tisdag 29 november 2016

Podcast Nationella #22: Moderaterna, Bert Karlsson och pedofilhärvan i Norge

I detta avsnitt av Podcast Nationella, som släpptes den 25 november, pratade jag och Max om bl a Julen. Vi pratade också lite fiske i början av avsnittet, t ex lakmete.
Men större delen av det handlade naturligtvis om politik.

Ni som vill höra avsnittet kan höra det här och/eller här .

Relaterade länkar:

En vid det här laget väldigt känd skandal inom Moderaterna 

Anna Kinberg Batra "vänder kappan efter vinden" igen 

Donald Trump bjuder in Stefan Löfven till USA

Försök att hindra Donald Trump från att svära presidenteden trots att han vunnit valet

Kent Ekeroths senaste olämpliga beteende

Bert Karlsson startar nytt parti

Pedofilskandalen i Norge ( mer om det har ni här ) .

Trevlig lyssning på er!






söndag 20 november 2016

Har personer som tycker att SUF är demokratiska sett för mycket på sketchen Verkmästarn i magen?

Igår var Syndikalistiska Ungdomsförbundet (som ju är terroristklassat av Säpo) igång igen, denna gång propagerade man för att alla poliser ska . SUF vill också att alla poliser ska dö på ett sätt som innebär mycket lidande för dem och deras anhöriga.
Här är tweeten som det gäller (bilden är hämtad från Fria Tiders artikel om det hela, och tweeten är från SUF Göteborgs Twitterkonto): 



Många har blivit väldigt upprörda över detta propagerande från Syndikalistiska Ungdomsförbundet , medans andra som t ex Olivia Erixon som är ekonomipolitisk talesman för Centerpartiets ungdomsförbund har gillat det.
Detta säger alltså lika mycket om henne som det gör om SUF, Säpo borde terroristklassa henne också.
Och så finns det människor som påstår att Syndikalistiska Ungdomsförbundet är demokratiska, till och med på SUF själva säger ju att de inte är det.
Hur tänker de som anser att SUF är demokrater? Har de någon hjärnverksamhet över huvudtaget?
Eller har de sett för mycket på sketchen Verkmästar'n i magen ?

Här följer fakta om Syndikalistiska Ungdomsförbundet: 

SUF listades tidigare av Säkerhets­polisen som en av "de mest aktiva grupperingarna" inom den autonoma miljön vid sidan av Antifascistisk Aktion (AFA). Under valrörelsen 2006 genomförde organisationen flera attentat mot Center­partiets vallokaler. Även numera nedlagda Revolutionära Fronten räknades av Säpo till de grupperingarna.
SUF tillhör därmed den vänster­extrema sfär i Sverige där även Research­gruppen, tidigare kallad Afa dokumentation, samt Expo ingår. De båda grupperingarna tillhör rörelsens mer städade gren, även om mer handgripliga aktioner förekommer.

Till syndikalist­ernas mer kända tidigare medlemmar och aktivister hör nuvarande utbildnings­minister Gustav Fridolin (MP). Han var så kallad "antirasistisk kampanjledare" för ett lokalt förbund i Skåne samtidigt som han var språkrör för Grön ungdom.

Ungdoms­förbundet SUF är inte ett fackförbund. Däremot arbetar de ofta med fackliga frågor, uppmanar ungdomar att engagera sig fackligt samt uppmanar till fackliga stridsåtgärder. Enligt SAC samarbetar de båda organisationerna med varandra runt olika kampanjer.

torsdag 17 november 2016

Front National i Frankrike öppnar för samarbete med Trump och Putin

Efter att Donald Trump förra veckan blev USA:s president så är det många som vill samarbeta med honom, inte bara Vladimir Putin alltså.
Den senaste i raden som vill ha ett samarbete med Trump är Marine Le Pen , ledare för det franska nationalistpartiet Front National. Hon vill även ha ett samarbete med både Trump och Putin om hon blir vald till Frankrikes president nästa år, som bekant så ställer hon ju upp som kandidat för den posten i det franska presidentvalet.

Bild på Marine Le Pen (hämtad från en artikel om henne på Nordfront.se):


Hon menar att det skulle vara positivt för världsfreden om Frankrike, Ryssland och USA kunde samarbeta.
Och visst vore det det, att samarbeta är ju bättre än att inte vilja ha någonting med varandra att göra, i alla fall om man vill bevara ha världsfreden.
Men inte bara när det gäller sådant, även i andra sammanhang vinner ju dessa tre länder på ett samarbete. T ex visar man handlingskraftighet och att man faktiskt vill göra någonting bra.

Men det här med att göra någonting bra för människor är ju någonting som varken Stefan Löfven eller alla andra antidemokrater i det svenska politiskt korrekta etablissemanget har hört talas om, och om de mot all förmodan skulle ha gjort det så är det i alla fall väldigt sällsynt.
För det enda som de dag ut och dag in ägnar sig åt är att ställa människor mot människor och förgöra det demokratiska samhället, i alla fall i Sverige och i alla fall den lilla fjuttiga "puttebit" som är kvar av demokratin. Och detta oavsett vad Löfven och andra antidemokratiska PK-iter påstår.
I annat fall hade ju Sverige varit ett bra land.

Och angående Marine Le Pens önskan om ett samarbete mellan Frankrike, Ryssland och USA: En annan artikel om det hittar ni här .

onsdag 16 november 2016

Intervju med en av deltagarna från Nordiska Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm i lördags

I lördags, alltså den 12:e november i år, så hölls en demonstration med parollen "Stoppa främlingsinvasionen" i Stockholm. Den arrangerades av Nordiska Motståndsrörelsen och var enligt nyhetssidan Nordfront.se mycket framgångsrik, t ex var det 700 deltagare i demonstrationståget.
Men stämde detta verkligen? Var det så pass många deltagare?
Och hur var dagen rent allmänt under demonstrationen?
För att få reda på detta så tog jag kontakt med en av de många deltagare som var med på demonstrationen för en intervju.
Här följer intervjun med honom:

Hur var resan till Stockholm denna dag? Gick den bra?
-Tja, till att börja med så var jag tvungen att gå upp ganska tidigt, jag var på benen redan kl. 03.00 för att få ordning på allting. Jag hade en bra bit att åka, så det var lika bra att vara ute i god tid. Vi åkte dock inte iväg förrän runt kl.06.00, jag åkte tillsammans med ett gäng andra personer. Gänget som jag åkte med var uppdelat i två minibussar. Vi var framme prick kl.10.30, så man kan väl säga att resan gick bra.

Var detta din första demonstration, eller har du varit på liknande demonstrationer förut?
-Nej, det var min första demonstration någonsin så det var ju viktigt att vara där i god tid, själva demonstrationen började kl.11.00.
Det märktes dock att stockholmare inte kan ploga vägar något vidare, det var nämligen inte sådär jätteplogat precis, haha. Men i övrigt var väglaget bra.

Hur var det på samlingsplatsen, tycker du? Hände det något spännande? 
-Ja, det kan man lugnt säga att det gjorde, i alla fall för min del. Jag fick nämligen äran att skaka hand med den kvinna som var Sveriges första kvinnliga partiledare, alltså Vera Oredsson. Hon var ju också en av talarna på demonstrationen, så i och med det så kändes det ju lite extra om man säger så.
Det var förresten ganska många kvinnor där, både äldre och yngre, så det var ju lite kul det (normalt sett är det ju oftast bara män, inte särskilt jämställt alltså, haha).
Medias försök att framställa oss som "arga unga män" lyckades alltså inte särskilt bra. Åldern på deltagarna var också ganska blandad, allt från 15 år till nästan 90 år.
Ingen polis var heller på samlingsplatsen, utan vi kunde ostört bege oss mot tunnelbanan.

Uppstod det några oroligheter på väg till samlingsplatsen?
-Nej, inga alls faktiskt, det var helt lugnt. Det enda som hände var väl att en invandrare diskuterade med en medlem i NMR, men i övrigt hände ingenting. Däremot kom polisen först när vi hade kommit ner i tunnelbanan, slagord fick vi öva in också. Vid startplatsen började det förresten komma mer folk.

Hur många var det vid startplatsen då?
-Det vet jag inte riktigt, men aktivisterna fick order om att ställa sig längst fram och sedan skulle sköldbärarna ta plats. Och själva ledet skulle vara tre personer brett.

Vad sades det för någonting i megafonerna då? Kan du ge några exempel?
-Det var väldigt svårt att höra vad som sades, det var inte bara jag som tyckte det utan vi var många som tyckte det. De två personer som höll i megafonerna missade varandra lite grann, och vi ropade inte riktigt i kör. Men det var den första demonstrationen jag har varit på, så det blir väl bättre nästa gång.
Vädret kan man däremot inte klaga på, solen sken som bara attan.

Vad hände sedan då?
-Ja, sedan kom våldsvänstern och började med sina ganska uttjatade slagramsor (synd att de aldrig kan ha varesig någon variation eller fantasi), vi svarade tillbaka med att skrika "Nordisk revolution utan pardon". Det fick dem tysta någon minut. Marschen var förresten ganska kort, tycker jag, det tog inte lång tid innan vi var framme vid den mötesplats där alla talen skulle hållas. Där bjöd NMR på kaffe, men sedan kom våldsvänstern och ställde till med kaos. Alla rusade mot en trång gata, tyvärr hade inte polis någon vidare bevakning där. Men det gick bra ändå, våldsvänstern hade tur eftersom de bara vara 200 stycken mot oss 600 personer. 300 stycken av oss gjorde förresten en tjurrusning mot dem. Och knallskott ekade ju som vanligt mot polisen, inte från våran sida naturligtvis. Vilka som stod för knallskotten kan du nog räkna ut. Ropen "Haha antifa" ekade också mellan husen.
Därefter genomfördes talen.

Vad tyckte du om talen?
-Jag har svårt att sammanfatta dem, många av dem som talade kände jag inte till sedan tidigare. Men Vera Oredsson höll ett både bra och gripande tal.
Även Pär Öberg höll ett mycket bra tal, och med sin starka röst som mer eller mindre ekade mellan husen hördes det tydligt vad han sade.
En äldre herre som var kommunist fram tills 80-talet men som på äldre dagar har blivit nationalist höll också ett bra tal, Jörgen Kromann heter han visst.
Även ledaren för NMR höll ett bra tal, dock var det i det väldigt mycket prat om att alla skulle gå med i NMR men han tryckte också hårt på att om vi inte står enade så vinner vi aldrig.
Och det har han ju rätt i.
Det är väl ungefär så jag kan sammanfatta talen.

Hur gick det när det hela var slut och ni skulle gå därifrån?
-Vi var tvungna att gå i grupp, eftersom några som hade gått därifrån tidigare hade blivit attackerade av våldsvänstern. Polisen var helt oförberedd på att det skulle uppstå bråk, och det är för mig helt ofattbart hur de kunde misslyckas så totalt med att hålla isär de två grupperingarna. T ex dök det från en liten trappa upp fullt med vänsterextremister och totalt tumult uppstod med både is- och snökastning.
Men polisen gav sig främst på oss, och batongslagen haglade. En kille som var med i den bil som jag åkte med i fick ena handen sönderbruten på grund av batongslag som han fick mottaga.
Sedan bröt nästa helvete lös vid Gamla stans tunnelbana då polisen återigen missade att säkra en plats.
En massa vänsterextremister stod där på lur, och när tumultet utbröt så ramlade en polis i gatan och skadade sig i fallet. En kille som stod längst fram fick en massa batongslag över sig, och pepparspray sprejades mot allt och alla.

Så våldsamheterna från våldsvänstern fortsatte alltså?
-Ja, inte bara från vänsterextremt håll. Polisen slog fullkomligt sönder och samman en kille som inte hade gjort ett skit, han slogs medvetslös och polisen satte handklovar på honom och grep honom, detta trots att han var medvetslös. Helt ofattbart, det var ju ingen av dem som brydde sig om om han var död eller levde. Polisen ska ju skydda folk.
Men sedan blev det lugnare, och vi kunde gå till vår bil.

Och din summering av dagen är?
-Sammanfattningsvis så var jag ganska nöjd med dagen, även om vi var stelfrusna allihop. För det var ganska kallt ute.
Och polisen gjorde ett dåligt jobb, medans NMR gjorde ett bra. Visst, det finns säkert mycket att bättra på också naturligtvis, men på det hela taget är jag nöjd.

Då får jag tacka för intervjun då.
-Tack själv, det var trevligt att medverka i en intervju i vilken ingenting av det man säger blir förvrängt.

Tackar tackar.

Samtliga tal från demonstrationen hittar ni här .

Här är en del bilder från demonstrationen:










Och här följer några relaterade länkar:

Polisen attackerade Motståndsrörelsens aktivister

Braksucce' i Stockholm

600 deltagare på Nordiska Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm

Ett tiotal mötesstörare gripna för våldsamt upplopp

Ett 100-tal personer omhändertagna i samband med NMR-demonstration

Norsk journalist pepparsprayad av polis i samband med NMR:s demonstration i Stockholm

Veckans brott, säsong 13 - avsnitt 5 (de första 13 minuterna handlar om Nordiska Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm i lördags) .

lördag 12 november 2016

Podcast Nationella #21: Kärnfamiljen, USA-valet och Donald Trump

I gårdagens avsnitt av Podcast Nationella var, förutom jag och Max, också Anna från podcasten Anna & Rivka med. Vi pratade om lite olika ämnen, men de som dominerande var kärnfamiljen, Donald Trump samt också USA-valet 2016. 
Det sistnämnda resulterade ju, som alla vet, i att USA i onsdags inte bara fick sin 45:e president utan också att landet i och med att Donald Trump vann detta års amerikanska presidentval har fått en president som inte är politiker. Donald Trump är ju bl a affärsman och företagsledare. 

Relaterade länkar till avsnittet:

Kärnfamiljen 

Donald Trump har blivit USA:s president - vad kommer att hända nu? 

Republicans defend grip on U.S. Congress as Trump wins presidency 

Jordskredet

Zara Larsson vill att äldre människor ska dö eftersom de röstade på Donald Trump

Ryska näthjärtan bultar för Donald Trump

Protester emot Donald Trump spårade ur i våldsamma upplopp

Fakta om Donald Trump .

Ni som vill höra avsnittet kan höra det här .
Trevlig lyssning på er!


onsdag 9 november 2016

Donald Trump har blivit USA:s president - vad kommer att hända nu?

I natt och idag var och är inte bara en historisk händelse politiskt sett, utan också en stor seger för alla som är emot politisk korrekthet och politiskt korrekta etablissemang.
Jag pratar naturligtvis om årets amerikanska presidentval, i vilket det står klart att den karismatiske Donald Trump nu har blivit USA.s 45:e president .
Jag var en av de många människor som i natt satt som klistrade vid sina TV-apparater, själv följde jag det amerikanska valet från kl.22.00 igår kväll fram till kl.05.30 i morse. Men några timmar senare var jag på benen igen framför TV:n, detta för att kunna se bl a Trumps segertal.
Och det var verkligen en spännande natt, att sammanfatta den blir alltså inte lätt men jag gör här ett försök till det.

Det första som hände när rösterna började räknas var att Trump tog tre delstater på raken, efter det fortsatte han att ta delstat efter delstat medans Hillary Clinton tog en här och en där. Den riktigt stora skrällen kom dock runt kl.03.00, då rösträkningen i den viktiga delstaten Florida började.
Florida har alltid varit ett starkt fäste för Demokraterna, men detta ändrades lite över 2 timmar efter att rösträkningen för den började.
För då stod det nämligen klart att Donald Trump hade vunnit den också. Efter det var loppet kört för Hillary Clinton, hon hade inte en chans.
Kanske var det därför som hon fram på morgonen inte tackade alla sina valarbetare, sin stab och alla andra som engagerat sig för att hon skulle vinna valet. I vilket fall som helst var det väldigt dåligt och illa gjort av henne.
Men till slut ringde hon i alla fall själv Donald Trump och gratulerade honom till segern.
När så Trump höll sitt segertal var det ett respektingivande och hedrande tal, långt från alla påhopp som han kommit med mot Hillary Clinton under valkampanjen tidigare. Istället började han med att hylla henne för sin insats i valet och för sitt engagemang för USA genom åren.
Men han sade i sitt tal också en hel del om hur han ska bygga upp USA.s infrastruktur, t ex vill han återöppna kolgruvor i nordöstra delar av USA och också bygga fler motorvägar. Angående det sistnämnda tycker jag själv att det finns tillräckligt med motorvägar i USA, men å andra sidan är jag ju inte amerikansk medborgare.
Han sade också att han ska ena USA, t ex att ena människor oavsett vilken bakgrund de har. Detta tyder på att han har en bra målsättning, men samtidigt kan han ju inte heller säga någonting annat.

Men tidigare då? Jo, Donald Trump har ju tidigare fått saftig kritik för en mängd olika saker, t ex hans påstående om att klimathotet är en bluff. En annan sak som han har blivit utdömd för är snacket om att "Vi ska bygga muren mot Mexiko men vi ska inte betala den, det ska Mexiko göra".
Hur han har tänkt att Mexiko ska betala någonting som ett annat land ska bygga förstår jag dock inte riktigt.
Men när det gäller klimathotet har han i viss mån rätt, klimathotet är egentligen inget hot utan en helt naturlig del av jordens utveckling.
För temperatur- och klimatförändringar har ända sedan jorden bildades för så många miljarder år sedan alltid varit en naturlig del. Alltså skulle växthuseffekten ha skett även om människan inte hade funnits, vi har bara påskyndat den lite grann.

Men tillbaka till Donald Trump.
Många av världens ledare, t ex Vladimir Putin , har gratulerat honom till segern (det ska bli intressant att se hur relationerna mellan Ryssland och USA blir nu, Putin har ju velat se Trump som president).
Men sura miner finns också, t ex från samtliga partiledare för Sveriges riksdagspartiledare. Till och med Jimmie Åkesson har dömt ut Trumps seger. Samtidigt sade han i morse också att segern är en rejäl "spark i arslet" på det politiskt korrekta etablissemanget, alltså säger han emot sig själv lite grann.
Så hur ska du ha det, Jimmie Åkesson? Nej, då är Annie Lööf mer tydlig...eller rättare sagt topp tunnor rasande .
Men sådant är ju livet, man får inte alltid som man vill.
Och från olika politiskt korrekta medier som t ex Expressen döms valet ut.
Men återigen, man får inte alltid som man vill. Däremot underskattade många Trump och betraktade honom som en pajas som aldrig skulle komma någon vart.
Men skrattar bäst som skrattar sist, som det heter.

Man kan faktiskt jämföra Donald Trump lite grann med Sverigedemokraterna, oavsett hur mycket smörja som spreds om honom sade väljarna sitt. För den bekom dem inte.
Dessutom plockade han röster från alla möjliga håll, t ex från Demokraterna. Men det gjorde också Hillary (fast från republikanska väljare då), men det räckte inte.
Däremot kan man sammanfatta det hela med följande: Stora delar av rösterna till Trump består av missnöjesröster, man var helt enkelt skittrötta på Washingthonadministrationen och ville se något nytt. Man kan jämföra det med när Barack Obama blev president, fast då var folk trötta på Bushregimen istället.
Men det är ändå samma sak.

Samma sak är det också på ett annat sätt, nämligen följande: Förväntningarna var stora på Obama, och det är de på Trump också.
Men ingen av dem är gudar, och ingen av dem kan underrätta underverk. Men nog kommer Trump att försöka, och kanske lyckas han även om det inte blir med allt.
Invandringskritiker och nationella världen över jublar dock över att Trump blir president, vilket inte är så konstigt. För någonstans måste ju någonting ta ordentlig fart, och varför inte då i USA i form av just detta.
En annan politisk ledare som tycker så är Marine Le Pen .

För det finns ju faktiskt inte så värst mycket annat att göra än att gratulera Donald Trump till en väl genomförd seger.
För som det heter: Welcome, Mr President!

Och slutligen: Här är en bild på Donald Trump:

torsdag 3 november 2016

Hillary Clintons stab skyller på KGB - är dåliga förlorare redan innan valet är avgjort

Att Hillary Clinton och hennes stab inte gillar att FBI-utredningen mot henne är återupptagen är inte så konstigt, de vill ju vinna valet.
Men att att gå så långt att man beskyller den ryska underrättelsetjänsten KGB för att vara inblandad i årets amerikanska presidentval blir inte bara oerhört löjligt, utan bevisar också att man är dåliga förlorare redan innan valet är avgjort.
Jag syftar nu på Hillary Clintons partistrateg James Carville , som påstår att KGB är inblandade i just detta.
Det är bara ett litet faktafel (inte så litet heller för den delen) med hans påstående, nämligen följande:

KGB finns inte längre, det var många år sedan som de upphörde att finnas.

Så antingen har Carville extremt dålig tidsuppfattning, är dålig förlorare, eller också har han inte den blekaste aning om vad han pratar om.
Eller också är det alltihop.
I vilket fall som helst behöver Hillary Clinton knappast fler saker som starkt förminskar hennes chanser att bli president, bara ta det här t ex.
Kanske är det därför som hon nu ändrar "taktik" .

Men vad är det för "taktik" förresten? Får hon bättre chanser att vinna presidentvalet genom att kalla Donald Trump för mobbare och andra grova personangrepp?
Nej, självklart får hon inte det. Istället blir hennes chanser ännu mindre, de är ju förresten tillräckligt små ändå så hennes många grova personangrepp emot Trump gör ju knappast saken bättre. 
Nej, då är Trump betydligt mycket mer smartare än hon. För till skillnad ifrån henne har han helt och hållet skippat angreppen mot sin motståndare, han har ju heller aldrig kommit med några personangrepp mot Hillary Clinton tidigare så därför finns det ju ingen anledning att börja med dem nu.
Jag tror inte det är så värst mycket att säga annat än att man nog redan nu kan säga vem som blir USA:s president detta år.
Vi får se om jag har rätt, den kommande tisdagen (den 8:e november alltså) blir spännande.
Eller också blir den inte det, man får se helt enkelt.

Och här är en bild på James Carville, alltså han som anklagar en utländsk underrrättelsetjänst som inte längre finns för att vara inblandad i årets amerikanska presidentval:

tisdag 1 november 2016

FBI-utredningen mot Hillary Clinton återupptagen - hon kan nu definitivt förlora valet

Precis när Hillary Clinton trodde sig kunna andas ut någorlunda så kommer då en jättebomb av sällan skådad storlek som definitivt kan avgöra årets amerikanska presidentval till stor nackdel för henne.
Jag pratar naturligtvis om att FBI-utredningen mot henne sedan i helgen blivit återupptagen , detta på grund av bl a hennes medarbetare Anthony Weiners många sexmail till en 15-årig flicka som avslöjades förra månaden.
Som "grädde på moset" kommer FBI nu också att utreda Hillary Clintons stiftelse, detta  på grund av tydliga misstankar om korruption och misstänkta intressekonflikter .

Och allt detta med nu bara en vecka kvar till det sista valdygnet, alltså den 8:e november då det definitivt avgörs vem som blir USA:s president.

Så vem blir det? Donald Trump eller Hillary Clinton?
För Hillary hade nog knappast kunna drömma mardrömmar i ens sin allra värsta fantasi om att någonting sånt här skulle kunna drabba henne så pass nära "in på knutarna" till den 8:e november.
Allt detta har nämligen gjort att hon blivit mer impopulärare än någonsin, det har till och med blivit så att mängder av de väljare som röstat på henne på grund av allt detta nu istället röstar på Donald Trump.
Han behöver ju i princip bara luta sig tillbaka med armarna i kors och se på när Hillary förgör sina chanser att bli USA:s president detta år.
För Donald Trump har nu i och med allt det här definitivt alla chanser och alla möjligheter som över huvudtaget finns att bli USA:s president.

Men oavsett vilken sida man håller på, varesig det är Hillary Clinton eller Donald Trump, så kommer det att bli väldigt spännande under detta års slutliga amerikanska presidentvalsdygn den 8:e november nästa vecka.
Fast frågan är väl om det blir så värst spännande, jag är ju knappast ensam om att tro att Trump kommer att kamma hem det här.
En sak är i alla fall säker, nämligen följande: Jag kommer att vara vaken hela den natten och följa slutklämmen på årets amerikanska presidentval "all the way in".
Kommer ni att göra detsamma?

Bild på Hillary Clinton: