söndag 30 november 2014

Att uppvigla är att begå brott, Expressen

Hattidningen Expressen fortsätter sin brottsliga bana, t ex i form av att köra med uppvigling emot människor och annat som inte "passar in" i deras absurda och verklighetsfrånvända världsbild.
Ett av de senaste exemplen på det har vi angående det som i veckan har hänt i staden Ferguson i USA, alltså i den stad där en polisman dödade en ung svart brottsling som attackerade honom. Men det klart: Sådan chefredaktör, sådan tidning. Thomas Mattsson är ju dömd för flera grova brott, t ex för grovt vapenbrott.
I en hatartikel för några dagar försökte en av Mattssons hejdukar, nämligen Irena Pozar, få det till att det är den polisman som sköt ihjäl killen som gjorde fel. Det var alltså enligt henne inte den ihjälskjutne som gjorde fel när han attackerade polismannen.
Men polismannen sköt i självförsvar, detta är nämligen klarlagt utom allt tvivel och därför åtalas han inte. Däremot slutade han igår som polis, detta på grund av allt vidrigt hat emot honom för att han skyddade sitt liv.
Pozar anklagar också hela USA:s poliskår för att vara en rasistkår, hon skrev bl a så här om det hela:

"Året är 2014 och unga svarta män i USA har 21 gånger större risk att bli dödade av polis än sina jämnåriga vita kamrater. Sedan 1980 har 77 procent av de som dödats av poliser under ”obestämda former” varit svarta.
Det är en så pass grov rasistisk struktur som genomsyrar USA:s poliskår att jag också får lust att delta i upploppen. Och bakgrunden till folks ilska är otroligt viktig att komma ihåg, särskilt när den leder till upplopp.
Demokrati är inte ett statiskt tillstånd vars utförande alltid har en viss skepnad. Det USA:s befolkning nu gör i Ferguson, New York, Chicago och Washington är en demokratirörelse. Men vi måste se bortom upploppen och brandröken för att förstå det.
För många är det är lätt att fördöma våld på gator och torg, men desto svårare att fördöma det våld som godkänns av våra rättsystem. För att vi ibland har en oroväckande naiv inställning till våra myndigheters demokratiarbete.
Polisvåld som riktas mot svarta godkänns gång på gång, men frustrationen hos de drabbade tas inte på allvar förrän det brinner."

Ja, det här var ju ett minst lika intressant sätt som fel syn att se på det hela. Alla poliser i hela USA är alltså enligt Irena Pozar rasister, detta oavsett vilken hudfärg de har.
Hon dömer alltså ut även svarta poliser, enligt henne är de rasister de också.
Problemet med hennes resonnemang är dock verkligheten, USA är ju inte precis känt för att vara världens fridsammaste land precis. Det är inte heller så, som hon påstår, att polisvåld som begås emot svarta hela tiden godkänns.
Däremot märks det tydligt mellan raderna i hennes hatartikel att hon kör med uppvigling, bara ta det här t ex:

"Det är en så pass grov rasistisk struktur som genomsyrar USA:s poliskår att jag också får lust att delta i upploppen."

Detta är att "heja på" dessa upplopp, alltså är det uppvigling som hon ägnar sig åt.
Dessutom ljuger hon, att bekämpa kriminalitet är inte rasistiskt. Men visst sjutton, hon jobbar ju på en slaskblaska i vilken det mest spyrs ut en massa hat från många av dem som jobbar på den.
Nåja, nu är ju det här inte något konstigt för just Expressen, en majoritet av tidningens "journalister" samarbetar ju med de båda vänsterextrema terrororganisationerna Antifascistisk Aktion och Revolutionära Fronten, alltså två organisationer som enligt Säpo utgör ett stort hot emot det demokratiska samhället. 
Tidningens "journalister" deltar ju även tillsammans med dessa båda våldsorganisationer i upplopp emot människor som de anser har fel politiska åsikter, detta oavsett vad det är för människor och oavsett vilken politisk tillhörighet de tros ha.
Hade tidningens chefredaktör Thomas Mattsson haft lite "stake" och varit en människa som står upp för lag och ordning så hade han gett dessa "journalister" sparken med omedelbar verkan.
Men då hade Expressen gått i konkurs, och han själv mist sitt jobb. Så därför gör han det ju inte.
Ja, denna tidning är verkligen både "laglydig" och "demokratiskt lagd". Och Iraks förre diktator Saddam Hussein var ju både "laglydig" och "demokratiskt lagd" han också naturligtvis när han i slutet av 70-talet blev partiledare för Baathpartiet genom att avrätta alla medlemmar i partiet som inte ville ha honom som partiledare.
Och vad som hände efter att denne Hussein blev Iraks president vet nog de flesta vid det här laget, t ex lät han avrätta nästan hela släkt och andra i Irak som han av olika orsaker inte tyckte om.
Jag kan dock lova Thomas Mattsson & Co på Expressen att om alla med mycket makt i sina händer skulle göra som Saddam Hussein gjorde så skulle inte denna värld och jord se allt för gästvänlig ut.
Så ni borde nog ta och tänka till och försöka pröva på att vara demokrater en vecka eller två och lägga av med era enorma hat- och hetskampanjer emot alla som inte delar era åsikter i allt, även om ni inte förändras så har ni ju i alla fall fått känna hur det känns att vara demokrater.
Men det klart, för att kunna göra detta så måste ni ju åtminstone någon form av demokrati i er. Så därför går det inte, ni är ju inte demokratiska ens i era levrar ju.
Era levrars färg är det däremot inget fel på, super man allt för mycket så kan ju ens lever bli vit.
Fast då skulle ni nog anklaga era levrar för att vara rasistiska förstås.

Ett annat exempel på att Expressen kör ett riktigt fult spel har vi i det faktum att de försöker få självaste Ullared att framstå som nazistiskt, detta enbart för att Gekås i Ullared under veckan sålde leksaker i form av gubbar i tyska krigsuniformer med hjälmar med t ex tyska örnar på.
Men vad är det för konstigt och hemskt med detta då? Barn har ju lekt allt möjligt genom årens lopp, när jag själv var liten förresten så sprang jag och de flesta av mina kompisar omkring och lekte indianer och cowboys i westernutstyrslar och allt.
Men inte fasen åkte vi till Nordamerika när vi hade blivit vuxna och började springa omkring i indianreservat där och skjuta ihjäl indianer för det!
Hade Expressen och de snarstuckna "gallimattias-idioter" reagerat med bestörtning om det i butiken hade funnits leksakskopior av diktatorer som Josef Stalin, Saddam Hussein, Fidel Castro eller Nordkoreas president? Nej, jag tänkte väl det.
Så varför uppviglar Expressen emot denna butik? Varför uppviglar man emot Ullared?
För det här handlar inte om att några leksaker föreställer det eller det, man gillar bara inte att Ullared har blivit så känt.
Expressen och dess "journalister" känner sig hotade helt enkelt.
Och jag förstår dem, när en ort vars varuhus har tusen gånger mer besökare än Expressen har läsare, ja, då är det inte så konstigt att tidningens "journalister" och chefer blir urförbannade.
Och som om inte det här räcker så är det den 1:a advent idag också, i morgon kommer vi alltså nog därför att mötas utav en massa hatartiklar i både Expressen, Aftonbladet och annan svensk "slaskmedia" om hur rasistiskt det är att fira 1:a advent.
Ingenting förvånar mig längre när det gäller dessa vidriga och vämjeliga "journalisters" enorma mängder försök att i sina jobb som omkullkastande samhällsomstörtare förstöra det svenska samhället!

https://www.youtube.com/watch?v=0ploT6-Q2_E  ,

http://www.expressen.se/nyheter/bortom-upploppen-finns-en-rorelse/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/ferguson-protesterna-sprider-sig-over-landet/ ,

http://www.friatider.se/ver-400-gripna-i-ferguson-protester  ,

http://www.friatider.se/16-gripna-i-nya-raskravaller-i-ferguson ,

http://www.expressen.se/nyheter/protester-stangde-affarscentrum/  ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19941781.ab ,

http://www.expressen.se/leva-och-bo/pynta-till-forsta-advent-med-vackra-ljusstakar/ ,

http://blondinbella.se/2014/11/1advent-mardrommar/ ,

http://hd.se/angelholm/2014/11/28/advent-firas-med-musik-i-kyrkan/ ,

http://www.expressen.se/gt/har-saljer-ullared-nazi--soldater-som-leksaker/ .

lördag 29 november 2014

En insändare från mig om åsiktsfrihet

Ni som har läst mitt förra blogginlägg har säkert förstått att jag reagerade starkt på de två insändare som jag tog upp i det.
Men jag nöjde mig inte bara med att ta upp dem, ånej, jag skickade också i förrgår kväll in två svarsinsändare på dem till Nya Wermlandstidningen (NWT).
En av dem blev publicerad tidigt i morse, och för er som av någon anledning inte kan läsa NWT på internet så har den rubriken "Fördömer fördömande" och lyder så här:

"Svar till Bengt och Ulla Carlstedt (NWT 26/11):
Varför räknar ni inte in er själva bland de Kilsbor som ni fördömer? I och med er insändare bevisar ni ju att ni är precis likadana som det ni anklagar andra Kilsbor för att vara. Inte ens under stenåldern hade man en så primitiv människosyn som ni två har, i stället respekterade man att alla inte tyckte likadant. Men nej då, sådant passar sig inte i er värld; där ska alla tycka exakt likadant oavsett vad det än gäller – i annat fall är man tydligen både det ena och det andra.
Vet ni ens vad demokrati och åsiktsfrihet innebär? Och vad då ”odemokratiska egoister”? Vill man inte vara med i Svenska kyrkan så vill man inte, det är upp till var och en och har absolut ingenting med egoism att göra. Och gillar man inte att Svenska kyrkan gör ligor som tjänar pengar på romska tiggare en tjänst så gör man inte. Detta är ingenting som ni kan eller har någon som helst rätt att bestämma över. Så det är i stället ni själva som är en skam, inte bara för Svenska kyrkan utan också för hela Kil och Värmland!
Karpstryparn"

onsdag 26 november 2014

Två insändare vars skribenter är djupt inskränkta, är enorma hycklare, samt är starkt emot åsiktsfrihet

Jag läser ofta insändare, detta för att jag tycker att det är intressant att läsa folks åsikter om det och det. Var ju själv en flitig insändarskribent mellan år 1995 till år 2000 i olika dagstidningar, fast under mitt riktiga namn då.
Under min tid som insändarskribent så skrev jag aldrig någonting utan att veta vad jag pratade om, inte heller hycklade jag.
Jag gjorde alltså inte som de tre skribenter som idag fick några insändare publicerade i dagens exemplar av Nya Wermlandstidningen (NWT).
Jag kommer här att citera dem ordagrant, vi börjar med den första (som även är publicerad i andra tidningar, t ex Motala Vadstena Tidning. Den har rubriken "Julen - en begravningsceremoni", är skriven av en person vid namn Emma Sundberg och lyder så här:

"Den 24 december samlas familjen kring det traditionella julbordet och det kommer att bli en köttfest. Det serveras prinskorvar, köttbullar och julens höjdpunkt – julskinka.
Men det är ingen fest, om man tänker efter. Det är snarare en form av begravningsceremoni. Låt mig berätta något för dig som läser detta, låt mig förklara varför du bör äta något annat.
Din julskinka lever. Han eller hon andas, känner och reflekterar. Hen föddes troligtvis i juni i år och har nyss fyllt fem månader. Hen har endast en enda månad kvar att leva. Men hen behöver inte dö, det är helt upp till dig som konsument att avgöra.
Den 24 december har du ett val och jag hoppas att du väljer med hjärtat. Jag hoppas att du tänker på att din julskinka också vill leva."

Denna Emma Sundberg bevisar i sin insändare att hon är en enorm hycklare, hon tar bara upp julskinkan men struntar i ägg, köttbullar, julkorvar av olika slag, sylta, mjölk, ost, olika typer av sill osv.
Visst, skinkan kommer ju ifrån gris, men det gör ju sylta och korv av olika slag också.
Så varför tar hon bara upp julskinkan?
Sedan har vi ju ägg, mjölk, ost, köttbullar och sill också.
Men hon tycker kanske inte att det är något synd om korna? Mjölk och ost kommer ju ifrån kor.
Och hur är det med äggen då? Ja, de höns som värper dem tycker hon tydligen inte synd om heller, trots att många höns lever under vidriga förhållanden.
Och hur är det med sillen då? Köttbullarna då?
Nähä, inte ett endaste ord om dem från fröken "djurrättsförespråkare". Hade hon brytt sig om de djur som står för mycket av maten på julborden så hade hon tagit upp alla dem. Men icke sade Nicke, ånej, det är ju bara julskinkan som det är synd om.
Hyckleri på högsta (eller lägsta, om man så vill) nivå alltså
Hon tycker tydligen att alla människor ska äta precis samma saker, alltså ska man inte få äta någonting som är från djur. Eller rättare sagt, man ska inte få äta julskinka, andra delar från gris samt delar från andra djur går däremot jättefint det.
Hyckleri så det skriker om det från henne alltså.
Märkligt att hon som sagt bara tar upp en enda sak på julborden, men inte resten.
Och resten av året bryr hon sig uppenbarligen inte heller om, ånej, det är bara Julen som räknas.
Återigen ett enormt hyckleri ifrån henne alltså.

Sedan har vi en annan insändare också, nämligen en som har rubriken "En skam för Kil och Värmland". Den insändaren är undertecknad av två personer vid namn Bengt och Ulla Carlstedt, och lyder så här:

"Vet hut, ni högmodiga Kils-bor som lämnar Svenska kyrkan i protest mot hjälpen till romer, vet sjufalt hut! Samtidigt behöver den föredömligt agerande kyrkoherden inte alltför djupt beklaga ert utträde: Odemokratiska egoister med er primitiva människosyn passar dåligt in i den kristna gemenskap som Svenska kyrkan i egenskap av fristående trossamfund representerar. Men den ideella skadan är redan skedd. Ni är en skam, inte bara för Svenska kyrkan, utan dessvärre för hela Kils kommun och värmländsk gästfrihet!"

Märkliga och djupt inskränkta påståenden, eller hur? Varför räknar inte makarna Carlstedt in sig själva bland dessa människor förresten? I och med sin insändare bevisar de ju att de är exakt detsamma som de anklagar dessa Kils-bor för att vara.
Inte ens under stenåldern hade man en så primitiv människosyn som dessa båda personer har, istället respekterade man att alla inte tyckte likadant.
Men nehej då, sådant passar sig inte i Bengt och Ulla Carlstedts värld, ånej, där ska alla tycka exakt likadant oavsett vad det än gäller.
Detta får mig att tänka på de saker som hände i förintelselägret Auschwitz i Tyskland under andra världskriget, jag tror nog ni förstår liknelsen.
För vad hände med de vakter som inte gjorde som de blev tillsagda där? Jo, de blev avrättade.
Och vaddå "Odemokratiska egoister"? Vill man inte vara med i Svenska kyrkan så vill man inte, det är upp till var och en och har absolut ingenting med egoism att göra.
Så det är istället Bengt och Ulla Carlstedt som är en skam för inte bara Svenska kyrkan, utan också för hela Kil och Värmland.
Måtte aldrig våra vägar korsas eller på andra sätt mötas, för om de någon gång skulle göra det så skulle dessa båda personer garanterat få höra både det ena och det andra ifrån mig om vad jag tycker om deras djupa inskränkthet och deras hat och fördömande av åsiktsfriheten.
Det som jag har skrivit om dem i detta blogginlägg är minst sagt intet emot vad jag skulle säga till dem då, det kan ni lugnt vara lugna för!



måndag 24 november 2014

DN:s webredaktör Mattias Karlsson och Expressens Thomas Mattsson är samma skit

Detta reportage av Granskning Sverige publicerades visserligen den 7 november, men bättre sent än aldrig.
Detta samhällsmagasin avslöjar denna gång att en ny storkonflikt har blossat upp på Dagens Nyheters redaktion efter att tidningen återigen har avslöjats som lögnare, detta på grund av att Pia Gripenberg och resten av DN:s webavdelning har ljugit för tidningens läsare angående en rapport om att invandringen i England kostar de engelska skattebetalarna hela 120 miljarder pund.
Denna rapport är publicerad i den brittiska tidningen Daily Mail.
Men när Dagens Nyheters webredaktör Mattias Karlsson blir konfronterad och avslöjad som lögnare (liksom resten av tidningens webredaktion) av Granskning Sveriges reporter angående denna storlögn så kan han inte hantera detta, istället menar han på fullaste allvar bl a att en förlust på 120 miljarder pund är exakt detsamma som en vinst på 120 miljarder pund.

Efter att hört reportaget så undrar jag bara följande: Är denne Mattias Karlsson en fara för både sig själv och allmänheten, eller är han bara en komplett idiot rent allmänt?
Hör reportaget på följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=k8F6EHjMgFA .

Och här har ni en länk till en artikel i denna skitblaska, artikeln handlar om att Marcus Birro blivit uppsagd från Expressen på grund av att han har kritiserat sina chefer för att de inte gav honom sitt stöd när han blev mordhotad på grund av sin kritik emot islam: http://www.dn.se/kultur-noje/marcus-birro-far-inte-skriva-i-expressen-mer/ .
Fast den egentliga sanningen till att han har fått sparken från Expressen är ju inte att han har kritiserat sina chefer på tidningen, utan för att han har medverkat i Radio Länsman.
Hade jag varit Marcus Birro så hade jag förresten bara varit glad över att inte jobba på Expressen, det är ju återigen bevisat att Expressen inte är någon demokratisk tidning.
En demokratisk rättighet är nämligen att få kritisera, alltså borde Expressens ledning gå ett stort antal kurser i demokrati.
Men det klart, för att kunna lära sig någonting så måste man ju fatta någonting också. Alltså är det lönlöst.
Så här säger Marcus Birro själv om att han har fått sparken:

-Det hela känns lite overkligt. Här har vi alltså en av mina chefer som ringer upp mig mitt i natten för att berätta att de ser allvarligt på att jag sagt något kritiskt om tidningen jag jobbar på. När bytte Expressen namn till Pravda?
Tonen mot mig från chefer, medarbetare och ledning förändras. En del av dem slutar säga hej när jag är på redaktionen. Jag känner hur förtroendet för mig vacklar. Det är en väldigt plågsam och sorglig känsla.

Birro nämner också att han redan tidigare har haft problem med Expressens ledning. Hans krönikor har vid flera tillfällen stoppats,  och han uppger också att hans chefer tidigare har sagt åt honom att sluta skriva om Gud.

Och här har ni det avsnitt av Radio Länsman som Marcus Birro medverkade i:  http://www.exponerat.net/rlm-hot-som-vapen-med-marcus-birro-ingrid-carlqvist/ .

Här följer fler artiklar om det hela:

http://blogg.varldenidag.se/birros-blogg/sparkad-fran-expressen/ ,

https://www.gp.se/kulturnoje/1.2555627-marcus-birro-far-sparken-fran-expressen ,

http://www.friatider.se/marcus-birro-f-r-sparken-fr-n-expressen ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/marcus-birro-jag-sparkas-fran-expressen_4129197.svd .

söndag 23 november 2014

I gårdagens livesändning i Sverigekanalen: Sajten Nyheter24.se försvarar grov feministisk brottslighet

Gårdagens livesändning i Sverigekanalen handlade om ganska blandade ämnen, även om det fanns en röd tråd mellan dem.
Ämnena som togs upp var följande:
Hatsajten Nyheter24.se:s mörkningsförsök av sin feministiska krönikör Mohamed Touzaris många grova brott emot kvinnor (den välkända nyhetssajten Fria Tider är de som avslöjade detta), regeringen vill legalisera HIV-spridning (detta med stöd av Vänsterpartiet och Folkpartiet), Karlstad kommun vill förstöra Ruds kyrkogård genom att bygga en moske' där åt Islamiska kulturföreningen (i själva verket struntar Karlstad kommun i Islamiska kulturföreningen, orsaken till att man vill bygga moske'n så centralt är enbart att man vill visa att man är för mångfald. Alltså är det bättre att bygga moske'n på botten av Klarälven istället), samt det intensifierade hatet, hetsen och det ökade hånet emot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson efter att han blev sjukskriven på grund av utbrändhet.

Men livesändningen handlade också om den vidriga hot- och hatkampanjen emot Marcus Birro på grund av hans kritik emot islam, samt om en del musik som t ex punk (i form av t ex Tant Strul) och hårdrock (som t ex Black Sabbath).
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den om ni går in på den första av länkarna här nedanför, scrolla sedan nedåt i radiorutan till höger tills ni kommer till punkt 3 med texten "Vårt Lilla Sommarfält". Klicka sedan på den texten, och programmet spelas då upp.
Jag är med i det från 1 timme och 3 minuter och 43 sekunder in i sändningen.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/SverigekanalenKanal1November2220141600 ,

http://www.friatider.se/feministikon-vill-ha-mansfri-m-nad-p-krogen-r-sj-lv-d-md-f-r-kvinnomisshandel ,

http://www.friatider.se/v-nstersajt-f-rs-kte-m-rka-kvinnomisshandlarens-bakgrund ,

http://www.friatider.se/nyheter24-profilen-stal-fr-n-tiggare  ,

http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/782952-nu-kor-vi-en-mansfri-manad-pa-krogen ,

https://bergersjo.wordpress.com/2014/11/20/mohamed-touzari-feminist-och-kvinnomisshandlare/ ,

http://www.friatider.se/regeringen-vill-legalisera-hiv-spridning ,

http://www.exponerat.net/vagrade-mobba-akessons-sjukskrivning-lamnar-mp/ ,

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/ruds-kyrkogard-mojlig-moskeplats ,

http://www.vf.se/asikter/ledare/lat-dem-bygga-en-moske ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=6023024 .

onsdag 19 november 2014

Internetkrångel och Stiff Little Fingers

Sedan natten mellan lördag och söndag (alltså under den gångna helgen) så fungerar inte mitt internet som det ska, oftast går det inte att komma ut på det.
Men detta beror på att min internetleverantör gjorde uppgraderingar då, min internetuppkoppling hade tydligen lite svårt för dessa. Det är det som är orsaken till krånglet, men förmodligen kommer det att lösas i morgon.
Om det inte gör det så är det tveksamt om jag kan vara med i den kommande lördagens livesändning i Sverigekanalen, men jag har informerat programledaren om detta så att han vet.
Men skulle det lösa sig så kommer jag att vara med på lördag från strax efter kl.17.00.
Tänkte bara informera er om detta, så att ni vet.

Men nu över till något roligare, nämligen följande:
Fredagen den 7:e november i år var jag på en spelning med det irländska punkbandet Stiff Little Fingers, här är ett klipp från den.
Varsegoda: https://www.youtube.com/watch?v=DcoRGaFKU9E .

Och här har ni två sidor till Sverigekanalen, på dessa båda körs sändningen live när det är dags (alltså varje lördag från c:a kl.16.00):

http://www.sverigekanalen.com/ ,

http://www.sverigekanalen.tk/ .

tisdag 11 november 2014

Det är inte förvånande att Gustav Fridolin anses vara en säkerhetsrisk, Mehmet Kaplan är det ju redan

Idag så gick miljöpartisten Gustav Fridolin ut med att han har fullt förtroende för att hans partikamrat Mehmet Kaplan skrev under protokoll som möjliggjorde att medlemmarnas konto i föreningen Husbymoskén kunde tömmas på minst 1,3 miljoner.
För en gångs skull är alltså Fridolin ärlig i sitt uppsåt att stödja grova brott, det är ju nämligen sällan (eller rättare sagt aldrig) som han är det.
Kaplan själv förnekar att han deltagit i eller varit med om att verkställa några sådana beslut, alltså är han inte ärlig.
Och Gustav Fridolin är nöjd med den förklaringen.
Ja, vad ska man säga? Diskuterar dessa båda typer på någon toalett i riksdagshuset hur man bäst utrotar judar också tro?
Att en islamistkramare försvarar och stödjer en islamist tillhör ju inte ovanligheterna precis, istället vore det konstigt om det inte vore så.
Samma skrot och korn dras alltså till samma skit liksom spyflugor dras till en hög med koavföring.
Eller hade någon trott någonting annat? Jag menar, det blir ju liksom lite svårt att stoppa evolutionens "regler".

http://www.expressen.se/nyheter/gustav-fridolin-stottar-mehmet-kaplan/ ,

http://www.exponerat.net/gustav-fridolin-stottar-mehmet-kaplan/ ,

http://www.exponerat.net/ar-mehmet-kaplan-mp-inblandad-i-bedrageri-i-miljonklassen/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/mehmet-kaplan-ar-indragen-i-miljontvist/ .

lördag 8 november 2014

I kvällens livesändning i Sverigekanalen: Om bl a Stiff Little Fingers spelning i Karlstad igår

Kvällens livesändning i Sverigekanalen handlade om ganska blandade ämnen, t ex den avskyvärda och vidriga våldtäkt på en katt i Halmstad, 25-årsjubileumet av Berlinmurens fall, Sveriges totalt misslyckade och absurda regering ( alltså den där t ex islamisten Mehmet Kaplan, den totalt politiskt oerfarna och fullständigt bortgjorda kulturministern Alice Bah Kuhnke, samt den Säpo-bevakade säkerhetsrisken Gustav Fridolin ingår, Stefan Löfven har minst sagt kört "Ole dole doff"-taktiken när han valde ut sina ministrar), samt hat- och smutskastningskampanjerna emot SD:s partiledare Jimmie Åkesson efter att han blev sjukskriven (alltså nästan ännu mer än innan).

Större delen av sändningen handlade dock om det legendariska punkbandet Stiff Little Fingers spelning på Nöjesfabriken i Karlstad igår, vilken jag för övrigt var på.
Även saker och ting som handlade om varg ingick, sändningen handlade också om Moderaternas förmodligen nye partiledare Ann Kinberg Batra.
En del av sändningen handlade också om punk.
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den på den första av länkarna som följer här nedanför, allt ni behöver göra för att höra den är att gå in på den länken och klicka på pilen som är i radiorutan till höger. Programmet spelas då upp.
Jag kommer in i programmet 1 timme och 8 minuter efter dess start.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/SverigekanalenKanal1November0820141607 ,

http://nwt.se/noje/article1679756.ece ,

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3304&grupp=21632&artikel=6013270 ,

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article19823458.ab ,

https://www.nordfront.se/valdtagen-katt-hittad-halmstad.smr ,

http://www.expressen.se/kvallsposten/katt-dog-efter-valdtakt--forovaren-pa-fri-fot/ ,

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/782072-katt-valdtagen-till-dods-polisen-soker-garningsman ,

http://www.dagenssamhalle.se/kronika/taenk-om-jimmie-akesson-blir-statsminister-2018-11913 ,

http://avpixlat.info/2014/11/08/chefredaktor-nasta-statsminister-i-sverige-kan-heta-jimmie-akesson/ ,

http://avpixlat.info/2014/11/07/afrofobi-bakom-kritiken-mot-kulturminister-alice-bah-kuhnke-mp-enligt-journalist/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/bah-kuhnke-laste-ur-barnbok-for-utskottet/ .

måndag 3 november 2014

Ska Islamiska Staten jobba på Sveriges Radio?

Sedan förra veckan har ett s k "mångfaldsbråk" härjat vilt på Sveriges Radio (SR), många av kombatanterna där anklagar varandra för att inte propagera för mångfald tillräckligt mycket.
Visst, att mångfald är "på tapeten" i Sverige nu för tiden har väl få kunnat undgå, likadant är det ju med alla vansinniga och totalt IQ-befriade "argument" för mångfald.
Det skulle inte förvåna mig om det snart är någon tokdåre som börjar propagera för att det ska tas in en massa livs levande och fullvuxna vargar på Sveriges Radio också, det finns ju nämligen även någonting som heter biologisk mångfald.
Och varför stoppa där?
Varför inte ta in en massa hackspettar, olika sorters rovfåglar (t ex havsörnar), brunbjörnar, snytbaggar (vilken ju är en insektsart som är klassad som skadeinsekt och härjar vilt bland skogens unggranar), kackerlackor, vesslor, måsfåglar (t ex skrattmåsar), bävrar, uttrar m.m?
Det var ju mångfald som det var frågan om som sagt!

Men naturligtvis är det inte biologisk mångfald det handlar om, utan den etniska.
Eller som programledaren Ametist Azordegan uttrycker det:

-Det största problemet är att mångfald uppenbarligen ses som ett problem snarare än en tillgång. Märkligt. Mycket märkligt.

Även SR:s Cecilia Udde'n är starkt kritisk, hon säger nämligen så här:

-Det är alldeles för många vita människor bland de svenska utrikeskorrespondenterna.

Ja, det här verkar ju vara ett jätteproblem det här.
Men då har jag ett förslag som kommer att lösa allt det här, nämligen följande:
In med en massa representanter för den muslimska terrororganisationen Islamiska Staten på Sveriges Radio, och ni har helt plötsligt en enormt stor mångfald där....i alla fall när det gäller Islamiska Staten.
Men alla andra på Sveriges Radio som inte sympatiserar med IS (alltså Islamiska Staten) är det däremot sämre med.
För med tanke på vad denna terrororganisation ägnar sig åt så finns det inga andra kvar på SR då!
Men det är kanske det som menas med etnisk mångfald?

http://www.friatider.se/m-ngfaldsbr-k-skakar-sveriges-radio ,

http://www.svt.se/kultur/elitplutonen-duger-inte-langre ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4058&artikel=6008329 .