fortsätta finnas kvar.
Dessutom är detta viktigt också ur ett annat perspektiv, nämligen att de ska fortsätta att påverka.

Ett av inläggen i den ena av dessa har fortfarande stor påverkan, trots att det är snart ett helt år sedan det skrevs.

Men jag kan, om jag vill, när som helst ta tillbaka bloggarna, om jag upptäcker att de går käpprätt åt helvete, eller om någon av de som har tagit över dem inte vill driva någon av dem längre.
För det är ett löfte som vi har kommit överens om, det ska ju fungera för dem också.

Men båda två är, precis som jag, erfarna bloggare, även om det var några år sedan som de bloggade.
När de fick reda på att jag hade börjat tröttna så erbjöd de sig att ta över, vilket naturligtvis kom som "ett gäng skott på posten".

Ja, som ni ser så finns det fler på internet som kallar sig för Karpstryparn, även om det nog är jag som är mest känd.

Tidigare i år hittade jag förresten en kille på självaste Facebook som hade Karpstryparn som smeknamn.
Han hade sitt förnamn först och sist efternamn sist, men där emellan stod det Karpstryparn.

Men det var ett tag sedan, söker man på Facebook som kallas för Karpstryparn så hittar man ingen där, det närmaste man kommer är någon som kallar sig för.....Kattstryparn.

Ja, hehe, Kattstryparn kan man ju kalla sig för också.

Orsaken till att killen som hade Karpstryparn som smeknamn har tagit bort det kanske kan bero på att det finns personer som tror att han är jag, det vet man ju inte.

När det gäller Youtube förresten så har jag ingen kanal där längre, jag tröttnade på den också.
Istället togs den tidigare i år över av en person som kallar sig för Stryparn.

I samband med övertagandet tog han bort länkarna till de bloggar som jag har nämnt.
Men det spelar ju ingen roll, det är ju inte jag som driver den längre.

Däremot finns mina filmer kvar där.

Hans kanal hittar ni på http://www.youtube.com/user/Karpstryparn2 .

Så här står det i kanalens presentation:

 "En person som till skillnad från den borgeliga regeringen och vänsterblocket inte vill ha ett förstört Sverige.
Den här kanalen är för övrigt under ny ledning sen september 2011.

Jag vet inte hur jag ska gå vidare med den än, det återstår att se.

Karpstryparns videos låter jag trots det stå kvar, de är bra ju."

Men varför har han inte ändrat kanalens adress då?, undrar ni kanske.

Ja, det klart, eftersom han inte kallar sig för Karpstryparn så borde han ju ändra den.
Problemet med det är bara att det inte går, har man en gång valt adress på sin Youtube-kanal så går det inte att ändra den.

Den funktionen har nämligen inte Youtube.

torsdag 24 november 2011

Alternativt straff: Bli våldtagen med toalettborste

Våldtäkter är ett utav de absolut vidrigaste brott som över huvudtaget existerar.

De avskum som våldtar eller har våldtagit har ingen som helst rätt att leva, de har förstört en människas liv för tid och evighet och ska därför avrättas.

För då är vi av med packet!

Jag tänker nu i första hand på invandrare och "flyktingar" som kommer till Sverige och våldtar, men också på de människor med invandrarbakgrund som är födda här, t ex andra generationens invandrare.

Nu kanske någon av er tänker följande: -Menar han alla invandrare nu?

Nej, självklart gör jag inte det.

Det finns bra invandrare också, alla begår inte brott.

Men de flesta gör det.

Och då syftar jag inte på vita invandrare, utan på icke-vita och icke-västerländska invandrare.

Jag tänker då inte enbart på muslimska invandrare utan även på andra invandrare också, t ex sådana som är ifrån gamla öststatsländer.

Att vissa invandrargrupper är överrepresenterade när det gäller brottslighet i Sverige har oftast att göra med hur det står till med lag och ordning i deras egna länder.

Vi kan ett exempel på det:

Med tanke på hur det ser ut i muslimska länder, t ex Irak, Afghanistan, Somalia och Turkiet, så är det inte konstigt att sådana människor är överrepresenterade när det gäller brott begångna i Sverige.

För i sådana länder är brottslighet legalt, jag syftar nu på gärningar och verksamheter som inte är legala i Sverige.

Ett av många exempel på ett sådant brott är våldtäkt.

Ett annat är "rashets" och mord på t ex kristna människor och HBT-människor.

För i muslimska länder är det dödsstraff på människor med icke-heterosexuell läggning.

Och så finns det människor i Sverige som försvarar islam och muslimer, oavsett vad dessa gör för illdåd.

Har dessa försvarare någonsin varit i något muslimskt land och sett hur det är där?

Ja, möjligtvis med rejäla ögonbindlar på då, vilka är så hårt knutna att dessa försvarare får blodstörtning i sina huvuden.

Men det är väl därför som de resonerar så absurdt och helgalet.

Anledningen till att jag tar upp det extremt vidriga brottet våldtäkt är följande artiklar:

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2631208/17-aring-overfallen-och-valdtagen  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/17-aring-overfallen-och-valdtagen ,

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13978282.ab  .

Precis som vanligt så är svensk PK-media väldigt tysta när det gäller våldtäktsfall, det är därför som det har varit svårt att hitta någonting där om detta brottsfall.

Därför är det inte svårt att förstå att gärningsmannen varken är svensk eller på annat sätt vit.

För när en våldtäktsman är svensk eller på annat sätt vit, ja, då står det MÄNGDER om det i PK-media.

Men är det tvärtom, ja, då skyddas alltid gärningsmannen eller gärningsmännen, och ansiktena pixlas....om det ens finns några ansikten, enligt våra PK-makthavare har ju aldrig icke-vita invandringsbrottslingar någon etnicitet.

Det står ju aldrig någonting om brottslingens etnicitet, såvida inte han eller hon är svensk eller på annat sätt vit.

Vill man få reda på sanningen om massinvandringens enorma nackdelar i Sverige, ja, då får man söka efter information på annat håll.

Men ännu har det inte stått någonting i politiskt inkorrekt media om detta vidriga dåd, jag har i alla fall inte hittat någonting.

Kanske någon läsare har lyckats bättre?

Angående gärningsmannen så är han inte bara ett vidrigt våldtäktsavskum, han är inte heller någon djurvän.

Flickans hade ju med sig sin hund.

Avskummet slår alltså några hundra flugor i en och samma smäll:

Han gillar inte djur, och han gillar inte kvinnor.

Men i muslimska länder så gillas ju heller inga kvinnor av muslimska män, oavsett unga eller gamla.

Vad borde då avskum som detta få för straff, eftersom vi tyvärr inte har dödsstraff i Sverige?

Ja, det lämpligaste är att han blir våldtagen med toalettborste (med själva borsten naturligtvis), som körs ut och in fram och tillbaka i personens rövhål (djupt ska det vara också) oavbrutet 24 timmar per dygn under 2 veckors tid.

Räcker inte det så utökas det till ytterligare 2 veckor till, efter den tiden räcker det nog.

En och samma person kan dock inte göra detta, nej, ett antal personer får ju turas om.

För annars blir det för jobbigt, man måste ju minska arbetsbördan naturligtvis.

Men efter detta straff så tror jag knappast att avskummet begår någon mer våldtäkt.

Fram för straff med toalettborstar i våldtäktsmän!

För straffet ska ju vara KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNAS naturligtvis.

onsdag 23 november 2011

Fredrik Reinfeldt = Åsa-Nisse och Håkan Juholt = Klabbarparn

Idag har det verkligen inte varit lätt att välja vad jag ska skriva om. Däremot har det knappast varit svårt att hitta nyheter att skriva om, men å andra sidan är ju väldigt sällan som det är det.

För det finns alltid någonting att skriva om.

De nyheter som jag tycker är intressanta idag är följande:

http://avpixlat.info/2011/11/22/naken-afrikan-lopte-amok-pa-tag/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/22/vithet-ar-den-senaste-idiotin/ ,

http://www.svd.se/kultur/s-konferens-om-nya-slussen_6657020.svd ,

http://www.nationell.nu/2011/11/15/vanstern-motdemonstrerar-den-10-december-men-kan-inte-forsvara-sina-asikter/ 

http://www.friatider.se/asylvansinnet-slar-alla-rekord

http://www.friatider.se/massinvandrare-ockuperade-tag-i-lindesberg

och

http://www.friatider.se/sveriges-radio-ogillar-att-namna-vissa-grupper  .

Visst, det finns fler intressanta nyheter än så, men tyvärr kan jag inte nämna precis varenda en.

När det gäller Avpixlat så är den sidan för övrigt en av de bästa svenska nyhetssidorna på internet.

Go, go, go, Avpixlat!

Men även Fria Tider är bra, samt andra politiskt inkorrekta/demokratiska nyhetssidor.

Som sagt, det finns många intressanta nyheter att ta upp, idag väljer jag dock den här:

Författaren Liza Marklund, tidigare socialdemokrat, uttalade sig igår både skarpt kritiskt och komiskt om Socialdemokraternas numera skandalomsusade partiledare Håkan Juholt.

Hon sade då nämligen följande:

-Man kan inte ha en statsminister som marknadsför sig som Åsa-Nisse.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/1.2628920/marklund-kan-inte-ha-en-statsminister-som-marknadsfor-sig-som-asa-nisse

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13968500.ab .

Intressant jämförelse av Liza Marklund helt klart.

Men tydligen har hon blandat ihop det hela lite grann. Juholt är ju mer lik Åsa-Nisses "vapendragare" Klabbarparn, både när det gäller marknadsföring, personlighet och utseende.

Den riksdagspartiledare som är mest lik Åsa-Nisse när det gäller en massa olika saker har vi däremot i.........Fredrik Reinfeldt.

Dock är, och var, Åsa-Nisse inte svenskfientlig.

Åsa-Nisse är också gammal arbetare, är medkännande och bryr sig om människor, samt är Sverigevänlig.

Fredrik Reinfeldt är ingenting av dessa tre saker.

Men det finns fler partiledare i riksdagen som på olika sätt är jämförbara med seriefigurer.

Göran Hägglund är på många sätt lik Kronblom (slö och arbetsskygg alltså), och Jan Björklund är.....hmmmmmmmmmmm..........

Vid närmare eftertanke är det faktiskt lite svårt att hitta någon seriefigur som är lik Björklund, det skulle väl möjligtvis vara Musse Pigg då.

När det gäller Miljöpartiet blir det ännu svårare, de har ju inte någon partiledare.

När det gäller Centerpartiets ledare Annie Lööf så blir det däremot jättelätt, hon är nämligen inte lik någon seriefigur.

Däremot är hon till sitt ansiktsutseende (och på andra sätt också) väldigt lik en kvinna som på grund utav en infektion orsakad av ett sorts vatten blir kannibal och med sina starkt utskjutande och sylvassa tänder börjar äta upp sina vänner.

Filmen är från 2010 och heter Primal, mer information om den hittar ni på http://www.imdb.com/title/tt1438534/ .

Och här har ni trailern till den filmen: http://www.imdb.com/video/screenplay/vi741316889/ .

Om ni ser på trailern och ser kvinnan med de utskjutande tänderna så förstår ni varför hon är lik Annie Lööf.

Men Vänsterpartiet då? Ja, där är ju Lars Ohly på väg att avgå, men visst, om fanskapet ska liknas vid någon påhittad figur så får det bli.....Helan i de gamla svartvita filmerna om Helan & Halvan.

För Lars Ohly är verkligen "svårplacerad".

Nej, då är det betydligt lättare att jämföra hans folkmordsparti Vänsterpartiet med någonting.

Vad blir det då? Jo, ett gammalt hönshus, där partimedlemmarna, både i moderpartiet och Ung Vänster, ränner runt som vilsekomna "hönshjärnor" som inte vet vilken fot de ska stå på.

Men vart kommer Ung Vänster in då?

Jo, de är ju kycklingarna de.

tisdag 22 november 2011

Vad är det för fel på dubbelidiotisk trippelidioti?

I en tid när Europa invaderas av den politiska ideologin islam och dess alla muslimska företrädare är det glädjande att kunna konstatera att det finns europeiska länder vars makthavare bekämpar denna vidriga utveckling, med tanke på all människorättsvidrig skit som dessa båda för med sig.

För islam har gått från att vara en religion, till att bli en politisk ideologi.

De människor som försvarar islam och alla hatfyllda muslimer har uppenbarligen inte lärt sig någonting av historien.....och om de mot all förmodan skulle ha gjort det så är det i alla fall väldigt sällsynt, ja, så pass sällsynt att det är mikroskopiskt omöjligt att de har gjort det.

Ett exempel på ett land som har reagerat på islamiseringen av Europa är Danmark, ett annat är Frankrike.

Läs mer om Frankrike på bl a

http://avpixlat.info/2011/11/22/frankrike-visar-att-man-menar-allvar-med-slojforbud/

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tre-kvinnor-domda-for-slojor  .

Visst, det finns bra mycket mer att ta itu med emot islam och muslimer än bara detta, men någonstans måste man ju börja.

Annat är det däremot i Sverige, här struntar det politiskt korrekta etablissemanget fullständigt i människor.

Istället propagerar detta etablissemang för hat och olika sorters våld emot oliktänkande, närmare bestämt emot verklighetsförankrade människor som inte "krälar runt som grundligt lobotomerade höns i en jättestor bajamaja".

De som bete'r sig som grundligt lobotomerade höns som krälar runt i en jättestor bajamaja är däremot det politiskt korrekta etablissemanget, i form av t ex PK-partier som t ex Moderaterna och Vänsterpartiet och PK-media som t ex Aftonbladet, Expressen, Metro, SVT och TV4.

Och när vi ändå är inne på muslimer:  http://avpixlat.info/2011/11/21/muslim-beklagar-sig-over-att-leva-i-sverige/ .

Vilka och hur många saker är det som har gått rejält snett i denna kvinnas utveckling? Jo, typ alla.

Varför väljer hon för övrigt att stanna kvar i ett land där hon vantrivs? Ingen tvingar henne ju.

Eftersom ingenting passar så borde hon, om hon har någonting i skallen, åka tillbaka till sitt hemland.

Varför åkte hon förresten därifrån från början? Ingen tvingade henne ju.

Läs hennes absurda "buhu-buhu-buhu-u-u-u-u"-artikel på http://www.newsmill.se/artikel/2011/11/20/jag-f-rtrycks-av-normer-samh-llet-tvingar-p-mig .

Och naturligtvis går det inte att kommentera hennes bortskämda snyftartikel.

Är ni förvånad över detta? Jag är det inte, varken hon eller Newsmill tål ju kritik och mothugg i det här fallet.

Men om en jude får en artikel publicerad på Newsmill, ja, då är det helt plötsligt fritt fram att kommentera, oavsett om man kommer med saklighet eller inte.

Är de som jobbar på Newsmill rasister?

Likadant är det om någon sverigedemokrat eller någon annan mångkulturkritiker får en artikel publicerade där.

Men när muslimer får artiklar publicerade där, ja, då är ofta kommentarsfuktinonen avstängd.

Slutligen har vi denna artikel också: http://avpixlat.info/2011/11/21/flyktingar-i-upplopp-pga-missnoje-med-svensk-mat/ .

Läs mer om det hela på
http://bblat.se/nyheter/arboga/1.1443994-polisen-fick-gripa-in-vid-flyktingforlaggningen .

Maken till bete'ende från "flyktingar" var det inte så länge sedan jag läste eller hörde om.

Vad är det för fel på mat som i dessa fall makaroner och köttbullar, eller pannbiff med brunsås?

Tyckte de inte om färgen på maten?

Var brunsåsen för brun, eller var köttbullarna för bruna?

Det är väl precis som det brukar vara, "flyktingarna" tyckte nog att maten var rasistisk.

Men visst, åk då tillbaka till era hemländer och ät insekter och andra "godsaker", så finsmakare ni är.

För i många utav de länder som s k "flyktingar" kommer ifrån så äter man nämligen olika sorters insekter med god aptit, t ex gräshoppor och kackerlackor.

För där är sådan mat inte direkt ovanlig.

Men nu var jag ju faktiskt lite elak, ursäkta mig.

Vi har ju insekter i Sverige också.....

Men det kanske inte passar med så enkel mat som t ex snytbaggar, bärfisar, spyflugor, barkborrar och bålgetingar?

måndag 21 november 2011

Facket: "Vi vill ha mer invandringsbrottslighet i Sverige"

Visste ni att det finns fackföreningar i Sverige som välkomnar "papperslösa"/illegala invandrare hos sig?

Jodå, det är sant, dessa slår på "Stora trumman" för sådant.

Sloganen "Jalla jalla, illegala brottslingar åt alla!" ekar alltså väldigt högt inom fackledningen hos t ex HRF (Hotell- och restaurangbranchens fackförening), hos Fastighets och också hos Livs.

Avpixlat hade igår en artikel om det hela: http://avpixlat.info/2011/11/20/papperslosa-valkomna-i-facket/ .

Läs också mer om det här på t ex

http://www.hotellrevyn.se/ja-till-medlemskap-for-papperslosa

och

http://www.malmedel.nu/text.php?textID=3458 .

Svenska fackförbund som gör så här är ingenting annat än en enda stor skam för Sverige, t ex struntar de fullständigt i om dessa brottslingar ger sig på laglydiga människor i fackförbunden.

Facket gör alltså skillnad på folk och folk, personer som begår brott är bra människor det.

Men personer som är laglydiga då? Nej usch och fy, sådana är inga bra människor.

Fackledningarna i dessa fackförbund har uppenbarligen glömt bort huvudbudskapen i fackföreningsrörelsen, t ex sådana som rättvisa och laglydighet.

De som leder fackförbund är tillsatta för att bekämpa orättvisor och fel begådda från arbetsgivarhåll, de ska alltså stå på sina medlemmars sida.

Men står man på medlemmarnas sida när man välkomnar brottslighet?

Dessa fackledningar kunde ju lika gärna välkomna grov organiserad brottslighet, t ex den ryska maffian, i sin verksamhet.

Och vad är man, om man som invandrare befinner sig illegalt i ett land?

Jo, man är en brottsling.

För enligt lag, oavsett vilket land som det är frågan, så får man inte vistas där illegalt. Däremot ska man utvisas.

Men i Sverige, ja, här skiter vi i sådant, däremot ska vi här ha så mycket brottslighet att landet bokstavligt talat "svämmar över"!

De fackledningar som vill ha in illegala invandrare ska avsättas, och ersättas av människor som verkligen står för riktiga fackbudskap.

För uppenbarligen så har dessa beslut tagits utan att fråga medlemmarna vad de tycker om det.

Dessa fackledningar gillar uppenbarligen inte demokrati.

För det klart, hade medlemmarna tillfrågats så hade det blivit NEJ så det hade skrikit om det!

"Papperslösa" ska för övrigt inte ha rätt till någonting över huvudtaget i Sverige, t ex vård: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/billstrom-har-stoppat-vard-till-papperslosa_6650114.svd .

Varför inte?

Svaret är enkelt: De är här illegalt, alltså är de brottslingar och ska utvisas.

USA är ett föredöme på den punkten: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/intensiv-jakt-pa-papperslosa_6648880.svd .

söndag 20 november 2011

Denna vecka 1951 läsare

Nu när denna vecka om några få timmar är till ända så har det blivit dags att redovisa bloggens läsarantal för den här veckan.

I skrivande stund är det uppe i 1951 läsare, men eftersom det ännu är några timmar kvar till midnatt så lär det stiga ytterligare.

Jag har också fått flera nya läsare den här veckan, vilket naturligtvis är roligt.

Visste ni förresten att det finns fler än jag på internet som går under nicet Karpstryparn? Jodå, det är alldeles sant, dessa finns lite här och var.

En del vet jag vilka det är, andra inte.

Om det kommer jag att skriva mer om på antingen torsdag, fredag, lördag eller söndag.

I morgon är jag tillbaka med ett nytt slagkraftigt inlägg.

Vad det ska handla om? Ja, det får ni se då.

Tills dess: Ha en fortsatt bra kväll, och en ännu bättre natt.

lördag 19 november 2011

När katten Juholt är nere dansar flatlusen Reinfeldt på bordet

Vad gör man när man som Sveriges svenskfientliga och antidemokratiska stadsminister är så desperat i sina försök att smutskasta det enda demokratiska partiet i Sveriges riksdag att man inte inser att man drar löjets patetiska skynke över hela sin regering?

Jo, man sparkar på en person som redan ligger så långt ner i "den politiska ravinen" att personen ifråga behöver hela världens gudars och djävlars hjälp för att ta sig upp ur den.

Personen som har hamnat i denna "ravin" är ju, som vi alla vet, Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt.

Och vem den demokratihatande stadsministern är, ja, det vet vi ju alla vid det här laget.

Att denne vidrige pajas hatar bara tanken på alla människors lika värde mer än sig själv framstår klart och tydligt i följande två artiklar från idag:

 http://www.dn.se/nyheter/sverige/reinfeldt-till-attack-mot-juholts-installning-till-sd

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/reinfeldt-litade-mer-pa-sahlin_6647174.svd .

Där smutskastar och hånar Reinfeldt Håkan Juholt, han menar bl a att Juholt borde ha gjort som sin föregångare Mona "Jag är ingen fascist, jag hatar bara alla som inte tycker som mig" Sahlin när det gäller Sverigdemokraterna.

Men Fredrik "Jag älskar djurplågeri, t ex halalslakt" Reinfeldt, gör du ingenting annat än sitter och sover dagarna och nätterna i ända på Rosenbad?

Jag tror nog att Juholt har betydligt viktigare saker att tänka på än på Sverigedemokraterna, t ex att få både sig själv och sitt parti på fötter.

Han vill nog knappast bli en manlig Mona Sahlin, Socialdemokraterna behöver nämligen inte fler skandaler.

Säkert har Reinfeldts desperata smutskastningsförsök mot både Sverigdemokraterna och Socialdemokraterna att göra med att han vill få bort den mediala och "bloggiala" uppmärksamheten kring att Carema sponsrar Moderaterna.

Läs mer om det hela på t ex http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article13940210.ab .

Dessutom försöker han få det till att media ljuger när de påstår att han har en kannibal i släkten.

Men enligt Reinfeldt själv så har han ju det:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.ab ,

http://alpskugga.blogspot.com/2011/03/taby-och-reinfeldts-stolthet-over-sin.html ,

http://borje.blogg.se/2006/october/reinfeldt-en-negroid-kannibal.html .

Men bara för att den "gode" Reinfeldt är släkt med kannibaler så är hans släkt inte ifrån någon kannibalstam på Nya Guinea för det.

Däremot har han, enligt honom själv, negerblod i ådrorna.

Att han har kannibalblod i ådrorna märks också väldigt tydligt, han "äter" ju upp Sverige och vanliga människors levnadsstandard, i alla fall de som är sjukskrivna, arbetslösa, pensionärer osv.

Men eftersom du, käre Fredrik Reinfeldt, nödvändigtvis måste "äta" upp Sverige & Co, varför ger du dig då på människor som har det dåligt ställt?

Sådana blir det ju ingen bra middag utav.

Varför tar du inte de som har det bra ställt, t ex sådana människor som du själv?

För där finns det ju gott om godbitar att hämta.

"Endast det bästa är gott nog", som det heter.

fredag 18 november 2011

Tackar tackar för gratisreklamen från ungkommunisten Emil

Det är inte ofta som man får gratisreklam för sin blogg, därför blev jag en aning förvånad när jag alldeles nyss fick ett tips om denna länk: http://konstnarskretsen.blogspot.com/2011/11/karpstryparn.html .

På den hittar vi en tonårskommunist/en liten vänsterextremist som har tänkt starta en internetkampanj emot mig.

Den heter "Spamma karpstryparns kommentarsfält".

Och hans motivering till det är följande om mig:

"Han driver en oerhört rasistisk blogg som är en av alla bloggar som eldar på muslimhatet i det här landet. Han har bl a uttalat sig på detta sätt om arabiska män som tvättade en bil åt en kvinna:

"Aldrig i livet att jag skulle vilja ha bilen tvättad av araber, slöfockar är vad de är och okunniga.
Dessutom vill jag fatta vad de säger".

Mycket intressant det här, här har vi en person som bara kan hitta ETT enda citat från mig.

Käre Emil, om du hade vetat varför jag skrev detta så hade du nog fått dig en tankeställare....fast det klart, du är ju vänsterextremist, så det är nog minst sagt extremt tveksamt.

Jag har nämligen aldrig i hela mitt liv träffat någon arab som inte har varit just det som jag skrev, du ska veta att jag har haft mycket med araber att göra i jobb som jag har haft.

De som jag har haft att göra med var både slöfockar och okunniga, en av dem jobbade för övrigt så dåligt och så sällan att han till slut blev uppsagd.

Så ditt rasistsnack kan du, Emil, vänligt men bestämt ta och köra så långt upp det bara går "där solen inte skiner"!

Dessutom anklagar denne Emil en viss annan Karpstrypare för att ha "utövat personangrepp" på honom i hans "blogg".

Och ja, han har alldeles rätt, den personen gjorde det.

Men vem var det som började? Jo, denne Emil, alltså fick han bara igen med samma mynt.

Men detta nämner han inte.

Dessutom skedde det här tydligen, enligt vad jag har fått reda på, för nästan 2 år sedan, pojkstackaren är uppenbarligen väldigt långsint och fylld av hämnd.

Stackars liten då.....

Nåja, han är ju inte så gammal än. För långsint var jag också när jag var i hans ålder, gott om hämndkänslor hade jag inom mig också.

Sådant är ju inte så ovanligt när man är ung, det är en del av ens uppväxt helt enkelt.

Men allt eftersom så mognar man. Och Emil är inget undantag på den punkten, en dag kommer han också att göra det.

Hur lång tid det sedan tar är en annan historia.

Dessutom anklagar den lilla snorvalpen mig för att vara både rasist, nazist och fascist.

Angående rasist och fascist så syftar han tydligen på sig själv, jag är ingenting av dessa och har aldrig varit det heller.

Och om jag hade varit nazist eller rasist förresten, hade jag då haft två adopterade kompisar, varav en är från Filippinerna och en är från Colombia?

Svar nej.

Samtidigt kan man inte begära att en liten pojkstackare som totalt har missuppfattat både det här med arbetarklass, antirasism samt en massa andra saker, ska kunna förstå ens den enklaste minsta lilla detalj.

Han uppmanar också folk att skicka spamningskommentarer till mig med s k "sakliga argument".

Sakliga eller inte, eftersom han liksom jag har en blogg på blogspot.com så borde han ha ett automatiskt spamningsfilter som rensar bloggen från spamningskommentarer om det kommer in för många.

Jag har nämligen det, och de spamningskommentarer som inte blir raderade av det, ja, de raderar jag själv.

Visst, Emil, du och dina gelikar får skicka hur mycket kommentarer ni vill, ös på bara!

Men var då sakliga och kom inte med personangrepp, t ex "jävla idiot", "fyllkaja", "rassesvin" och annat skit- och lögnprat.

För då raderas de omedelbart.

Kul också att du anklagar min blogg för att vara rasistisk, utan att plocka fram något exempel på det.

Att du går på just Min blogg är också intressant.
Har du ingen fantasi?

Om du anser att min blogg är rasistisk, ja, då har du inte sett mycket i ditt liv. Det är ju ni kommunister som är rasister och fascister.

Läs på om din egen ideologi istället, du.

Det här bevisar ju bara att du har färre och mer tafattigare argument än din näsa är lång...om du ens har några över huvudtaget.

Angående det där om araber så skrev jag det i kommentarsfältet på en blogg på wordpress.com, det är alltså inte jag som har ansvaret för vad som skrivs i en blogg som inte är min.

Däremot är man som bloggare ansvarig för vad som publiceras i ens egen blogg, oavsett om det är frågan om blogginlägg eller kommentarer.

På wordpress.com gäller för övrigt inte svensk lag, utan amerikansk lag.

Servern finns i USA, och det är ett amerikanskt företag som äger wordpress.com.

Man får skriva precis vad som helst på sådana bloggar, så länge man inte hotar eller uppmanar till brott av olika slag.

Detta har jag nämligen kollat upp.

Jag har även läst igenom vad som gäller om man har ett Blogger-konto och en blogg på blogspot.com, så jag vet mycket väl vad som gäller här.

Men det vet uppenbarligen inte lille Emil.

Man kan riktigt höra hans pappa rycka honom i örat:

"-Eeeeemiiiiiil!!! Kom hiiiit, sade jag!!!!"

För ni minns väl Emil i Lönneberga?

Men du kanske inte har hört talas om den serien, lille Emil.

Dessutom faller den lille ungkommunisten i samma fälla som många andra kommunister inom Svea Rikes gränser, nämligen när han kallar sverigedemokrater för nazister.

Sådant kan man bli polisanmäld och dömd för, Emil.

Det har nämligen hänt flera gånger.

Tänkte bara upplysa dig om det, min lille "vän".

OBS! Lycka till med din spamningskampanj förresten också, det behöver du.

torsdag 17 november 2011

"Flyktingbarn" är inte alltid barn

Idag står det en "Gör skillnad på barn och barn"-artikel i SvD, alltså Svenska Dagbladet.

Den handlar om flyktingbarn, eller rättare sagt om många vuxna utlänningar som utnyttjar det svenska PK-etablissemangets "skrämselhicka" när det gäller att bli anklagade för att vara rasister.

Ni hittar artikeln på http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/rattsvidrig-praxis-for-asylsokande-barn_6641450.svd

Jag håller med socionomen Janet Karlsson om att Sverige måste börja följa barnkonventionen. Men då ska vi släppa in barn som verkligen har flyktingstatus, alltså s k kvotflyktingbarn.

Och det gör vi inte, ofta släpper vi däremot in vuxna "flyktingar" som utnyttjar den svenska PK-"skrämselhickan".
För PK-typer vill inte riskera att bli anklagade för att vara rasister, enligt dem är det värsta som finns.

Jag däremot bryr mig inte om någon kallar mig för rasist, anledningen till att jag inte gör det är att jag inte är det.
Men så är jag ju inte heller politiskt korrekt, däremot ifrågasätter jag olika saker och händelser.

Och det är jag glad för att jag gör, de flesta PK-personer är för övrigt rasister så det skriker om det.

Några exempel på rasister: Aftonbladets chefredaktör Jan Helin, Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, Aftonbladsjournalisten Anders Lindberg, Vänsterpartiets Lars Ohly, den före detta socialdemokratiske partiledaren Mona Sahlin, Moderatledaren Fredrik Reinfeldt, den svenskfientlige kurden Kurdo Baksi, Expo-medarbetaren och TV3-programmet Efterlyst:s Johannes Jakobsson.

Det finns fler PK-typer än så som är rasister, men jag tycker att det räcker med dessa.

När det gäller de vuxna "flyktingbarn" som påstås vara flyktingbarn så är de smarta, de utnyttjar en stor svaghet i Sverige, nämligen den bristande respekten för lag och ordning ifrån PK-håll.

För dagligen säger PK-etablissemanget emot sig själva, de gör hela tiden skillnad på människor och människor.

De som är tillsatta att bestämma över och följa lagarna i det här landet gör det alltså ofta inte.

Några exempel i raden av exempel på många "flyktingbarn", som är mellan 30 och 40 år, hittar vi här:

http://www.nationell.nu/2011/04/11/40-ariga-flyktingbarn-far-personlig-tranare-i-karlskoga/ ,

http://www.nationell.nu/2011/03/10/bildextra-40-arigt-flyktinbarn-kramar-nallebjorn/ ,

http://www.nationell.nu/2011/03/01/sa-har-ser-flyktingbarnen-i-solna-ut/ ,

http://brigaden.wordpress.com/2010/04/24/kommuner-vs-media-varfor-sa-olika-bilder-av-ensamkommande-barn/ .

Man skulle kunna tro att detta är enstaka tillfälligheter, men tyvärr så är det inte det.

Istället är tydligen sånt här satt i system.

För detta är långt ifrån första gången som så kallade flyktingbarn visar sig vara fullvuxna män. ”Barnen” är i själva verket oftare än man tror vuxna personer som fungerar som "ankare" för att få in hela invandrarfamiljer i Sverige.

Här har Sverige alltså ett jätteproblem, de barn som verkligen har flyktingstatus kommer väldigt sällan in i Sverige.

Detsamma gäller vuxna flyktingar, som verkligen är flyktingar.

Både barn och vuxna flyktingar som verkligen är flyktingar "rensas ut", till förmån för utlänningar som inte är några riktiga flyktingar.

Sverige följer alltså fortfarande inte lagstadgan i FN:s flyktingkonvention, och har så heller inte gjort sedan början på 90-talet.

Och så finns det personer som påstår att Sverige är världens modernaste och humanaste land.

Jo men visst, säkert är Sverige dessa båda saker.

Men då kan man ju lika gärna säga att Adolf Hitler, Saddam Hussein och Josef Stalin var världens absolut bästa medmänniskor också då.

För det är ju precis lika sant det med.

Förstår ni hur jag menar?

Dessutom finns det människor i dagens Sverige som på fullaste allvar tydligen anser att våldtäktsmän har världens bästa kvinnosyn, och att invandringen till Sverige startade för över 15 miljoner år sedan tillbaka i tiden, alltså långt långt innan Sverige och människor fanns över huvudtaget.

Ett exempel på en sådan person hittar vi i kommentarsfältet till mitt förra inlägg, enligt vad som står där så heter hon Yvonne.

Jag förstår varför hon sent igår kväll tog bort min kommentar om henne i hennes blogg, den var ju alldeles för sanningsenlig.

För ingen människa vill väl att andra ska kunna se hur stolligt man resonerar när det gäller sådana saker.

Anser ni själva att någon som anser att våldtäktsmän har en bra kvinnosyn och att Sverige har haft invandring långt innan både Sverige och människor fanns resonerar på ett vettigt och kunnigt sätt?

Och när det gäller mörkanden och mygel så har vi t ex dessa: 

http://avpixlat.info/2011/11/17/gp-glommer-ocksa/ ,

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.774396-son-misstanks-ha-dodat-styvfar ,

Och sist men inte minst: Igår kväll fick jag kritik från två personer för att de tyckte att jag skriver för långa inlägg.

Jag tar till mig kritiken, men säger samtidigt följande: Ett blogginlägg ska varken vara för kort eller för långt, däremot ska det innehålla någonting.

För annars får läsarna inget utbyte.

Dessa saker kommer jag att skriva mer om i slutet av veckan, typ på söndag.

Då kommer jag även att redovisa denna bloggs läsarstatistik för denna vecka.

onsdag 16 november 2011

Är sådant bra för Sverige?

Idag står det på en del ställen i PK-media om att Sverigedemokraternas partiledning vill ändra ideologi, nämligen ifrån demokratisk nationalism till socialkonservatism.

Enligt Jimmie Åkesson så har inte nationalismen svar på alla frågorna.

Men är denna ändring bra för SD:s fortsatta framgångar?

Själv tror jag att SD kommer att förlora väljare på ändringen, hur många det blir är däremot en helt annan sak.
Men visst, jag kan ju ha fel också, väljarskaran kanske ökar istället.

Partiet har dock mist en del medlemmar till SVP, alltså Svenskarnas parti, detta på grund utav att dessa före detta SD:are anser att SD inte är nationalistiskt längre.

Enligt PK-media är SVP ett nazistiskt parti, men enligt partiets ledning så har det skippat nationalsocialismen och satsat mer på nationalismen istället: http://www.svenskarnasparti.se/punktprogram/ .

Därför har SVP mist en del sympatisörer och medlemmar till den renodlade nationalsocialistiska organisationen NNS, alltså Nordiska Nationalsocialister: http://nordiskanationalsocialister.com/ .

Det finns helt enkelt olika typer av nationalism, precis som det finns olika sorters nationalistiska partier och organisationer.

Vi kan ta några exempel på detta, nämligen följande:

Partiet Nationaldemokraterna är ett s k etnopluralistiskt parti, de står för en form av etnisk nationalism: http://www.nd.se/vaara-aasikter/vision/maal-vision.aspx .

Sverigedemokraterna har hitills hela tiden stått för en annan form av nationalism, som enklast kan beskrivas som kulturnationalism: http://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/ .

Men nu ska tydligen SD bli socialkonservativt, enligt Åkesson ska man trots det inte tona ner nationalismen.

Läs mer om detta på bl a

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.775199-sd-blir-socialkonservativt ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.775104-sd-ska-bli-socialkonservativt ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.775199-sd-blir-socialkonservativt?articleRenderMode=extra_comment .

Som ni ser i artiklarna så placeras SD i och med den socialkonservativa inriktningen tydligt i mitten, partiet fortsätter också att vara starkt emot massinvandringen och kritisk till det mångkulturella samhället.

SD står alltså varken till höger eller vänster, de står precis i mitten.

Detta var mycket tydligt redan när de kom in i riksdagen, men nu blir det ännu tydligare.

Enligt Sverigedemokraterna innebär detta att man slår vakt om "väl fungerande gemenskaper som familjen och nationen", om lag och ordning, om "eftertänksamt framåtskridande", men också om sociala reformer.

Enligt Jimmie Åkesson är det så här:

– Vi utvecklar vår syn på nationalismen, förklarar vad vi menar med svenskhet och vem som är svensk. Det handlar inte om hudfärg utan om värderingar, säger han.
Svensk är, enligt programmet, bland annat den som talar flytande svenska, lever i enlighet med den svenska kulturen och känner större lojalitet med Sverige än någon annan nation.

Så långt Jimmie Åkesson alltså.

Men det här med att påstå att etnicitet och värderingar inte går hand i hand blir dock lite stolligt. För oftast gör de det, även om det ibland finns vissa undantag.

Jag själv är konservativ nationalist. Från början var jag socialdemokrat.

För mig är etniciteten också viktig, en somalier t ex kan aldrig bli svensk. Inte en arab heller.

Och då syftar jag inte bara på etniciteten utan på en massa andra saker också, t ex religion.

Det är ungefär som att påstå att en kannibal från någon ursprungsbefolkningsstam på Nya Guinea kan bli svensk, även om den jämförelsen kanske är en aning grov.

Det är för stora skillnader helt enkelt.

En person från något närliggande land där bl a de kulturella och etniska skillnaderna inte är för stora, t ex från Norge, kan däremot bli svensk.

Bland några av mina vänner finns det två som är adopterade från Colombia och Filippinerna, de har exakt samma inställning som jag när det gäller sånt här.

Läs mer om det här med SD:s nya ideologi på t ex

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-ska-bli-socialkonservativt_6636776.svd .

Som avslutning på detta inlägg bjuder jag er på några intressanta godbitar ifrån Avpixlat.

Håll till godo:

http://avpixlat.info/2011/11/15/tips-till-patrik-tjing-tjong-lundberg/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/15/aftonbladets-antidemokrater-hatar-vidare/  ,

http://avpixlat.info/2011/11/15/nysvenska-i-linkopings-tingsratt/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/16/sveriges-radio-censurerar-om-norska-valdtakter/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/16/nu-ar-aven-barbie-rasistiskt/

och slutligen

http://avpixlat.info/2011/11/16/jan-helin-och-norsk-media/ .

tisdag 15 november 2011

Tystas yttrandefriheten kan fler Anders Behring Breivik skapas

Igår så gick terroristen Anders Behring Breivik upp i rätten i Oslo tingsrätt för att yttra sig, detta för första gången i en rättssal efter det som han tidigare i år blev känd för.

Men fick han yttra sig? Nej, istället blev han nedtystad och belagd med munkavel.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/breivik-omhaktad-fick-inte-tala_6632416.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/breivik-i-ratten_6633724.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/1100-behring-breivik-i-oslo-tingshus-svd-pa-plats_6633024.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.773659-breivik-omhaktad-fick-inte-tala

http://www.dn.se/nyheter/varlden/massmordaren-visade-ingen-anger

http://www.dn.se/nyheter/varlden/jag-blev-lugn-av-att-se-honom-kedjad

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/cirkus-breivik-kranker-anhoriga .

Vad är nu detta? Här hindrar man en åtalad brottsling från att tala, från att använda sig av sin demokratiska rättighet.

Att han har försökt bekämpa den politiska korrektheten och multikulturalismen på fel sätt är väl inte så värst mycket att snacka om, för det har han ju.

Men gör inte denne domare sig skyldig till brott, när han stoppar Breivik från att prata?

För oavsett vad man tycker om Breivik och det som han har gjort så har han rätt att yttra sig, det är ju han som är åtalad och inte domaren.

Eller?

När det gäller de anhöriga till döda och icke-döda från massakern på Utöya så självklart förstår man dem ju, bara åsynen av Breivik sätter garanterat ännu mer spår i deras redan förstörda själar.

Dessutom behöver de inte sitta i rättssalen om de inte vill, de har rätt att inte närvara om de så vill.

Men genom att inte låta honom yttra sig så gör man sig själv till "arbetare" för hans sak, man ger honom nämligen rätt i att det är den politiska korrektheten och dess företrädare som försöker tysta människor (vilket ju de också gör) när det gäller att yttra sig och ha kritiska åsikter till massinvandring, mångkulturalism och politisk korrekthet.

Domaren som tystade Anders Behring Breivik är alltså inne på en mycket farlig väg, för det finns med all säkerhet anhängare till Breivik som tycker att han gjorde rätt på Utöya.

Hur många de är är en annan femma.

Och domaren sänder i och med sitt agerande ut signaler till dessa om att fortsätta det som Breivik har påbörjat.

Endast genom att låta denne brottsling tala kan man få reda på vad som drev honom till det här, hur han fungerar som människa och vad som var (och fortfarande är) hans mål.

Gör man det så har man större chans att förhindra att sånt här kan hända igen, även om man naturligtvis aldrig kan garantera att det inte händer igen.

När det gäller hans påstående om multikulturalismen om att "det är en hatideologi som stödjer dekonstruktionen av det norska samhället" så håller jag med honom.

För multikulturalismen är på många sätt en form av ideologi.

Och den förstör inte bara det norska samhället utan också andra samhällen, t ex det svenska.

För det ser ju våra PK-politiker till att den gör, tillsammans med PK-media som t ex Aftonbladet och TV4.

Angående Breiviks påstående om att han inte accepterar att han är häktad så, ja, vad fasen ska han kunna göra åt att han är det?

Han har ju begått ett väldigt grovt brott, och bedöms därför kunna göra någonting liknande om han släpps fri.
Detta är orsaken till att han är häktad.

Men enligt vad som har framkommit under den psykiska undersökningen så är han fullt frisk.

Minst sagt intressant det, jag misstänker att de som har undersökt honom menar att han var fullt medveten om vad han gjorde och tydligen fortfarande är det.

Märkligt är också att han inte känner varesig skuld eller ånger för det som han har gjort, men den långa process som har "skapat" honom (om ni förstår hur jag menar) och som har lett fram till dessa båda dåd har tydligen pågått bra mycket längre än 9 år.

Och till slut blir man kallhamrad, i hans fall väldigt till och med.

Dessutom är han också mitt uppe i alltihop antirasist, jojo, där ser man.

Och här kommer vi in på ytterligare en mycket intressant sak, nämligen följande:

Igår så yttrades i samband med rättegången uttrycket "Cirkus Breivik".

Det var som tusan, de som yttrade detta jämför honom alltså med AFA, alltså den terroristiska och vänsterextrema våldsgrupperingen Antifascistisk Aktion.

Men i och för sig så är det faktiskt, om man tänker efter, inte en så stollig jämförelse som det först verkar vara.

Både han och AFA:s sympatisörer är ju åt vänster, och både han och dessa sympatisörer är ju terrorister....fast på lite olika skalor då.

För AFA-sympatisörer har också tillverkat bomber och försökt spränga saker, t ex en viss McDonalds-restaurang i Stockholmstrakten.

Skillnaden mellan dem och Breivik är att han lyckades, även om han inte sprängde någon McDonalds-restaurang.

Där har AFA och andra vänsterextrema våldsgrupperingar mycket att lära.

måndag 14 november 2011

Har SD:s framgångar med sådana händelser att göra?

Idag står det för ovanlighetens skull en intressant artikel i "toalettpappersblaskan" Metro, nämligen en som handlar om att S-väljare väljer att rösta på Sverigedemokraterna eller Vänsterpartiet istället för på Socialdemokraterna.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Socialdemokraterna fortsätter att tappa väljare till V och SD.

Här har ni artikeln i sin helhet: http://www.metro.se/nyheter/s-valjarna-flyr-ut-pa-kanterna/EVHkkn!AmyD1Yn5qWPBI/ .

Nu är det visserligen ingenting konstigt med att Sverigedemokraterna plockar väljare från Socialdemokraterna. SD plockar ju väljare ifrån alla riksdagspartier, till och med från Vänsterpartiet.

Däremot är det märkligt att Vänsterpartiet vinner väljare från Socialdemokraterna, med tanke på att Vänsterpartiet är ett folkmordsparti som håller diktaturer som t ex Nordkorea, Burma och Saudiarabien "under armarna" och stödjer dessa i deras människofientliga politik.

Att Sverigedemokraterna vinner väljare från Socialdemokraterna är däremot inte konstigt alls, en av orsakerna är nämligen att SD på många sätt representerar den politik som sossarna hade under partiledaren Per-Albin Hanssons tid vid makten.

För på den tiden värnade Socialdemokraterna om Sverige och svenskarna, vilket de inte gör idag.

En annan orsak till tappet är alla skandaler som har drabbat partiet, den senaste är ett antal stycken som deras ynklige och antidemokratiske fegtratt Håkan "Jag hatar demokrati, däremot är jag storlögnare och fascist" Juholt är skyldig till.

Jag tänker nu på t ex den senaste, alltså den där han kräver att han ska bestämma över SVT när det gäller t ex partiledardebatterna.

Får inte Ljugholt, förlåt, Juholt det så hotar han med att debattera i de eventuellt kommande partiledardebatterna i TV4.

Men vad blir det för sorts partiledardebatter, om en och samma partiledare debatterar med sig själv? "Herr" Juholt har tydligen glömt en liten men ack ändå så viktig detalj, nämligen den att sådana debatter består av fler än EN partiledare.

Eller vill du, käre Håkan Ljugholt, ursäkta, Juholt, menar jag, fortsätta att urfegt och "sandlådeaktigt" fortsätta att stå utanför "ringen", istället för att bete' dig vuxet och moget och stå I den istället?

Visst, vill du fortsätta med dina barnsligheter så gör det, men gör det då någonstans på någon ö någonstans väldigt långt ner söderut, t ex hos någon kannibalstam på Nya Guinea.

För kannibaler är ju knappast veganer, om jag säger så. Så hos dessa bidrar du ju till någonting bra i alla fall.

Vad beträffande Sverigedemokraterna så är det inte konstigt att de nu ligger på 8,4 %, detta enligt den senaste opinionsundersökningen från YouGov: http://status.st/ .

Några exempel på andra orsaker till att det fortsätter att gå bra för SD hittar vi här:

http://avpixlat.info/2011/11/13/afghaner-gar-om-somalier-som-storsta-flyktinggrupp-i-sverige/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/13/den-osolidariska-invandringspolitiken/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/13/syrianska-har-apor-pa-laktarna/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/14/rosengardspolisen-gor-stationen-skottsaker/ ,

http://avpixlat.info/2011/11/14/hur-borjar-ett-folkmord/ .

Två av dessa artiklar hittar vi hos Svenska Dagbladet (alltså SvD) , nämligen följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hoten-okar-mot-polisen_6632286.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/afghaner-storsta-flyktinggruppen_6631960.svd .

Och en tredje har vi här, nämligen hos Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/syrianska/article13926392.ab

Dessa händelser är några av de enorma nackdelar och problem med den okontrollerade och obegränsade massinvandringen och mångkulturen till Sverige, samt några av de mängder med bevis på det politiskt korrekta etablissemangets ovilja att göra någonting åt dem.

För PK-etablissemanget vill inget hellre än att Sverige ska gå under fullständigt, detta bevisar de nämligen ständigt dag ut och dag in.

söndag 13 november 2011

Denna vecka 2252 läsare

Enligt min bloggs läsarstatistik så har bloggen den här veckan hitills haft 2252 läsare, inte illa det med tanke på att jag bara skriver 5 stycken inlägg per vecka.

Vem vet? Kanske blir det över 2000 läsare under kommande vecka också.

En sak är i alla fall klar: Det går bra för bloggen, vilket naturligtvis är roligt.

Vad kännetecknar då ett bra blogginlägg?

Ja, enligt mig så ska det handla om ett allvarligt ämne som behandlas med lite humor på vissa ställen, inlägget ska självklart också vara sakligt.

Ett inlägg som innehåller dessa tre saker är både slagkraftigt och intressant för läsaren.

Men det är vad jag anser, andra kanske anser någonting annat.

Vad anser ni själva kännetecknar ett bra blogginlägg?

fredag 11 november 2011

Moderaten Elisabeth Björnsdotter Rahm är rädd för invandring

Det svenska politiskt korrekta etablissemangets absurdhet och "skrämselhicka" har uppenbarligen inga som helst gränser, även om det så är frågan om lobotomerad dubbellidioti.

Som om det inte räckte med löjligt tjat om indianer och "käpphästar" (jag syftar nu bl a på kärringen Antonie Frank som påstod att de människor som inte har hela den nordamerikanska ursprungsbefolkningen i kanoten är rasister) så har nu landet Sverige återigen fått den föga angenäma titeln "Världens största skämt".

Denna gång gäller det en moderat politiker som är ledamot i Nordiska rådet, nämligen en viss Elisabeth Björnsdotter Rahm.

Hon anser, hör och häpna, att det är rasistiskt att säga ordet getto om gettoområden, alltså de områden där brottsligheten 24 timmar om dygnet varenda vecka under vartenda år stiger i höjden på grund utav alla fel sorters invandrare.

Exempel på sådana områden i Sverige är t ex Rosengård i Malmö, Bergsjön i Göteborg, Botkyrka, Tensta, Fittja och Rinkeby i Stockholm, samt många andra liknande ställen, t ex Vivalla i Örebro.

Det som är ännu mera intressant är dock att "fröken" Rahm visar att det är hon själv som är rasist, främlingsfientlig och lider av främlingsrädsla.

Hon försöker ju dessutom få bukt med sin egen främlingsrädsla genom att försöka få folk att sluta säga ordet getto, eftersom det är hon själv som förknippar detta ord med invandringsbrottslighet så PK-it hon är.
Svenska PK-iter försvarar ju annars alltid invandringsbrottslighet och menar att sådan brottslighet är jättebra, i alla fall om det är frågan om icke-vit och icke-västerländsk sådan.

Elisabeth Björnsdotter Rahm är alltså rädd för mångkultur och invandring....vilket på ett vis inte är så värst konstigt i hennes fall, i alla fall inte om det är frågan om muslimska manliga invandrare med tanke på vilken kvinnosyn som dessa har.

I annat fall skulle ju inte muslimsk invandring ha någonting med brott som t ex olika sorters kvinnovåld att göra, t ex våldtäkter och gruppvåldtäkter.

Avpixlat har en klockren artikel om Elisabeth Björnsdotter Rahms rädsla för invandring och mångkultur, ni hittar den på http://avpixlat.info/2011/11/11/pk-svensk-larde-danskar-att-inte-saga-getto/ .

Även annan svensk media har skrivit om detta, t ex följande:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nordisk-sprakstrid-om-getto  ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/nordisk-sprakstrid-om-getto_6621772.svd  ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.770239-nordisk-sprakstrid-om-getto ,

http://hd.se/utrikes/2011/11/09/nordisk-sprakstrid-om-getto/

och

http://www.skanskan.se/article/20111109/TTUTRIKES/311099980/1400/-/nordisk-spraringkstrid-om-getto .

Sist men inte minst vill jag, precis som vanligt, visa att jag är en trevlig medmänniska som bryr mig om mina medmänniskor.

Därför har jag följande uppmaning till Elisabeth Björnsdotter Rahm: Skriv in dig på hispan fort som ögat, ditt abnorma psykfall, och stanna sedan kvar där i tid och evighet!

torsdag 10 november 2011

Minnet av Kristallnatten skymfades i vanlig ordning av vänstern

Igår så hedrades, eller rättare sagt skymfades, minnet av Kristallnattens offer, av vänsterextrema grupperingar lite här och var i landet.

Kristallnatten skedde mellan den 9:e och 10:e november 1938 i Tyskland, då tyska nazister påstods genomföra en omfattande förstörelse.
C:a 30 000 människor greps då och skickades till koncentrationsläger, 400 av dessa miste livet.

Några av de vänstergrupperingar som skymfade och hånade detta minne är precis som varje år tidigare Rättvisepartiet Socialisterna, Ungdom mot rasism, SSU och Ung Vänster.

Under dessa demonstrationer demonstrerades det nämligen en hel del, nämligen emot rasism, främlingsfientlighet, homofobi och islamofobi.

Man struntade alltså fullständigt i att hedra Kristallnattens offer.
Istället användes dessa demonstrationer till att negligera, förnedra och håna dessa människors minne.

Läs mer om dessa så kallade "demonstrationer" på bl a

http://nwt.se/karlstad/article1001356.ece  ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=284517  ,
 
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.770858-tusen-tagade-mot-fascism

och

http://bawarsworld.blogspot.com/2011/11/remember-remember-ninth-of-november.html 

Läs även vad en viss Anna Ekström tycker om detta: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/nazisternas-brott-far-aldrig-forringas_6622412.svd .

För det första så finns inte varken främlingsfientlighet, islamofobi eller homofobi. Istället är dessa tre ord påhittade påhitt utav PK-etablissemanget.

Däremot är de människor som gick i dess tåg genomfalska, de är ju inte emot ALL rasism, t ex den rasism emot svenskar och andra vita människor.

Dessa "kretiner" är alltså FÖR rasism, de är också för hat och våld emot just den sortens människor som blev förföljda under Kristallnatten, nämligen judar.

Som sagt, "kretiner" är för rasism.

Och att vara för muslimskt hat och våld emot icke-muslimer är ju också bra, eller hur?

Dessa människor gillar ju inte HBT-människor heller, t ex homosexuella. De har alltså gott om saker gemensamt med muslimer, t ex judehat.

Som sagt, de människor som anser sig hedra Kristallnattens offer gör precis tvärtom, nämligen följande: De skymfar och hånar dessa offer.

Och sist men inte minst: Vad har massakern på Utöya i Norge tidigare i år med någonting som hände mellan den 9:e och den 10:e november 1938 i Tyskland att göra?

Absolut ingenting alls, till att börja har ingen av händelserna med etnicitet och förföljelse att göra.

Men det finns fler skillnader än så.

Å andra sidan är det knappast ovanligt att s k "antirasister", t ex vänsterextrema demokratihatare, inte vet så värst mycket om vad de babblar om, en övervägande majoritet av dem vet ju t ex inte ens skillnaden mellan höger och vänster.

Och med höger och vänster menar jag inte enbart politik.

Resten får ni räkna ut själva.

onsdag 9 november 2011

Den ultimata pösmunksloosern Zlatan Ibrahimovic

I förrgår så klev återigen hela Sveriges största skämt inom svensk idrott, nämligen Zlatan Ibrahimovic, upp på fotbollsgalans scen i Globen och vann guldbollen igen.

Men vem eller vilka är det som år efter år sitter och bestämmer att denna "överkokta" och inkompetenta pösmunkstönt ska vinna guldbollen?

För det första: Ska man ha någon chans att vinna den svenska guldbollen så ska man väl till att börja med spela svensk fotboll.

Eller har jag fel nu?

Och hur ofta spelar han svensk fotboll? Ja, i princip aldrig, utom någon enstaka gång i det svenska landslaget då möjligtvis, i övrigt hänger han ju mest i Italien och "flänger runt" i det italienska fotbollslaget Milan.

Sedan har vi hans genomruttna attityd också, t ex kan han aldrig ta kritik när han har gjort dåligt ifrån sig utan skyller bara på andra hela tiden. Zlatan är både otrevlig, översittaraktig, stor i truten och bete'r sig sämre och barnsligare än den värsta snorunge som över huvudtaget existerar eller har existerat.

För Zlatan är ett överväxt och bortskämt "snorbarn" som aldrig har fått lära sig vanligt folkvett.

Var höll hans föräldrar hus under hans uppväxt? Satt de på hispan allihop?

Och föddes Zlatan på hispan? Om han gjorde det så förklarar det hans bete'ende.

Igår sade han förresten i en intervju i Expressen (eller var det Aftonbladet? Båda dessa tidningar är ju samma skit.) följande:

-Jag tänker vinna allt som går, jag vill bli historisk.

Men lille Zlatan, det har du redan blivit genom att skämma ut Sverige mängder med gånger.

Dessutom går det inte att vinna allt inom idrott.
Eller spelar du allting inom hela VÄRLDENS idrott som över huvudtaget går att spela?

Räcker det inte nu? Hur länge ska Zlatan fortsätta att skämma ut Sverige?

Till att börja med är han ju inte ens svensk.

Men där har vi nog förklaringen till all absurd PK-fixering kring Zlatan Ibrahimovic: Han är ju varken svensk eller vit, alltså är han jättebra oavsett hur urdålig han är.

Är det bra med brottslighet också? Enligt vissa källor så ägnade han sig åt olika brott när han bodde i Rosengård.

Nej, bort med denna patetiska pösmunk och fram med svenska fotbollsspelare som verkligen tillhör svensk fotboll någonting bra.

För sådana har vi, och inte bara bortskämda loosers som Zlatan.

Och sist men inte minst till alla Zlatan-anhängare: Ett lag eller ett landslag består inte bara av EN spelare!

När ska ni fatta detta?

Läs mer om "herr" Ibrahimovic på bl a

http://www.svd.se/sport/femte-raka-guldbollen-till-zlatan_6616770.svd ,

http://www.dn.se/sport/fotboll/femte-raka-guldbollen-till-zlatan  ,

http://www.gp.se/sport/1.768823-femte-raka-guldbollen-till-zlatan 

http://www.svd.se/sport/drojer-lange-innan-vi-far-en-ny-zlatan_6616772.svd ,

http://www.dn.se/sport/fotboll/zlatans-story--brak-slag-och-svek ,

http://www.dn.se/sport/fotboll/zlatan-tjanar-miljoner-pa-boken  ,

och

http://fotboll.expressen.se/landslaget/1.2615540/zlatan-det-gar-inte-att-beskriva .

tisdag 8 november 2011

Fel brutalitet på fel ställen av "rätt" personer

Går ni på krogen ibland? Det gör i alla fall jag, och då händer det att man får se på misshandel.

Men nu syftar jag inte på misshandel mellan två kroggäster, ånej, jag syftar på misshandel mellan en krogvakt och en kroggäst.

För sådant är vanligare än man tror, även om det förstnämnda fortfarande är det vanligaste.

Men om den här utvecklingen fortsätter så kommer krogvakterna att gå om gästerna på den punkten.

Visst, jag säger inte att alla krogvakter är skitstövlar och råskinn. För självklart finns det bra och trevliga vakter också, sådana har jag stött på flera gånger.

Men det finns för många avskum inom den branschen för att det ska vara bra för den. Många gånger upplever kroggäster att det finns större risk för att bli misshandlade av vakter, än av gäster.

Kollar aldrig de krogägare som anställer vakter upp vad det är för personer som de anställer? Nej, det verkar inte så.

Anledningen till att jag tar upp detta är en artikel från igår, ni hittar den på http://www.svd.se/nyheter/inrikes/rattegang-mot-krogvakter-inleds-i-goteborg_6615638.svd .

Om detta fall finns det även på följande länkar:

http://playrapport.se/video/2593876

och

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=4787727 .

Är det inte självklart att vakter ska upprätthålla ordning, istället för precis tvärtom? Detta gäller ju inte enbart krogvakter heller.

Eller tycker vissa vakter så här?:

"Det viktiga är att vi upprätthåller ordningen med precis vilka olagliga medel som helst, om sedan någon dör så, ja, det är inte vårt problem, vi har bara gjort vad vi ska."

Oerhört intressant resonnemang i så fall.

Jag har själv erfarenhet av krogvakter som minst sagt inte borde få jobba som sådana, jag vet också att jag är långt ifrån ensam om detta.

För sådana finns det ju lite här och var.

Man minns ju t ex när SD-riksdagsledamoten Erik Almqvist tidigare i år blev misshandlad utav en uttalad SD-hatare till dörrvakt (som är muslimsk invandrare från Armenien), misshandeln var helt oprovocerad.

Enligt PK-media, t ex Aftonbladet och Metro, så var det Erik Almqvist som var bråkstake, men att han var det stämde inte.
Han blev ju friad, dessutom hade han två Säpo-män med sig som vittnade om vad som hade hänt.

Däremot var det den SD-hatande dörrvakten som startade misshandeln, han sade bl a följande:

"-Jag hatar SD.are, ni ska dö hela bunten!"
Dessutom vägrade han släppa in Almqvist, enbart på grund utav att den sistnämnde är sverigedemokrat.

Enligt PK-media så är han alltså en bra vakt när han mordhotar människor, och gör skillnad på människor och människor.

Måhända vill denna media ha ett tredje världskrig också? Det är ju redan på väg förresten, på grund av alla hatande muslimer.

Och när vi ändå är inne på muslimer som hatar så hjärnorna glöder: http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/jag-var-oforberedd-pa-det-hat-som-skulle-mota-mig .

På Avpixlat hittar vi en icke-förvrängd artikel om det hela: http://avpixlat.info/2011/11/08/rabbin-oforberedd-pa-judehatet-i-malmo/ .

Visst, jag gillar inte judar heller, men jag är inte muslim för det.

Jag är alltså inte nazist, till skillnad mot vad de allra flesta muslimer är.

Men visst, det finns säkert muslimer som inte är nazister någonstans. Men vart finns då dessa muslimer?
Ja, inte på denna jord i alla fall.

När det gäller brutala krogvakter så är det ofta frågan om personer som är för brutala för att kunna bli poliser, de blir körda i polisutbildningen när deras "egenskaper" kommer fram.

Sedan finns det krogvakter som missbrukar "testosteronstinna" preparat också, alltså så att dessa vakter blir ännu mer testosteronstinna.

Men detta kan vi lämna där hän, att det finns krogvakter som tar t ex anabola steroider är ju så pass känt ändå.

Slutligen ska jag nämna ett exempel på icke-lämpliga krogvakter, nämligen följande:

På en viss krog fanns det ett särskilt rum där krogvakter tog in gäster som de av olika anledningar störde sig på, oftast var det inte frågan om gäster som var varken för fulla eller på annat sätt stökiga.

Inne i detta rum misshandlades gäster grovt på löpande band, för att därefter bli utslängda bakvägen.

Detta hände dock bara när det var mycket folk på denna krog.

Anledningen till att jag skriver ordet "fanns" är att jag inte är säker på om det sker fortfarande.

Men det skulle inte förvåna mig om det gör det, stället är både välkänt och omtyckt.

Sådant här sker på andra krogar/inneställen också.

måndag 7 november 2011

Reinfeldts son får skylla sig själv

I helgen blev stadsminister Fredrik Reinfeldts son misshandlad, detta på grund utav både politiska motiv och starkt provocerande bete'ende.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/1.2614347/en-till-gripen-efter-misshandeln-mot-reinfeldts-son ,

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/626300-reinfeldts-son-grovt-misshandlad-pa-stureplan 

och

http://dalarna.in/reinfeldts-son-grovt-misshandlad-pa-stureplan/ .

Uppenbarligen är Erik Reinfeldt en bråkstake, det är nämligen inte första gången som han är ute och slåss.

Läs mer om detta på t ex

http://avpixlat.info/2011/11/06/statsministerns-son-misshandlad-far-han-skylla-sig-sjalv/ ,

http://www.skp.se/blogg/2011/11/06/reinfeldts-son-super-och-slass/

och

http://humanlabrat.bloggsida.se/ .

Och på http://snabbisen.blogspot.com/2011/11/bildextra-reinfeldts-son-misshandlad.html kan vi se vad Erik fick för straff för bråket.

Ja, vad ska man säga? När man har en far som har gjort klart att det är rätt att människor som har "fel" åsikter, t ex sverigedemokrater, blir utsatta för grovt våld, ja, då kan man inte komma och säga så värst mycket.

För de personer som misshandlade stadsminister Reinfeldts son gick ju bara efter vad gamle "Fredde" sade.

Med andra ord: Erik Reinfeldt får skylla sig själv, när han har en sådan far.

För om man tänker efter så är det ju faktiskt hans far som är huvudansvarig för misshandeln, även om lille Erik uppenbarligen är väldigt bra på att starta bråk och vara allmänt stökig.

"Sådan far, sådan son" alltså.

fredag 4 november 2011

Bra? Dåligt? Eller totalt käpprätt åt helvete?

Vad det som står i rubriken till detta inlägg har med själva inlägget att göra ska ni snart få reda på.

Men innan jag börjar så ska jag bara nämna att min blogg sedan igår är inlagd på Avpixlats bloggrollslista, ni finner listan längre ner till vänster på http://www.avpixlat.info/ .

Avpixlat ja, precis som sin föregångare, alltså Politiskt Inkorrekt, så är det en riktigt bra nyhetssida, där får man reda på sanningen om sådant som svensk PK-media förmörkar och ljuger om.

Se t ex följande artikel där: http://avpixlat.info/2011/11/04/intressant-pa-wikipedia-om-expo/ .
I denna får man reda på saker om den fascistiska/antidemokratiska/vitfientliga/hatiska/vänsterextrema/våldsförhärligande tidsskriften Expo vill dölja om sina medarbetare och målsättningen med tidsskriften.

Läs mer om dessa saker på http://sv.wikipedia.org/wiki/Anv%C3%A4ndare:M%C3%B6rkerman/Expo_som_k%C3%A4lla , där finner ni en utförlig beskrivning av Expos verksamhet.

Enligt vad som står på den sidan så är Expo totalt förkastlig som källa, efter att man har läst igenom allt som står där så står det fullständigt klart varför det är så.

En av de fakta som finns på sidan är följande:


"Tobias Hübinette och Andreas Rosenlund var nu de drivande bakom tidningen (och Hübinette uppger än i dag att han var researchchef på Expo[3]). Hübinette tillhörde AFA och är dömd för bland annat förtal och ofredande. I tidningen Creol nr 1, 1996 och Svartvitt nr 1, 1996 uttalade sig Hübinette så här:
Att känna eller t o m tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade, och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!
— Tobias Hübinette, Creol[4]
Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.
— Tobias Hübinette, Svartvitt
Idag försöker man tysta ned att Hübinette var ledande bakom Expo."

Men nu över till ett annat ämne, nämligen följande:

Enligt vad som i olika artiklar har stått idag om Sverigedemokraterna så vill många av partiets ledande kvinnor avskaffa kvinnodagen.

Läs mer om det hela på bl a



och


Vad tycker ni om detta? Själv förstår jag på sätt och vis hur dessa kvinnor tänker, fast ändå inte.

För kvinnodagen har ju främst tillkommit som en symbol emot kvinnoförtryck, t ex i muslimska relationer.

Men å andra sidan, muslimska kvinnor får på sätt och vis skylla sig själva när de blir muslimer, de har ju själva valt förtrycket.

Ja, det här med att kvinnodagen finns är ett bevis på ojämställdhet, det finns ju nämligen ingen mansdag.

Nu kanske någon läsare säger följande: -Vilket struntprat, det finns visst en mansdag, den firas sedan 1999.

Och ja, det finns länkar på internet som tyder på att den finns. Så det stämmer.

Den stora frågan är bara exakt VAR den finns, för om det är det extremt tyst om.

Finns den på Jupiter? Finns den på Saturnus? Eller firas den möjligtvis på Venus eller Pluto? 

För inte fasen finns den eller firas den på Tellus, alltså vår jord.

Dessutom kommer det aldrig att bli någon jämställdhet mellan män och kvinnor, det har ju inte funnits det någon gång i världshistorien tidigare.

Inte ens för 15 miljoner år sedan, alltså på den allra första människans, nämligen Ramapitheus, tid fanns det jämställdhet.

Man kan alltså säga att ojämställdheten finns i våra gener.

För min egen del är jag för jämställdhet, under förutsättning att det fungerar i praktiken.

Det ska alltså inte vara som det är nu, nämligen att det finns "människorättsgrupper" som har som mål att förinta män.

För om så sker, ja, då dör mänskligheten ut.

För det krävs en man och en kvinna för att ett barn ska kunna födas.


Men uppenbarligen är sådant inte fel om man frågar svenskfientliga svenskar eller svenskfientliga invandrare, ånej, då låter det så här:

"-Nej, det här är bara bra, svenskar är de ondaste människorna på hela jorden."

Okej, då var alltså den kinesiske kommunistdiktatorn/folkmordsherren Mao Zedong svensk alltså?

Förstår ni hur jag menar?