onsdag 22 mars 2017

Kravspecifikation på Donald Trumps nio meter höga mur mot Mexiko

Det har nog vid det här laget pratats och funderats en hel del kring den mur som Donald Trump har lovat ska byggas mot Mexiko. Tankar som t ex "Hur hög ska den bli?" och "Kan den byggas över huvudtaget?" har säkert florerat.
Men nu står det i alla fall klart hur hög den ska bli, den ska nämligen bli nio meter hög .
Dessutom finns det en hel del andra krav på den, t ex ska den sträcka sig ett par meter ner i marken.
Fler av de krav som finns på den är också att det ska ta minst en timme att försöka forcera den, exempel på saker som man räknat med till detta är slägga, domkraft, hackyxa, batteridrivna skärverktyg, syre/acetylendriven skärbrännare samt andra liknande verktyg.
USA:s tull- och gränsmyndighet CBP har alltså tänkt på allt när det gäller denna mur, och Donald Trump har all anledning att vara nöjd. Det är alltså inte konstigt att han gör tummen upp:


Men visst, självklart finns det även folk som inte gillar denna mur. Men vad är att föredra? Fortsatt ökad illegal invandring? Mer knarkkarteller i USA som tar sig in i landet via Mexiko? 
Valet borde helt enkelt vara ganska naturligt, även många mexikanska invandrare som befinner sig legalt i USA är ju för att muren ska byggas.

Ja, Donald Trump bryr sig om sitt land han, och det är väl därför som han är så hatad från svenskt politiskt korrekt håll.
För vad gör vi här i Sverige? Varför hatar det politiskt korrekta etablissemanget Sverige så mycket? Varför förstör de Sverige?
Och hur kan de som representerar PK-etablissemanget sova gott om nätterna?
Men även i mörkret finns det glimtar av ljus, i alla fall enligt Motgifts eminente radiopratare och skribent Magnus Söderman som idag skrev en artikel vid namn Dags att inse att Sverige inte längre är Sverige . Läs den gärna och begrunda.
Sov gott också när ni nu gör det.

Relaterat till det här med Donald Trumps mur: 

Inga kommentarer: