måndag 29 juli 2013

Kuggnäsfestivalen 2013

Efter en trevlig helg på Kuggnäsfestivalen utanför Nyköping så har det blivit dags att sammanfatta det hela, dock kommer det inte att bli lätt. Men jag gör ett försök i alla fall, helt klart är att det var minst lika mycket drag som förra året.
Det enda tråkiga var väl att det inte var så mycket folk som jag hade trott att det skulle vara på Agent Bulldoggs spelning i fredags kväll, det var ungefär halvfullt. Men naturligtvis var deras spelning väldigt bra, låtar som t ex "Supa i kväll" och "Ett tusen glas" stod högt i tak.
Agent Bulldogg ja, två videos varav en är med "Agenterna" hittar ni i slutet av detta inlägg.

Men som sagt, att sammanfatta årets Kuggnäsfestival är verkligen långt ifrån lätt. Men mycket och schysst folk var det precis som alltid, dock visade sig vädret från sin varmaste sida vilket innebar att ölen rann ner för ens strupe nästan lika snabbt som man öppnade den.
God öl var det för övrigt också, både den som fanns i baren och den som man hade med sig.
Även god mat fanns att köpa också, t ex hamburgare för 50 kronor styck.
På det hela taget var hela festivalen upplagd bra och sköttes på ett bra sätt, både arrangörerna, de som fixade maten, de som stod i baren, vakterna och inte minst alla banden som spelade ska ha ett stort TACK!
Dock tycker jag att två av ordningsvakterna misskötte sig vid ett tillfälle, de släpade ut en person som i princip inte hade gjort någonting alls förutom att ha väldigt kul då förstås. Jag känner personen och såg vad han gjorde och inte gjorde under lördagskvällen, så jag vet.
Nåja, även vakter kan göra fel.

Men men, nog snackat om detta nu.
Istället går vi raskt över till banden, tyvärr såg jag dock inte alla banden så jag får koncentrera mig på att resensera de uppträdanden jag såg istället.
Det hela började redan på torsdagskvällen, då Bruno Hansen (sångaren i Karolinerna) uppträdde inne i Kuggnäs lokal med bara sig själv och en gitarr.
Men det gick inte av för hackor, han framförde t ex låten "Bedrövelsens tidevarv" helt perfekt.
På det hela taget var uppträdandet rakt igenom bra.
Angående fredagskvällen däremot så såg jag inte riktigt alla banden, t ex Njord missade jag men kompletterade detta med att köpa en skiva med dem av deras sångare på lördagskvällen.
Buffelbinx såg jag däremot, de var precis lika bra som alltid.
Pibullfarm såg jag tydligen också, jag har i alla fall några bilder på dem när de spelade på festivalens utomhusscen.
Kombatants vet jag däremot inte riktigt vad jag ska säga om, intrycket av dem var väl lite sisådär. Det var alltså inte dåligt, men inte jättebra heller.
Agent Bulldogg var däremot väldigt bra, de spelade dessutom för första gången på Kuggnäs. Thomas (bandets sångare) sade förresten vid ett tillfälle till några snubbar som tydligen bråkade med varandra framför scenen att de skulle ge sig med det, att alla var där för att ha kul helt enkelt.
Vad jag minns så gav sig snubbarna då.

När det gäller vilka band som för första gången spelade på Kuggnäsfestivalen så gällde det detsamma för det engelska Oi-bandet Pressure 28 (de var ruskigt bra förresten), de spelade för övrigt liksom Völund Smed, Kategorie C, Folkhem, Conny T, Vallgatan, samt en massa andra band, på lördagen.
Vallgatans trummis dök dock inte upp, detta i hans fall på grund utav en ganska självklar orsak. Men deras spelning blev av ändå, dock inte på scenen.
Ja, liksom på fredagen så var det många bra band som spelade på lördagen, inte minst Pressure 28 då (en video med två av deras låtar från i lördags finner ni i slutet av detta inlägg).
Men Folkhem var ändå bland de klart bästa, man riktigt kände för att stompa loss till deras låtar, särskilt en av dem (ni som var där och såg dem vet nog vilken låt jag syftar på).
Det sista bandet ut på lördagskvällen, vilket därmed avslutade årets Kuggnäsfestival, var vikingarockbandet Völund Smed. Liksom förra året gjorde de en riktig kanonspelning, fast i år var det ännu mera röj.
Deras avslutningslåt blev "Farväl Kuggnäs", bandet kunde inte ha valt en bättre avslutningslåt för årets festival än just den.
Man kan jämföra det med när Ultima Thules låt "Nu grönskar det" avslutade förra årets Kuggnäsfestival.

Vi ses på Kuggnäs nästa sommar!

Som avslutning på detta inlägg följer bl a en länk till Kuggnäsfestivalen 2013:s hemsida: http://www.kuggnasfestivalen.se/start.htm .

Och här följer de två videoklippen, först är Agent Bulldogg från i fredags med bl a låten "Svea Rike":

 
Och här har ni klippet med två av Pressure 28:s låtar från i lördags, den första av dem som är med är en cover på The Business låt "Surbuban Rebels":
 
 
Slutligen följer här några Youtube-länkar med några av banden från denna sommars Kuggnäsfestival.
Håll till godo!:
 
 
 

onsdag 24 juli 2013

Swebus om spärrningarna av Sverigevänliga sidor: "Misstaget var ett "fel", är nu åtgärdat"

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt alla patetiska bortförklaringar, men roligt att se att jag kan påverka.
Efter att jag i måndags hade skrivit om att Swebus har spärrat Sverigevänliga sidor, t ex min blogg och bloggen Every Kinda People, så tipsade jag Exponerat om det hela.
De skrev då direkt en artikel om det och kontaktade därefter Swebus via mail för att få reda på om varför bussbolaget hade spärrat dessa sidor, Exponerat bad också om en kommentar.
Men de fick faktiskt någonting från Swebus, vilket jag inte trodde att de skulle få.
Vad var det då? Jo, ett svar och en förklaring till det hela. Men vilken "förklaring" sen.
Se och läs själva (klicka på bilden för att läsa konversationen mellan Exponerat och Swebus):

 
 
Och här har ni det blogginlägg som alltihop grundar sig i, och därmed startade med: http://karpstryparn.blogspot.se/2013/07/swebus-sparrar-sverigevanliga-sidor.html .

tisdag 23 juli 2013

Swedbank anställer enbart invandrare - svenskar är ingenting att ha

Fler och fler företag i Sverige blir svenskfientliga och därmed rasistiska emot svenskar, samt också rasistiska emot vita invandrare. Det senaste i raden av sådana företag är Swedbank.
Saxat från en artikel igår på Fria Tider:

"Låter det lockande att anställa icke-svenskar och sedan låta svenska skattebetalare betala deras löner? Det tycker bankjätten Swedbank som i samarbete med Arbetsförmedlingen i ett nytt projekt bara anställer invandrare och låter svenskarna bli utan jobb och betala notan.
– Det här är en modell som fungerar för oss, säger en företrädare för Swedbank."


Att det finns enbart nackdelar med Swedbank är det här bara ytterligare ett bevis på.
Men jag undrar också följande:

Vad är det för mening med en bank som man inte ens kan sätta in pengar på? På många håll i Sverige har Swedbank visserligen ett kontor, men på det kan man i princip inte göra någonting alls över huvudtaget.
Servicen är också under all kritik, i de få fall det ens finns någon hjälp att få. Men när det gäller invandrare från fel delar av världen, ja, då jävlar satsas det tills Sverige är helt och hållet bankrutt.
Den borgeliga regeringens eviga tjat om att det måste sparas pengar på allt rimmar alltså extremt illa med verkligheten, när det gäller massinvandringen formligen öses det ju årligen ut ofantliga summor pengar till ingen som helst nytta över huvudtaget.
Nej, lägg ner Swedbank, MAX, Brandos och andra svenskfientliga företag helt och hållet.
Ty dessa är enbart en megastor skamfläck för Sverige!
Swedbank grundades förresten 1820 av en judisk köpman, han vrider sig säkert 80-90 gånger i sin grav med tanke på att hans bank invanderas av en massa typer som inte har någonting där att göra...förutom att enbart ställa till med en massa problem som t ex skadegörelse och kraftiga kulturkrockar sinsemellan vilket bara resulterar i en enda sak.
Jag ska väl inte säga allt för mycket vad det förmodligen kommer att resultera i, men gör följande jämförelse: Vad händer när man sätter t ex sunnimuslimer och shiamuslimer i samma rum? Som bekant är de ju inte särskilt förtjusta i varandra minst sagt.

Läs mer om det hela angående Swedbank på t ex följande:

 http://www.friatider.se/swedbank-anstaller-bara-invandrare-i-nytt-rekryteringsprojekt-skattebetalarna-star-for-kostnaderna ,

http://karlskronabloggen.se/2013/07/23/dags-att-byta-ut-swedbank/ ,

https://www.flashback.org/t2184650 ,

http://www.nordfront.se/swedbank-diskriminerar-svenska-akademiker.smr .

måndag 22 juli 2013

Swebus spärrar Sverigevänliga sidor

Ni som brukar läsa min blogg har säkert sett att det i presentationen till den finns en mailadress. För precis som många andra bloggare så tycker jag att det är viktigt att ha en utifall någon skulle vilja direktkontakta mig om någonting.
För tre dagar sedan fick jag nämligen ett mail i dess inkorg som löd så här:

"Hej du

Kanske vet du redan detta men jag vill ändå passa på att berätta.
I förrgår när jag åkte med Swebus från Småland till Stockholm passade jag på att använda deras fria WiFi som finns ombord.
Det var för segt för att visa film men funkade ok till att surfa runt och läsa.
Men det värsta var att vissa sverigevänliga sidor som jag regelbundet besöker var spärrade som olämpligt material, bland annat Karpstryparn och EveryKindaPeople.

Dvs ännu ett företag på samma lista som Brandos och Max.

Kör hårt!

Hälsar Lindblomman"

Ja, vad ska man säga om detta? Det är väl bara att konstatera att Swebus i och med detta sällar sig till de fascistiska/politiskt korrekta kretsar som anser att det är skadligt med sanning och saklighet beträffande vissa sorters samhällsproblem, t ex de problem som är invandringsrelaterade.
Nåja, att Swebus kör med fascistiska metoder är i och för sig ingenting nytt, det upptäckte jag nämligen själv en gång när jag tänkte gå en bussutbildning via dem vid ett tillfälle i mitten på 90-talet.
Vid informationsmötet som några representater för Swebus höll stod det nämligen väldigt klart att det knappast är något företag som är för demokrati och mänskliga rättigheter, t ex fick man inte framföra någon kritik mot företaget om man var anställd där. För gjorde man det så riskerade man att få sparken.
Detta var en av orsakerna till att jag när ungefär halva informationsmötet hade gått bestämde mig för att inte bli bussförare hos dem, representanternas bete'ende och sätt under mötet var också under all kritik rent allmänt.

Efter att ha läst det mail som jag fick från nicet Lindblomman står det också väldigt klart att Swebus inte har ändrat sin inställning vad gäller demokrati och mänskliga rättigheter, man tycker uppenbarligen att min blogg är extremt jättefarlig liksom Every Kinda People anses vara.
Detta innebär garanterat att riktigt stora politiskt inkorrekta nyhetssajter som t ex Avpixlat, Fria Tider, Realisten och Exponerat också är spärrade hos Swebus.
Det som också är intressant i sammanhanget är att min blogg jämförs med dessa stora nyhetssajter, märkligt det med tanke på att min blogg är en fjärt i toaletten i jämförelse med dem.
Men samtidigt kan jag lugnt säga att jag känner mig smickrad på grund av att min blogg i Swebus ögon anses vara ett lika stort sanningsenligt "hot" som Every Kinda People, Avpixlat och många andra av alla invandringskritiska nyhetssajter.
För sanning och saklighet, ja, det är tydligen jättefarligt det.
"-Ajjja bajjja!, usch och fy!", sade Swebus!

Så tackar tackar, Swebus, för att ni sporrar mig ännu mera (som bekant är det inte bara ni som gör det naturligtvis).
Och tack till Lindblomman som skickade mig informationen.
Undrar just om min blogg är spärrad på bibliotekdatorer också? Skulle inte förvåna mig i så fall, jag är ju jättefarlig tydligen, hehe!
Men att sanningen svider i PK-ögon värre än den värsta och största härdsmälta är ju väldigt vanligt.

Här har ni förresten bloggen Every Kinda People: http://everykindapeople.blogspot.se/ .

Och här har ni (om ni skulle ha missat den) min bloggs mailadress : karpstryparn944@gmail.com .

Uppdaterat: C:a kl.04.25, alltså strax över en timme efter att jag hade skrivit om detta med Swebus, så skrev också Exponerat om det efter ett tips om det från mig.
Ni finner Exponerats artikel på http://www.exponerat.info/swebus-wifi-nat-har-sparrat-sverigevanliga-sidor/ .

fredag 19 juli 2013

Någonting som Sveriges PK-etablissemang borde ta efter

I Sverige och större delen av övriga Europa dominerar inom det politiskt korrekta etablissemanget en lika absurd som tillika totalt verklighetsförnekande uppfattning om att extrem invandring från icke-västerländska och s k MENA-länder ska lösa alla problem, och att alla som är emot dessa vansinnigheter ska dömas ut som rasister, nazister och främlingsfientliga.
Men vilka är det som är rasister, främlingsfientliga och samhällsomstörtare? Jo, dessa politiskt korrekta etablissemang.
Ta Sveriges som exempel t ex, enligt denna retorik ska då Australien vara ett rasistiskt land och alla som bor där är enligt denna retorik då rasister.
Med andra ord så vill man inte veta av verkligheten och några som helst lösningar på någonting alls egentligen.
För till skillnad från Sverige är Australien ett föredöme på den punkten, landet har troligen världens mest absolut hårdaste flykting-, asyl- och invandringspolitik.
Detta är någonting som Sverige och övriga Europa borde ta efter, i alla fall om man vill lösa t ex arbetslösheten och andra viktiga saker.

Saxat från en artikel från idag på Avpixlat:

"Här i Europa föreslår svenska EU-parlamentariker att afrikanska ekonomiska migranter, vanligtvis felaktigt benämnda “båtflyktingar”, bör ges möjlighet att få särskilda visum utfärdade i hemlandet för att lättare ta sig in i EU. I Australien väljer man att gå en annan och mer ansvarsfull väg. Med omedelbar verkan stoppas nu alla “båtflyktingar” från att komma i land i Australien. I stället kommer de att ledsagas till uppsamlingsplatser i Papua Nya Guinea i enlighet med en uppgörelse med landet. Detta meddelade Australiens Premiärminister Kevin Rudd på en presskonferens i Brisbane på fredagen."

Läs mer om det hela på bl a följande:

 http://avpixlat.info/2013/07/19/australien-infor-totalstopp-for-batflyktingar/ ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/rudd-stoppar-batflyktingar_8359556.svd ,

http://www.expressen.se/nyheter/rudd-stoppar-batflyktingar/ ,

http://www.svt.se/nyheter/varlden/australien-stopp-for-batflyktingar?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Svtse-Utrikesnyheter+(svt.se+-+Utrikesnyheter) ,

och

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5595766 .

onsdag 17 juli 2013

Jobbar pastor Stanley Sjöberg på MAX?

I förrgår stod det klart att den kände pastorn Stanley Sjöberg nu sällar sig till den stora skaran fascistiska PK-iter (t ex Fredrik "Adolf Hitler" Reinfeldt) som med fascistiska och främlingsfientliga metoder försöker stoppa ett demokratiskt riksdagsparti.
Visst, att pastorn inte gillar Sverigedemokraterna är en sak det, men att med fascistiska och främlingsfientliga metoder försöka stoppa dem är en helt annan sak. Vilket parti tar han sig ann nästa gång? Vänsterpartiet? Miljöpartiet? Jag menar, dessa båda partier är ju inte demokratiska precis.
Och under årets Almedagsvecka gick den stora snabbmatskedjan MAX ut och tog ställning emot samma riksdagsparti, man visade alltså att man liksom herr Sjöberg inte heller vill ha någon demokrati i Sverige.
I annat fall skulle ju inte MAX propagera för fascism a la' Benito Mussolini!

Med anledning av dessa pajas- och antidemokratikonster så undrar jag nu följande saker:

1. Hur anser pastor Stanley Sjöberg att demokrati ska vara?

2. Borde inte MAX fortsätta att göra goda hamburgare, istället för att engagera sig politiskt? De flesta vet väl vid det här laget hur det gick för det svenskfientliga företaget Brandos när de gjorde samma sak. Idag står nämligen Brandos på avgrundens kant till konkurs.

Och slutligen fråga nr 3:
Extraknäcker pastor Stanley Sjöberg ifråga på MAX?

Läs mer om dessa saker på t ex följande:

http://avpixlat.info/2013/07/15/stanley-sjoberg-ska-stoppa-flykten-fran-kd-till-sd/ ,

http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/07/01/Han-far-bade-ris-och-ros/ ,

http://hantisverige.wordpress.com/2013/06/27/stanley-sjoberg-vill-bli-statsminister-2014/ ,

http://www.nationell.nu/2013/07/15/stanley-sjoberg-rycker-ut-for-att-stoppa-nationalismen/ ,

https://www.realisten.se/2013/07/02/snabbmatskedjan-max-tar-stallning-mot-sd-satsar-pa-att-anstalla-framlingar/ ,

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/07/02/hamburgerkedjan-max-overger-svenskarna/

och

https://www.facebook.com/pages/Bojkotta-MAX-hamburgerrestauranger/411140822337601 .

söndag 14 juli 2013

Har Aftonbladets "journalister" slagit sig?

Att Aftonbladet är en tidning som har sina rötter i nazismen är välkänt (en källa till detta finner ni längre ner i detta inlägg).
Men att Aftonbladets "journalister" ibland slår Sverige och resten av Norden med megahäpnad genom att någon enstaka gång frångå sin lögntrend om att ständigt ljuga och mörka är däremot inte lika känt.
Jag tänker nu på de senaste dagarnas våldsbrottanmälningar i Karlstad, alltså angående den s k Cykelmannen som nu har blivit anmäld av 12 kvinnor för att ha cyklat ifatt dem och slagit dem hårt i rumpan samt också har misshandlat dem grovt.
Han är för dessa "trevligheter" anmäld för sexuellt ofredande och misshandel.
Enligt polisen och dessa kvinnor är han mörkhyad och mellan 16 till 30 år. Han är alltså i och med sitt utseende varken svensk eller på annat sätt vit.
Nåja, att invandrare från vissa delar av världen är mästare på brottslighet i Sverige är inte särskilt eller alls förvånande, det är ju en del av deras kultur.
Vad som däremot är förvånande är att Aftonbladet för en gångs skull inte mörkar.
För i Aftonbladet står det nämligen följande om gärningsmannen:

"– Han uppges vara mellan 20-30 år gammal, mellan 170 och 180 centimeter lång och mörkhyad"

Nu undrar jag bara följande:
Har Aftonbladets "journalister" trillat omkull och slagit sig grovt i huvudet? Har chefredaktör Jan Helin slagit sig ännu mera, eftersom han har tillåtit denna publicering?
Ja, någonting galet har ju tydligen uppenbarligen skett.
För inte kan eller får ju Aftonbladet skriva sanningar beträffande mångkultur och invandring i Sverige!
Däremot ljuger Aftonbladet om gärningsmannens ålder, för enligt Karlstadpolisen så är han mellan 16 och 30 år gammal. Detta enligt NWT, alltså Nya Wermlandstidningen.
Dessutom anser några att han har sitt ursprung i Mellanöstern, han kan alltså även vara av arabisk härkomst.
Men helt klart är att han inte är svensk eller på annat sätt vit.

Läs mer om det här med cykelmannen på t ex följande:

http://www.nwt.se/karlstad/article1339699.ece ,

http://www.nwt.se/karlstad/article1340607.ece

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17111381.ab .

Och på http://www.exponerat.info/aftonbladet-har-rotterna-i-nazismen-helin-ar-alltsa-nazist/ hittar ni en hel del intressanta saker om Aftonbladet.
Men dessa saker vet samtliga på Aftonbladet om, att de försöker mörka detta är minst sagt bara enbart patetiskt.
Med andra ord så gör de som räven som gjorde en raid i hönshuset: De smiter med svansen mellan benen!

torsdag 11 juli 2013

Vad blir det nästa gång? Gratis slalomåkning med tolk på skidorna?

Vad har de som hela tiden snackar och tjatar om att alla människor har lika värde i skallen egentligen? Jo, i princip ingenting alls.
Ett av de senaste exemplen på detta är att man inom den svenska idrotten, i det här fallet golf, nu låter asylsökande få spela gratis golf. Och detta med gratis tolkar till också.
Det finns alltså uppenbarligen ingen hejd på mjäkandet för asylsökande lyxsökare och s k "flyktingar".
Dessutom gäller det bara icke-vita och icke-västerländska människor, de som är vita och västerländska får alltså finna sig i att fortsätta spela golf till fullt pris.
Det falska tjatet och gnatet om alla människors lika värde är alltså genomfalskt den här gången också.
Visst, jag är inte särskilt förtjust i sport, allra minst golf då. Men jag tycker att rätt ska vara rätt, och att fel ska vara just fel!
Jag är alltså ingen PK-it.
Men visst, om det nu ska börjas med golfen så varför stoppa där?
Varför inte låta asylsökande och "flyktingar" få åka gratis slalom också? Visst, tolkarna lär ju få stå på framänden av skidorna och mer eller mindre skrika allt vad de orkar, men det spelar väl ingen roll så länge människorättsmjäkiga PK-iter får "slå sig för bröstet på stora trumman" och därmed visa vilka fantastiska människor de är.
På tal om det här med slalomåkning så undrar jag hur en sådan utlärning skulle kunna gå till. Kanske blir det någonting i stil med följande?:

Tolken: -NUUUUUUUUUUUUUUUU DDDUUUUUUUUUUUUUUUU KKKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRAAAAAAAAAAAA UUUUUTTT VÄÄÄÄÄÄÄNSTER,VAAAAAAAAAAAAAA!!!!
"Flyktingen": -JJJJAAAA IIIICKICKEEEEE FÖÖÖÖRSTTTÅÅÅÅÅ, VAAAA????!!!!?????!!!???!!!
Tolken: -JJJAGG SKRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK "NUUUUUUUUUUUUU DUUUUUUUUUUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖRAAAA UUUUUUUUUUUUUUUUUUT VÄÄÄÄNSTEEEEEEEEEEER, VAAAAAAAAAAAAAAA!!!!"!!!!, NEEEEJJJ, DDDUUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRAAAAAAAAAAA FFFFEEEEEL, VVVVAAAAAAAAAAAAA, DDDDUUUUUUUUUUUUU KKKÖÖÖÖÖÖRAAAAAAAAAAAA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUT SKOOOOOOOOOOOOOOOGEEEEEEEEEEEEEEN, VAAAAAAAAAAAA!!!! NNNEEEEEEEEEEJJJ, AAAAAAAAAAAAAAAKKKTTTTTAAAAAAAAAAAA TRRRRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTT, VAAAAAAAAAA!!!!!!!

EPILOG: Ljud som följer när "flyktingen" kraschar rakt in i en tall med tolken som vid smällen flyger åt det ena hållet och "flyktingen" åt det andra: *KKKKRRRRRRAAAAASCH* (den oundvikliga smällen med tallen) *SMACK* *KRACK* (tolkens och "flyktingens" ben knäcks) *KNÄCK* *SNAPP* (ljuden när "flyktingens" svanskota knäcks på grund av att han landar med arslet före rakt på en stubbe).

Angående det här med golfen så kan ni läsa mer om det på t ex följande:

http://www.exponerat.info/mer-gratis-golf-till-asylsokande-sjalvklart-med-gratis-tolkning/

och

https://www.realisten.se/2013/07/11/golf-for-asylsokande-och-ensamkommande/ .

Hittar jag fler länkar om det här så kommer jag att lägga in dem i inlägget.

tisdag 9 juli 2013

Fredrik "Adolf Hitler" Reinfeldt

I söndags kväll så var årets politikervecka i Almedalen slut, den mest uppmärksammade dagen där var förmodligen i onsdags när man fick höra Sveriges moderatlige statsminister uttrycka sig på sätt som är att jämföra med tal av Adolf Hitler.
Eller vad säger jag? Jämfört med Fredrik Reinfeldt så var Adolf Hitler en demokratisk person, vilket man inte kan säga om Reinfeldt.
Vad basunerade Reinfeldts diktaturfraser som t ex "De för in hatet i svensk politik. Ni ska inte få något inflytande!" ut? Jo, ett totalförakt och hat emot det system som vi har i Sverige. Visst, vi har inte mycket till demokrati i Sverige och visst har demokratin sina brister, detta står helt klart.
Men Fredrik Reinfeldt vill löpa hela linan ut, t ex vill han förinta alla de c:a 700 personers (både svenskar och invandrare) rättigheter som väljer att lägga sina röster på ett parti vars samtliga representanter han vill skicka till något förintelseläger.
Det enda som fattades i Fredrik Reinfeldts tal var en massa förbjudna tyska hets-mot-folkgrupputtryck.
Som sagt, inte ens varesig Adolf Hitler eller Josef Stalin skulle ha uttryckt sig så som Reinfeldt gjorde, han slår dem alltså båda två när det gäller hat.

Och sedan Reinfeldts påstående om att mummel och tystnad inte är svaret på främlingsfientlighet.
Jag håller fullständigt med honom, hans och andras främlingsfientlighet inom det politiskt korrekta etablissemanget måste bekämpas på alla sätt som går.
Reinfeldt känner ju varken några sverigedemokrater eller SvP:are, de är främlingar för honom. Så vem är han att uttala sig om främlingsfientlighet?
Angående SvP:are förresten så utgjorde Svenskarnas parti en intressant fläkt i årets Almedalsvecka, att sedan vissa aktörer inom den svenska PK-median menade att det var obehagligt att se dessa bruna krafter i Almedalen är en helt annan sak.
Men jag håller med, det är helt klart obehagligt att se bruna krafter som Fredrik Reinfeldt markera sin närvaro i Almedalen. Reinfeldt är för övrigt brun i dubbel bemärkelse, han brukar ju stoltsera med att han har en afrikansk kannibal i sin släkt.
Med andra ord så skulle det då enligt honom vara positivt med kannibalism, enligt alla extrema PK-iter är det ju viktigt med mångkultur.
Anser han i och med detta att alla invandrare från Afrika är kannibaler? För med tanke på hans påståenden så....
Men men, åter tillbaka till Svenskarnas parti. Den Sverigefientliga riksskatan Mona Sahlin påstod sig i förra veckan vara förföljd av "nazister" från Svenskarnas parti. Det är bara två problem med det påståendet:
1. Fredrik Reinfeldt är inte medlem i Svenskarnas parti.
2. Att uttrycka sin åsikt ( i det här fallet att kalla Mona Sahlin för landsförrädare) är inte att förfölja någon.
Men visst, enligt Mona Sahlin så skulle Fredrik Reinfeldt då förfölja Jimmie Åkesson och inte Sverigedemokraterna i allmänhet.

Men hur gjorde Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven ifrån sig i sitt tal i söndags, alltså det tal som avslutade Almedagsveckan?
Ja, för att vara ett tal som kommer från en relativt tafatt socialdemokratisk ledare så var det hyfsat bra, han försökte ju föra fram sin politik istället för att göra som Reinfeldt gjorde.
T ex Löfvens förslag om obligatorisk förskola, läxhjälp till alla och att minska stora klasser med runt fem elever var bra.
Angående Adolf (hoppsan, Fredrik menar jag ju) Reinfeldt så var det många som reagerade starkt på hans hatinställning, t ex krönikören Olof G. Hedengren på sajten Realtid.se, om Reinfeldts "insats" i Almedalen förra veckan har han nämligen skrivit bl a följande:

"Är det rimligt att etikettera SD som "hatets kolportör"? Nej, knappast. SD vill, tillsammans med halva befolkningen, kraftigt minska invandringen till Sverige. Oavsett vad man tycker i denna fråga är det väl fullt legitimt och demokratiskt oklanderligt att inta en sådan ståndpunkt. En ståndpunkt som inte har någonting med hat att göra vare sig mot enskilda eller kollektiv."

Här följer några relaterade länkar till allt det här:

http://www.exponerat.info/reinfeldt-i-almedalstalet-ett-av-partierna-far-inte-vara-med/ ,

http://www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130705160013_Realtid190/20130705160013_Realtid190.dbp.asp

http://www.gp.se/ekonomi/1.1802856-reinfeldt-till-hart-angrepp-mot-sd ,

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article17070685.ab ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=5585461 ,

http://www.expressen.se/nyheter/almedalen/sa-vill-stefan-lofven-forbattra-skolan/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/almedalen/k-g-bergstrom-om-lofvens-tal/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/almedalen/svp-ledaren-forsvarar-sina-kamrater/ ,

https://www.realisten.se/2013/07/06/mona-sahlin-forfoljdes-inte-av-nationalister/ ,

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/manga-malsattningar-men-fel-losningar_8328894.svd

och

http://avpixlat.info/2013/07/08/akesson-enda-partiledaren-som-inte-agnar-sig-at-floskler-enligt-dagens-arena/ .

fredag 5 juli 2013

Årets politikervecka i Almedalen så här långt

Årets politikervecka i Almedalen har hitills varit minst sagt intressant, bl a hörde vi i onsdags en statsminister hålla ett tal som kommer att gå till historien som Sveriges mest hatfyllda politikertal genom tiderna (jag kommer att utveckla detta närmare i nästa blogginlägg).
Jag tänker nu på Fredrik "Adolf Hitler" Reinfeldts tal. Varför ger jag honom smeknamnet Adolf Hitler? Ja, det ska ni få se i mitt nästa blogginlägg.
I övrigt har de flesta av politikerna skött sig bra, hitills är dock Jimmie Åkessons tal från i måndags klart bäst.
För ovanlighetens skull har också Vänsterpartiets partiledare gjort hyfsat bra ifrån sig...fast det klart, det kan ju ha att göra med att partiet har bytt ledare. Hade Vänsterpartiet haft kvar Lars Ohly som ledare så hade vi nog fått höra ett hat-tal som hade fått Reinfeldts tal att framstå som en syradroppe i yttre världsrymden.
Men om detta får vi ju aldrig veta.

Men vad ska man säga om Annie Lööfs tal då? Vad ska man säga om Gustaf Fridolins tal?
Ja, med tanke på hur mycket Annie Lööf har gjort bort sig hitills, tänker nu på bl a det här med fri invandring, månggifte och slopad skolplikt, så borde hon ha skippat Almedalen i år.
Sedan har vi Miljöpartiets Gustaf Fridolin också, precis som vanligt så hade Miljöpartiet även denna gång stora problem med att föra fram sin egen politik.
Fast det klart, det kan ju förstås bero på att de i likhet med Centerpartiet inte har någon.
För övrigt har vi fått i princip samma system som USA har, den enda riktiga skillnaden är bara att det i Sveriges riksdag finns fler partier än två.
Men med tanke på hur lika många partier har blivit så är det lika bra att riksdagspartierna slås ihop till endast två stycken, vi är ju i princip redan där om man bortser från namnen.

Läs mer om Almedalsveckan hitills på t ex följande länkar:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/liverapport-jonas-sjostedts-tal_8321762.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/almedalen/fp-vill-skifta-till-larlingssystem/ ,

http://www.dn.se/nyheter/almedalen/lofven-ger-reinfeldt-svar/ ,

http://www.dn.se/nyheter/almedalen/maria-crofts-partiledarna-kan-mycket-val-prioritera-annat/ ,

http://www.almedalsveckan.info/ ,

http://avpixlat.info/2013/07/02/annie-loof-i-genomskinligt-utspel-mot-sd-i-almedalen/ ,

http://www.friatider.se/akesson-popularast-i-almedalen ,

https://www.realisten.se/2013/07/03/svp-protesterade-mot-fredrik-reinfeldt/ ,

https://www.realisten.se/2013/07/05/nej-inte-ens-i-almedalen/ ,

https://www.realisten.se/2013/07/05/se-svenskarnas-partis-tal-i-almedalen/ .

onsdag 3 juli 2013

Två skammens dagar

Som de flesta vet så är det ju denna vecka riksdagspartiernas vecka i Almedalen på Gotland, hitills har bl a Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och Moderaternas partiledare Fredrik Reinfeldt talat (den sistnämnda talade ju idag).
Reinfeldt ja, han skämde ut sig rejält igår när han tyckte att det var dyrt med 32 000 kronor för ett hotellrum i Visby.
Mycket intressant det här, en politiker som har minst 110 000 kronor i månadslön tycker alltså att 32 000 spänn är alldeles för dyrt.
Men nästa gång Fredrik Reinfeldt hamnar i en liknande situation så har jag ett förslag till honom, nämligen följande:

Plocka ut en massa slantar från invandringskostnaderna, herr Statsminister, och du ska se att du väldigt snabbt får råd med både det ena och det andra.
För där finns det hur mycket pengar som helst att ta utav!

Med anledning av detta så kommer jag att tänka på Jimmie Åkessons tal från i måndags där han bl a kallade regeringens och vänsterblockets beslut om att låta papperslösa invandrare få rätt till vård en skammens dag.
Man kan lugnt säga att han har rätt, människor som uppehåller sig illegalt i ett land ska självklart inte få varesig vård eller någonting annat heller för den delen.
För ingen annanstans i världen fungerar det så, i andra länder är det ju ett brott att vara illegal invandrare.
Gatukonstnären Dan Park hade förresten en bra lösning på det här med papperslösa, under en demonstration tidigare i år delade han nämligen ut toalettpapper till dessa människor.

Här följer några relaterade länkar till båda dessa saker:

http://www.expressen.se/nyheter/almedalen/reinfeldt-far-aka-hem---rummet-var-for-dyrt/ ,

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/reinfeldt-aker-hem-hotell-i-visby-blev-for-dyrt_8310140.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/liverapport-jimmie-akessons-tal_8310268.svd ,

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/07/jimmie-akesson-kommenterar-skammens-dag.html ,

http://www.dn.se/nyheter/almedalen/akesson-en-skammens-dag/ ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5580493 ,

http://www.svt.se/nyheter/nyhetstecken/akesson-1-juli-en-skammens-dag ,

http://avpixlat.info/newsdesk/miljopartiet-firar-kriminella-invandrare-pa-sds-dag-i-almedalen-

och

http://avpixlat.info/2013/07/01/almedalen-2013-mandag-17-sverigedemokraterna/ .

Även Svenskarnas parti är aktiva i Almedalen i år, på följande länkar kan ni läsa mer om det:

https://www.realisten.se/2013/07/01/svenskarnas-parti-ar-en-frisk-flakt-i-almedalen/ ,

https://www.realisten.se/2013/07/01/svenskarnas-parti-holl-mote-i-visby/ ,

https://www.realisten.se/2013/07/02/tankar-och-funderingar-kring-almedalen/ .