söndag 30 augusti 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Direktrapport från Arvika

I går gjorde jag min första medverkan från annan ort i Sverigekanalen, jag ringde nämligen då in från den värmländska orten Arvika via mobiltelefon kl.17.05.
Eller rättare sagt: Jag ringde direkt från vägkanten vid en busshållplats i Arvika kommun, jag hade ställt ner bilen där tillfälligt för att kunna ringa in till kanalens livesändning.
Jag var nämligen på väg till Arvika för att fira en kompis i samband med en kräftskiva där, han fyllde nämligen år igår och skulle firas. Men han kom aldrig till festen, och han svarade inte på varesig telefon, sms eller Facebook. Ändå var han ute på Facebook under kvällen.
Festen var planerad, han skulle själv ha den hos två vänner till honom och mig. Vi som var på festen tyckte det var väldigt dåligt gjort av honom att inte ens höra av sig, de som festen hölls hos hade gjort många förberedelser och lagt ner sig mycket för att den skulle bli av. Festen blev dock av ändå, fast utan honom då.
Angående min radiomedverkan så var det inte bara jag som medverkade i radion denna gång, utan också den kompis som var med i bilen samt en äldre man som talade om i radion att vi bara var 10 mil från den norska tätorten Kongsvinger.
Med i sändningen var också ljudet från lastbilar, motorcyklar, bilar samt en del blåst.
Jag pratade bl a en del om Sverigedemokraternas senaste framgångar i opinionsmätningar, t ex den tidigare i veckan då SD fick 19,1 % (eller var det 17,8 % tro?) i en opinionsmätning. Men jag tog också upp en del andra saker.
Programledaren själv pratade mycket om bl a Israel, t ex de brott som staten Israel begår.

Ni som missade att höra sändningen live och vill höra den behöver bara gå in på den första av länkarna här nedanför och klicka på den ruta där det står en 2:a framför texten Sverigekanalen, programmet spelas då upp.
Jag är med från 1 timme och 15 minuter in i programmet.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen20150829 ,

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/sd-%C3%B6kar-i-sammanst%C3%A4lld-unders%C3%B6kning-3198991 ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/trenden-fortsatter-ny-okning-for-sd/ ,

http://www.friatider.se/sd-fram-t-ven-i-ipsos ,

http://www.arvika.se/ .

onsdag 26 augusti 2015

Är föreningen Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet allierad med Ku Klux Klan? Vill regeringen och Alliansen verkligen stoppa SD?

Sedan Sverigedemokraterna förra torsdagen fick sin hitills högsta opinionssiffra i form av 25,2 % i en Yougov-mätning försöker s k "demokratiska" makthavare på t ex PK-medianivå och i regeringen och Alliansen ta till ännu mer antidemokratiska och fascistiska metoder för att försöka stoppa SD, det är alltså återigen inte långt kvar till våldsuppmaningar emot partiet och dess företrädare.
Socialdemokraterna försöker efter rekordresultatet att göra upp med Moderaterna om integrationspolitiken enbart för att stoppa SD, sverigedemokrater portas på krogen och andra offentliga lokaler för sin politiska tillhörighet, det tjatas återigen om partiets "nazistiska" historia, tjat och gnat om att SD förespråkar folkmord på bl a tiggare fortsätter osv, ja, cirkuskonsterna emot partiet tar sig nya patetiska höjder som får de förra att framstå som lobotomerade "pissungssaltomortaler".

Ja, som ni förstår så får sakligt lagda, vettiga och verklighetsförankrade människor som jag själv vatten på sina kvarnar, vi "gapskrattar hela vägen till banken", så att säga.
Anledningen till att jag skrattar åt regeringens, Alliansens och s k "antirasister" patetiska pajaskonster är bl a följande: Är det inte dags för dessa första klassens lobotomerade dubbelidioter att fråga sig själva varför SD hela tiden ökar trots all lögn- och smutskastningspropaganda emot partiet, dess företrädare och sympatisörer?
Hade jag varit en politiskt korrekt och seriös SD-motståndare så hade i alla fall jag undrat följande:

-Vad är det som gör att SD hela tiden fortsätter att öka?

