torsdag 28 maj 2015

Jobbar Riksdemokraternas Torbjörn Mårtensson på Nyheter24?

Har ni hört talas om partiet Riksdemokraterna? Själv fick jag höra talas om dem ikväll, partiet har alltså inte funnits så värst länge.
Istället verkar det vara relativt nystartat, en partiledare som har konverterat till islam och som är uttalad muslim har de också.
Enligt en kompis till mig inom Sverigedemokraterna är Torbjörn Mårtensson (ja, ledaren för Riksdemokraterna heter så) (citat) "en jävla dåre som hotar folk via pratmeddelanden".
Att Mårtensson för c:a ett år sedan konverterade till islam och sedan dess är uttalad muslim är minst sagt intressant, detta tycks dock inte svensk PK-media som t ex vänstersajten Nyheter24 känna till utan hänger ut honom som högerextremist.
Visst, många muslimer är ju högerextremister, men ändå.
Själv har jag ingen uppfattning om denne Mårtensson, bara att han verkar vara en väldigt konstig, osammanhängande och IQ-befriad typ som fjantar sig genom att mest "ösa ur sig en massa skit".
Karln är inte riktigt hundra helt enkelt.
En kommentar till Nyheter24:s artikel om Torbjörn Mårtensson och hans Riksdemokraterna sammanfattar det hela ganska bra:

"Nyheter24 är en ren skvaller-, lögn- och hatsida, de är bara en sämre variant på Aftonbladet. Dock kommer knappast detta parti att komma någon vart, är det detta parti som försöker fylla tomrummet mellan SD och Motståndsrörelsens parlamentariska gren efter att SvP upplöstes så blir jag mörkrädd. Nyheter24 behöver knappast vara oroliga för Riksdemokraterna, däremot skjuter sig Nyheter24 sig själva i foten. Partiledaren är nämligen tillräckligt uthängd ändå, han klarar det så bra själv. Så han behöver knappast någon hjälp av "Aftonbladet 2". Angående att partiet uthängs som högerextremt: Högerextremt my ass. Men de som jobbar på Nyheter24 är ju själva extremister, de gillar väl inte konkurrens. Vem vet? Torbjörn Mårtensson kanske jobbar på Nyheter24."

http://nyheter24.se/nyheter/politik/798992-han-driver-nystartat-hogerextremt-parti-ar-domd-for-flera-brott ,

http://nyanser.se/4237/bluffen-tobbe-martensson-avslojad-som-charlatan/ ,

https://www.youtube.com/channel/UCyLTZmeX0YUXiDNDxCIMlgA ,

https://www.facebook.com/pages/Riksdemokraternase/1612157892329449?fref=ts .

tisdag 26 maj 2015

Jimmie Åkesson är tillbaka som partiledare, men kan han återupprätta SD:s förtroende?

Sedan några timmar tillbaka står det en artikel på Exponerat som handlar om att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson är tillbaka som partiledare för SD.
Några av de saker som han säger i artikeln är följande:

"Det verkar svårt för de sju partierna i decemberöverenskommelsen att stoppa oss, trots att de gör sina försök. Alliansen med Moderaterna i spetsen kommer nu med utspel om det organiserade tiggeriet. För ett år sedan, när SD ville stoppa det organiserade tiggeriet, lät det annorlunda från de borgerliga partierna i riksdagen. Medan de nu syltat in sig i DÖ-härvan stärks vår roll som Sveriges enda oppositionsparti. Väljarna är inte nöjda med sakernas tillstånd i Sverige. De är inte nöjda med den oansvariga hanteringen av skattemedlen som de arbetar hårt för att betala in till vår gemensamma välfärd. De är inte nöjda med den utbredda otryggheten. De är definitivt inte nöjda med att politikerna de röstat fram sätter sig i knäet på varandra istället för att genomföra den politik de utlovade inför valet."

Det blir intressant att se om Jimmie Åkesson lyckas reparera den enorma skada som den vikarierande partiledaren Mattias Karlsson och en del andra "tomtar" i SD:s partiledning passade på att göra med partiet under den tid som Åkesson var sjukskriven, vi får se om han lyckas.
För en sak är säker, nämligen följande: Jimmie Åkesson har mycket arbete framför sig angående detta, han kommer inte att få det lätt med att laga skadan, om jag säger så.
Men nog kommer han att försöka, jag hoppas i alla fall det.
För försöker han inte det så är det väldigt illa.
Läs artikeln i sen helhet på http://www.exponerat.net/jimmie-akesson-det-ar-skont-att-vara-tillbaka/ .

Artikeln finns även publicerad på http://sdkuriren.se/det-ar-skont-att-vara-tillbaka/ .

torsdag 14 maj 2015

Aftonbladets Jan Helin gillar inte när folk använder samma arbetsmetoder som han själv

Säga vad man vill om organisationen Nordisk Ungdom, men nog är de finurliga alltid.
Denna organisations representanter har gjort många uppseendeväckande och slagkraftiga saker och reportage genom åren, det senaste skedde igår då de ställde Aftonbladets chefredaktör Jan Helin mot väggen angående han och hans "journalisters" arbetsmetoder.
Men Jan Helin gillar uppenbarligen inte när folk använder sig av samma metoder som han och hans gelikar själva gör, detta framkom tydligt i gårdagens reportage som medlemmar i Nordisk Ungdom gjorde.

Saxat från Motgift:

"Nordisk Ungdom genomförde under gårdagen en finurlig aktion där de lät Aftonbladets chefredaktör Jan Helin smaka på sin egen medicin. Man åkte ut till hans etniskt svenska område i Bromma och knackade på för att ställa frågor, något som inte verkade uppskattas av mediabroilern."

Se filmen på https://www.motgift.nu/2015/05/se-filmen-nar-jan-helin-far-besok-av-nationalister/ .

Det går även att se filmen här (sprid den gärna också): https://www.youtube.com/watch?v=mUCKBWOLAt0 .

tisdag 12 maj 2015

Åsa Romson skymfar, hånar och gör narr av Auschwitzoffren

Efter söndagens partiledardebatt i SVT mellan de olika representanterna för riksdagspartierna står det klart att statsminister Stefan Löfven återigen gjorde en minst sagt rejäl tabbe när han utnämnde den djupt okunnige miljöpartisten Åsa Romson till vice statsminister.
Visst, hon har gjort rejäla "grodor" förr, t ex när hon gjorde uttalanden under förra årets Almedagsvecka som resulterade att hon blev anmäld hela 5 gånger för hets mot folkgrupp, men det som hon gjorde i söndags kväll slår hitills alla plumprekord som hon hitills har gjort.
Hade Löfven haft lite "stake i ryggen" så hade han dagen efter denna debatt avsatt henne som vice statsminister och låtit posten vara öppen tills dess att han hade hittat någon bättre, för det är alldeles uppenbart att Åsa Romson återigen har skadat regeringen rejält.

Men vad var det då som hon gjorde i söndags under denna TV-debatt? Jo, hon jämförde flyktingkatastrofen i Medelhavet med de saker som hände i Auschwitz under andra världskriget.
Hon menar alltså att det gasas ihjäl människor i Medelhavet, hon kunde lika gärna ha jämfört Medelhavet med de kommunistiska svält- och koncentrationslägren Gulag.
När jag fick reda på detta (jag såg tyvärr inte TV-debatten, men önskar i efterhand att jag hade gjort det) så ställde jag mig direkt följande fråga:

Hur gasar man ihjäl människor som befinner sig i vatten? Dessa människor är väl inte dummare än att de när de utsätts för gasen dyker ner under vattnet, så man får väl vänta tills de kommer upp för att få luft då.
Och nästa fråga: Hur gör man för att gasa ihjäl människor som befinner sig under vattenytan? Finns det ens en gas som det går att göra det med? Visst, naturgaser finns ju, men inte ens Åsa Romson skulle väl få för sig att blanda ihop djupen utanför Madagaskar (alltså de djup där de flesta kvastfeningar lever på) med Medelhavet.
Fast det klart, med tanke på hennes jämförelse mellan Medelhavet och Auschwitz så skulle det ju inte förvåna mig ändå, denna djupt idiotiska och inkompetenta människa är ju uppenbarligen kapabel till precis vad som helst hon.
Stackars Stefan Löfven som måste dras med denna idiotiska kvinna, till råga på allt påstår han idag att han har fullt förtroende för henne.
Säga vad man vill om Löfven, men detta säger nog ännu mer om honom själv än om Romson.
Och inte nog med det: Romson får nu även skarp kritik från sitt eget parti för denna idioti, flera ledande miljöpartister som t ex Carl Schlyter och Peter Eriksson har inget som helst förtroende för henne efter detta.

Naturligtvis har även de andra partiledarna, t ex Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt, fördömt Åsa Romsons uttalande.
Och ändå var det ju bara några få år sedan som en vänsterpartist menade att REVA-projektet i Stockholms tunnelbana och apartheidsystemet i Sydafrika var exakt samma sak.
Visst, denna vänsterpartist var ju (och är fortfarande) en tvättäkta och lobotomerad dubbelidiot, men vice statsminister Åsa Romson är mycket värre än så hon.
För hon är inte bara en lobotomerad dubbelidiot, hon är en dubbellobotomerad dubbelidiot också.
Avgå, Åsa Romson, ut ur riksdagen med dig också, för du är ju för fasen en rejäl samhällsfara du!

Men angående att Romson kallade romer för zigenare så ger jag henne rätt, den riktiga benämningen på zigenare är ju faktiskt zigenare och inte romer.
Däremot blir många zigenare kränkta över att bli kallade för romer, många av dem säger nämligen "zigenare" om sig själva och är också stolta över att vara det.
Även en blind höna som Åsa Romson kan hitta något korn någonstans alltså, även om det i hennes fall är minst sagt extremt sällsynt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20775430.ab ,

http://www.expressen.se/nyheter/vagrar-saga-att-de-har-fortroende-for-romson/ ,

http://www.friatider.se/tr-tthetssyndrom-fick-romson-s-ga-zigenare ,

http://www.expressen.se/nyheter/fridolins-mentor-romson-maste-avga/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/jag-har-fortroende-for-asa-romson/ ,

http://nyheter24.se/nyheter/politik/797434-6-pinsamma-tillfallen-da-asa-romson-tappat-det-fullstandigt ,

https://www.nordfront.se/asa-romson-i-klaveret-efter-att-ha-jamfort-situationen-pa-medelhavet-med-auschwitz.smr ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/romson-kallade-romer-for-zigenare-tva-ganger/  .

söndag 10 maj 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Skulle Erik Selin själv vilja betala 46.500 kronor per månad för en etta på 20 kvadratmeter?

Med anledning av att Expressen tidigare i veckan avslöjade att ettor för "ensamkommande flyktingbarn" kostar 46,500 kronor per månad och att det är vi skattebetalare som står för notan så handlade mycket av gårdagens avsnitt av Sverigekanalen live om just detta.
De som har bestämt den här skiten är fastighetskungen och vd:n Erik Selin och hans vice vd Sharam Rami. Ingen av dessa båda ville naturligtvis bli intervjuvade av Expressen vilket ju inte är så konstigt, de vill ju inte ha någon uppmärksamhet.
Deras tilltag är förresten ett bra exempel på vilka det är som verkligen vill ha hit en massa "flyktingar" till Sverige, de enda som tjänar på flyktingströmmarna är ju de personer som driver flyktingboenden.
Inga andra tjänar alltså något på detta, snacket om alla människors lika värde stämmer alltså inte denna gång heller.

Men gårdagens avsnitt handlade också om andra saker, t ex om första numret av tidningen Folktribunen, om den dålige lögnaren Henrik Arnstad, att Sverigedemokraterna nu har tagit bort sitt invandringskritiska program m.m.
Det här med att SD har tagit bort sitt invandringskritiska program är ytterligare ett av många bevis på att partiets ledning är allt annat än demokratisk, samt också på att SD blir mer och mer just det som partiet är emot.
Vad är det då? Jo, diktaturfasoner. Och allt detta efter att den vidrige och maktfullkomlige Mattias Karlsson tog över efter Jimmie Åkesson.
Nu är ju visserligen både Åkesson och Karlsson partiledare för SD, men hade jag varit Mattias Karlsson så hade jag avgått, detta för SD:s bästa.
Och hade jag varit Jimmie Åkesson så hade jag uteslutit Mattias Karlsson, det enda han gör är ju att skada partiet.
På tal om SD förresten så hade en viss Kent Andersson, som brukar ringa in till programmet, varit på Sverigedemokraternas årsmöte på Långholmen, han rapporterade också om detta.

Ja, det var många heta ämnen som togs upp i gårdagens livesändning, t ex att Moderaterna försöker plocka röster från SD genom att försöka lura väljarna att de vill skärpa invandringen, om tiggeri, om att Margot Wallström återigen inte vill ha demokrati (hon är ju emot att Storbritannien vill gå ur EU), samt mycket annat.
Några av de frågor jag själv ställde mig i gårdagens avsnitt var förresten följande: Finns det resurser till att stoppa eller i alla fall minska nackdelarna med det mångkulturella samhället? Finns det resurser att stoppa flyktingströmmarna genom att istället hjälpa flyktingar i de länder där de hör hemma?
Ja, självklart finns det det, frågan är alltså inte om det går utan om de politiskt korrekta makthavarna vill det.
För det är ju alldeles uppenbart att de inte vill det, istället vill de fortsätta att ställa människor mot människor.

Ni som missade att höra gårdagens avsnitt av Sverigekanalen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, gå bara in på den och klicka på den ruta som heter "Sverigekanalen 20150509" och programmet spelas då upp.
Jag kommer in i programmet 53 minuter och 50 sekunder efter dess start.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen20150509 ,

http://www.exponerat.net/tar-46-500-kr-i-hyra-for-etta-till-ensamkommande/ ,

http://www.expressen.se/gt/ettorna-hyrs-ut-till-flyktingar-for-46-500-kr/ ,

http://www.friatider.se/sd-ledningen-m-rkar-invandringspolitiskt-program-l-s-hela-h-r ,

http://www.svtplay.se/video/2912579/presskonferens-moderaterna/presskonferens-moderaterna-presskonferens-moderaterna ,

http://www.hd.se/opinion/aktuella-fragor/2015/05/06/tiggeri-ar-inte-losningen/ ,

http://www.friatider.se/wallstr-m-oroad-ver-valresultatet ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jimmie-akesson-talar-vid-sds-varkampanj_4551892.svd ,

http://avpixlat.info/2015/04/21/sd-anordnar-varfest-pa-langholmen-i-stockholm/ .

måndag 4 maj 2015

Henrik Arnstad gillar inte att bli avslöjad som lögnare igen

Nu ska det handla om Henrik Arnstad, alltså Sveriges troligen värsta och sämsta lögnhistoriker någonsin.
Som ni vet gillar han inte att bli påkommen och avslöjad som påhittare, det har han ju bevisat många gånger.
Och nu bevisar han det återigen, denna gång under ett telefonsamtal under vilket personen som står bakom Youtube-kanalen "Arg Norrlänning" pratar med honom.
Denna gång gäller det hur Arnstad tyckte att det var att vara plutonchef på stridsvagn eller stridsvagnchef under sin militärtjänstgöring, någonting som han över huvudtaget inte var.
Däremot var han bara en helt vanlig värnkanonsoldat i 7,5 månader, sina lögner tyckte han uppenbarligen inte om att få avslöjade denna gång heller utan slängde på luren i örat på personen bakom Youtube-kanalen "Arg Norrlänning".
Men även några andra lögner blev han konfronterad med.

Hör klippet på https://www.youtube.com/watch?v=CVOhWpjnQgw .

Och här är ett annat klipp där Henrik Arnstad blir avslöjad som det han är: https://www.youtube.com/watch?v=uadM9t-ELiw .

lördag 2 maj 2015

Ett litet break är aldrig fel än så länge

Sedan den 19:e april i år har jag ett litet break från bloggandet, jag har alltså inte slutat blogga om ni nu trodde det.
Däremot har jag fullt upp med annat just nu, dessutom är jag inte så sugen på att blogga heller.
Men jag tänkte i alla fall ge ett litet livstecken från mig och förklara varför jag har ett litet break från bloggandet, det är jag skyldig mina läsare.
Så nu vet ni hur det ligger till, jag är dock snart "i luften" igen om någon vecka eller två.

Mvh
//Karpstryparn