Tja, det finns flera olika faktorer till varför SD fortsätter att öka, invandringspolitiken är bara endast en liten kugge i det stora maskineriet. 
Ett annat av många exempel är de andra riksdagspartiernas vägran att lyssna på väljarna och håna alla människor som varit med om eller råkar ut för invandringens och mångkulturens baksidor, ett annat är hatet och hånet emot partiet från de politiskt korrekta mediaredaktionerna i Sverige emot partiet i form av t ex Aftonbladet, Expressen och Sveriges Radio.
Ja, listan på orsaker till varför SD hela tiden ökar kan göras väldigt lång.
Men de patetiska "buhu-buhu"-konster i form av t ex artiklar skrivna av personer som försöker få det till att människor inte ska få rösta på SD minskar dock inte, detta trots att de som skriver artiklarna väldigt klart och tydligt "dansar i genomruttna tunnor".
Ett exempel på en sådan person är grundaren av föreningen Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet, alltså Siavosh "Dekadens" Derakhti.
Jag syftar nu på en av hans senaste hatartiklar, nämligen den med rubriken "Vi har fortfarande chansen att stoppa SD" som stod i pappersupplagan av toalettpapperstidningen Metro fredagen den 21:a augusti, alltså förra fredagen.
Hela artikeln är så fylld av halvsanningar och motsägelsefullheter att jag faktiskt inte vet vart jag ska börja någonstans, hycklande gör han klart att han t ex anser att integrationen och migrationen har totalmisslyckats samtidigt som han inte vill att det ska göras saker för att dessa båda saker ska fungera.
Jag läste faktiskt hans artikel idag hemma hos en kompis till mig, men skrattade inte mindre för det.
Däremot blev jag ganska arg över hans tunnelseende, i hans ögon är lösningen på dessa båda misslyckanden att folk ska stoppas från att rösta på SD.
Sympatiserar denne Siavosh möjligtvis med Ku Klux Klan? Många av denna organisations medlemmar har ju sedan många många år tillbaka bara en enda lösning på alla mångkulturella problem i USA.
Vilken är det då? Jo, den slutliga lösningen! Och vad det betyder är ju inte svårt att räkna ut.
Resten får ni räkna ut själva, "ordet är ju fritt än så länge", som det heter.
Men hur länge det är det, ja, det återstår att se.

http://www.friatider.se/sd-st-rsta-parti-f-r-252-procent ,

http://www.expressen.se/nyheter/undersokning-sd-ar-sveriges-storsta-parti/ ,

https://samtiden.nu/19313/s-och-m-maste-valja-vag/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/ny-rekordmatning-for-sverigedemokraterna/ ,

http://www.metro.se/metro-debatt/vi-har-fortfarande-en-chans-att-stoppa-sverigedemokraterna/EVHoht!LD8vgdX6itdI/ ,


tisdag 11 augusti 2015

Om morden på IKEA i Västerås

Jag upphör aldrig att förvånas av genomvidriga "journalister" på Sveriges politiskt korrekta mediaredaktioner och avskum till "antirasister" som tycker det är viktigare att bekämpa "rasism" och "främlingsfientlighet" istället för fördömma vidriga våldsdåd begådda av "flyktingar" och invandrare med motiveringen att "om vi fördömmer sådana brott så ökar ju rasismen och främlingsfientligen".
Men herregud!!! Vart faan har eran medmänsklighet tagit vägen någonstans??? Har den skrivits in på psyket för att den är för vettig?
Men visst faan, det kan den ju inte ha blivit. Ni har ju för tusan aldrig haft någon!
Ett av de senaste bevisen på sånt här är de mord som skedde igår på IKEA i Västerås då två illegala "flyktingar" från Eritrea mördade en 55-årig kvinna och hennes 28-årige son.
Båda offren kom från Skellefteå, och var på besök i Västerås.
Och som ett absurdt resultat av morden så har IKEA i Västerås nu slutat sälja knivbestick från varuhuset precis som om det skulle hjälpa eller göra någon som helst skillnad.
Och så har polisen ökat bevakningen runt asylboendena i Västmanland också på grund av de här morden.
Är det inte bättre att polisen sätter in krafttag mot den här sortens brottslighet istället? Nehej, istället ska det daltas.

Undrar förresten om Aftonbladets egen lilla hat-tomte Oisin Cantwell är polis? Nej, visst sjutton, han är ju bara bra på att håna och hata de människor vars anhöriga faller offer för mångkulturell brottslighet, alltså sådan som enligt honom är jättebra.
Med anledning av dessa mord så skrev jag idag ett mail till honom angående hans artikel från idag om gårdagens hemska dåd på IKEA i Västerås.
Så här löd mailet:

"Hej, Oisin!
Jag läste nyss din krönika “Om mardrömmen på IKEA vet vi bara en enda sak”, jag skulle vilja veta lite grann om hur du tänker.
Anledningen till att jag vill det är följande meningar från dig i krönikan, i den skriver du nämligen bl a så här:
“Andra mördare än pursvenskar är julafton för nätets rasistiska kloaksajter, kommentarfältherrarna hetsar varandra och det går inte att utesluta att någon får för sig att göra någonting.”
I och med dessa meningar så negligerar du ju dessa vidriga dåd och tycker att det är betydligt mycket värre att s k “rasister” (alltså helt vanliga människor som du dömmer ut för att de tycker att brotten är vidriga) sprider “hat” än morden i sig.
Hur sjutton är du funtad? Hur kan du se dig själv i spegeln? Hur kan du sova gott om nätterna? Jag tycker du är en vidrig människa, du visar ju ingen som helst respekt eller medlidande för de mördades anhöriga med motiveringen att “det är värre att folk tycker att morden är hemska än att de har skett, det är ju flyktingar som har begått dem och vi kan ju inte fördömma de som har begått dem för då ökar ju rasismen.”
Men då ska jag tala om en liten sak för dig som du nog inte har tänkt på: Det som ökar är inte rasismen, det som ökar är heller inte främlingsfientligheten.
Nej, det som ökar är avskyvärdheten emot de “journalister” och andra liknande samhällsomstörtare (t ex du själv) som utnyttjar sådana här brott för politiska syften, stämplar alla som fördömer sådana brott som rasister, samt inte visar någon som helst respekt och medlidande för offrens anhöriga med hänvisning till att rasismen ökar om man fördömer brotten och de som begår dem eller har begått dem.
Sådana som du är genomvidriga människor, för mig är det helt ofattbart hur ni kan sova gott om nätterna. Fast det klart, ni känner väl ingen empati i sömnen heller och då är det ju inte så konstigt.
Fy faan för sådana typer som dig!
Mvh"










Hur länge har Paula Dahlberg permission från hispan och när ska hon in igen?

I Sverige finns det på olika sätt ganska blandade människor, medans många har ett liv gör andra allt för att bevisa att de inte har något liv alls.
Ett av många exempel på en person som uppenbarligen inte har något liv är vänsterpartisten Paula Dahlberg, en idiot som uppenbarligen anser att det finns rasism i precis allting som över huvudtaget existerar på denna jord.
Hennes senaste sätt att bevisa att hon är det är hennes påståenden om att plåster är rasistiska.
Nu undrar jag bara följande: Hur länge har Paula Dahlberg permission från hispan, och när ska hon in igen?

http://www.friatider.se/svenska-plaster-ar-for-ljusa-anklagas-for-rasism ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6228751 .

söndag 9 augusti 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Om bl a Kuggnäsfestivalen 2015

För ovanlighetens skull så var jag igår med i Sverigekanalens livesändning via telefon redan från 45 minuter in i programmet, i vanliga fall brukar jag ju vara med i programmet från c:a 1 timme in i det.
Gårdagens livesändning handlade väldigt mycket om årets upplaga av Kuggnäsfestivalen och mycket som hade med den att göra (t ex om Enhärjarnas nya skiva "The Great Heathen Army", en skiva som jag varmt rekommenderar till personer som gillar hårdrocksinfluerad vikingarock), men också om t ex Sverigedemokraternas kampanj emot tiggeri som tidigare i veckan skedde i Östermalms tunnelbanestation, den grova misshandeln av nyhetssidan Nyheter Idags redaktör Chang Frick, samt om hur avskum som försvarar muslimer som mördar eller begår andra grova våldsbrott emot människor som kritiserar islam är funtade.
Ett av många exempel på det sistnämnda är det milt sagt mycket brutala och vidriga mord som under fredagen skedde i Bangladesh då en bloggare som har kritiserat islam slaktades och hackades till döds av ett gäng muslimer.

Angående årets Kuggnäsfestival så berättade jag mycket om hur jag upplevde den (jag tog bl a upp hur vädret var under festivalen och hur det enligt SMHI skulle ha varit), de band som spelade, ja, om den rent allmänt.
På grund av att jag frös en del under natten mellan lördagen och söndagen där så fick jag förresten lite axelmassage utav en annan skinnskalle när jag satt i en stol då, lite småkul att han flera gånger sade att han inte var homosexuell ungefär som att jag trodde att han var det, haha. Jag pratade även en hel del om vikingarock och Oi! som t ex Midgårds Söner och Close Shave.
Jag hade för övrigt tänkt att ringa in till programmet på lördagen där kl.17.00 för att göra en direktrapport från årets Kuggnäsfestival, men med tanke på att jag var ganska full då så skippade jag det.
Det är ju mindre lyckat om en lördagsgäst som är snudd på ständig gäst i Sverigekanalens livesändningar sedan nästan 2 år tillbaka är mer eller mindre dyngrak i direktsändningen, sådant gäller ju förresten inte bara Sverigekanalen utan radioprogram och radiosändningar rent allmänt.
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, gå bara in på den och klicka på den blåa ruta där det står "Sverigekanalen" i början av rutan och programmet spelas då upp.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen20150808 ,

http://www.friatider.se/kritiserade-islam-hackades-till-d-ds ,

http://nyheteridag.se/tiggerilobbyn-rasar-over-sd-kampanj-mot-tiggeriet-mojliggor-folkmord/ ,

http://nyheteridag.se/jag-kanske-ska-be-om-ursakt/ ,

http://www.svd.se/just-nu-ingen-forundersokning-om-sds-affischer ,

lördag 8 augusti 2015

Kuggnäsfestivalen 2015

Det var med stor spänning som jag tillsammans med ett glatt gäng förra torsdagens morgon åkte till årets upplaga av Kuggnäsfestivalen, alltså den så utomordentliga festival som varje år sedan sensommaren 2003 går av stapeln på Kuggnäs Motorgård i utkanten av Nyköping.
I år var det, liksom förr om åren, många bra band, t ex det relativt färska Oi!-bandet No Quarter från Birmingham i England.
Däremot ställde Völund Smed in, något som jag dock inte grät blod över precis. Visst, bandet är väldigt bra, men själv har man sett dem så många gånger att de börjar bli uttjatade.
Detsamma gäller tyvärr en del av de andra standardbanden på Kuggnäsfestivalen, arrangörerna måste försöka få dit lite större och nyare band om festivalen ska överleva.
För i år var det ännu mindre besökare än under förra sommarens festival, större delen av campingen var nämligen tom så när som på en del tält utefter kanterna på själva tältområdet. Däremot såg det lite bättre ut på de ställen som var avsedda för husvagnar, men även där var det lite dåligt.
Men orsaken till detta kan ha varit att väderleksrapporterna visade att det skulle bli dåligt väder under festivalen sånär som på lördagen. Då skulle det nämligen bli bra varmt, vilket det ju också blev.

Nåväl, under min resa dit dracks det en hel del öl och sprit samt under resten av festivalen också naturligtvis. Det hemliga bandet som skulle spela på torsdagkvällen var dock inte så värst imponerande, arrangörerna kunde förresten ha gett sjutton i att hålla det hemligt.
Många hade trott att Ultima Thule skulle köra en återförening för en kväll eller att det skulle vara det nya band som tre av fyra av bandmedlemmarna från Ultima Thule försöker skapa.
Men istället bestod det hemliga bandet av ett uppträdande med sångaren i Njord, och därefter Barny från Enhärjarna.
Det hela var alltså inte mycket till band, eller rättare sagt: Det var ju faktiskt inget band alls.
Nej, då var fredagen mycket mycket bättre, för då äntrade det brittiska Oi!-bandet No Quarter Kuggnäscenen kl.18.00.
För att vara ett band som bara ha hållit på i några få år så har bandet redan kommit långt, vilket inte är så konstigt med tanke på hur bra de är.
Ja, No Quarter är verkligen av högsta klass när det gäller Oi!: Röjigt, slagkraftigt och med kompromisslösa och slagkraftiga texter. Oi! när den är som bäst helt enkelt!
Undrar förresten om det inte är den yngste medlemmen i Close Shave som är bandets sångare tro? Jag är nämligen alldeles säker på att det är så, såvida han inte har en väldigt lik dubbelgångare förstås.
I vilket fall som helst var No Quarter ett av detta års Kuggnäsfestivals höjdarband.
De följande banden på fredagen, alltså Kombatants, Buffelbinx, Heroes, Folkhem och Njord var lika bra som alltid, även om Heroes vid det här laget är en aning söndertjatade. Bandet är ju faktiskt det band som har spelat på samtliga Kuggnäsfestivaler ända sedan Kuggnäsfestivalen startade för första gången.
Som sagt, fram för lite nyare och större band helt enkelt, inte bara standardbanden alltså.
Jag skrev förresten tidigare under sommaren ett mail till Kuggnäsfestivalens arrangörer i vilket jag efterfrågade lite större band som t ex Condemned 84.
Jag fick svaret att det är fler som vill samma sak som jag och att arrangörerna försöker få dit större band, men att intresset från dessa band är svagt.
Jag själv hade förresten ett snack på lördagen med Fabbe i Midgårds Söner angående detta, han nämnde då att han försöker starta upp Midgårds Söner igen men att hans krav är att det måste vara med minst 3 stycken av orginalmedlemmarna (t ex Nitton på sång) för att det ska kunna genomföras.
Han har nämligen kontaktat alla orginalmedlemmarna angående en återuppstart av bandet, men ingen har ännu svarat.
Tänk om han skulle lyckas sparka igång Midgårds Söner och de kunde spela på Kuggnäsfestivalen, då jävlar skulle det vallfärda folk dit för att se dem och festivalen skulle få sig ett uppsving utav besökare vars antal inte skulle stå långt efter det besökarantal som var på Kuggnäsfestivalen 2012 då Ultima Thule gjorde sin sista spelning då.

Angående mig själv så fick jag en fyllefrossa som hette duga under fredagsnatten och lördagsnatten, jag skakade som ett asplöv och var illa där ann.
Men orsaken till detta var snarare att det var ganska kallt under dessa två nätter, det var nämligen flera besökare som tyckte samma sak och som frös mycket trots att de hade satt på sig alla kläder de hade med sig och även svept in sig ordentligt i filtar.
Under lördagsnatten satt jag ett tag insvept under ett partytält i filtar och lyssnade till några som spelade låtar med Njord på högsta volym (t ex deras låt "Vikingablot" gick varm), samma gäng spelade också några schlagers på högsta volym som t ex en ganska känd låt vid namn "Go'morron" under både den natten och lördagen vilket inte var så värst populärt.
Man spelar tamejfaan inte schlagers på en festival som är avsedd för skinheads, rockabillys, punkare och raggare!
Skinheads ja, på lördagen då Conny T uppträdde som första artist då så stötte jag ihop med en polare som är med i Jönköpings Skins, vi gjorde upp att vi skulle klämma några bärs ihop där gänget hade sin husvagn så vi drog dit lite senare på dagen.
Och där hände det mycket stolligt, några av dem satte bl a på låten "Jönköpings Skins" medans de hoppade sönder ett bord så det gick tvärt av på mitten.
Detta fick mig att tänka på en del av de gånger som jag själv har hoppat sönder bord, jag är ju själv gammal skinnskalle så man kan ju lugnt säga att jag var i rätt sällskap.

Senare under kvällen uppträdde bl a Frusen Tid, Selbststeller, Heidrun och Kategorie C.
Alla banden var bra, men det tyska bandet Selbststeller var något alldeles extra. Jag hade aldrig sett detta band förut, men helt klart är att jag hade missat något på grund av detta.
När de rev av låten "Me and You" kunde jag bara inte stå still, utan stompade loss. För den låten var så jävla bra!
Som näst sista band för lördagskvällen så gick Pitbull Farm med Jocke Karlsson i spetsen upp på scenen.
Jag måste säga att jag verkligen blev rejält överraskad denna gång, bandet har aldrig varit något vidare i mina ögon innan eftersom jag inte gillar psychobilly förutom några enstaka låtar som t ex "Love song".
Men denna lördagskväll ändrade min inställning till bandet ganska rejält, de var väldigt bra även om de är ett av Kuggnäsfestivalens standardband.
Låtar som t ex "So what" (vilken är en cover på en låt med det engelska punkbandet Anti Nowhere League) bara flödade ut över publiken med en sjuhelvetes jävla fart, och publiken gick i kraftig extas nästan hela tiden.
Så den kvällen visade Pitbull Farm verkligen sin absoluta klass, den saken är fullständigt klar.

Som sista band på årets Kuggnäsfestival gick det Bollnäsbaserade vikingarockbandet Enhärjarna med sin karismatiske sångare Bisson i spetsen upp på scenen, och trots att bandet är ett vikingarockband så gick deras uppträdande nästan helt i hårdrockens tecken. Detta inte minst på grund av flera låtar från deras nya skiva "The Great Heathen Army" som formligen skriker metal.
Snabba riff i form av både gitarr- och trumriff i kombination med nordisk mytologiklingande texter, ja, det är faktiskt bara några få låtar på den skivan som verkligen är vikingarock, resten skriker metal så det bara skriker om det.
Men låten "Moder Svea" kördes ju också, och den slår det mesta!
Så det var en mycket sliten Karpstrypare som i sakta mak åkte hem från Kuggnäs Motorgård på söndagseftermiddagen.
Men lik förbaskat var jag lika glad för det.
Hoppas vi ses på nästa års Kuggnäsfestival också!
Här nedanför följer en del bilder och filmklipp från Kuggnäsfestivalen 2015.
Håll till godo!

En del av pubdelen med scen:

En del av campingen:

En del av det område där skivor, t-shirts osv säljs:

No Quarter live på Kuggnäsfestivalen 31:a juli 2015: 

Selbststeller live på Kuggnäsfestivalen 1:a augusti 2015: 

Kategorie C live på Kuggnäsfestivalen 1:a augusti 2015: