söndag 12 mars 2017

Med anledning av Tim Pools nyhetsrapportering om Sverige: Vilken demokrati menar Sveriges Radio att Tim Pool är ett hot mot?

Att den politiskt korrekta mediakåren i Sverige gör precis allt som står i dess makt för att mörka och förneka att Sverige har enorma problem med invandringsbrottslighet bevisas dagligen, detta mörkande menar de är detsamma som demokrati.
Med andra ord så är det precis som vanligt: Ingen sanning som inte passar dem får yppas, ånej, lögner och hat ska gälla.
Jag tänker t ex på det här med att den amerikanske journalisten Tim Pool de senaste två veckorna har gjort en reportageserie om Sverige angående dessa båda saker.

                                        (Bild på Tim Pool hämtad från hans Twitterkonto)

Detta har inte Sveriges Radio gillat, istället har de i form av Ann Törnkvist anklagat honom för att vara ett större hot mot demokratin än vad gängen i Rinkeby är .
Detta är verkligen intressant, vi har alltså en situation där en del av en mediaaktör anklagar en annan del av en annan mediaaktör för att inte vara demokratisk.
Med Sveriges Radios mått mätt skulle alltså Tim Pool kunna jobba för dem, Sveriges Radio är ju inte demokratiska utan i allra högsta grad ett stort hot emot demokratin.
Samtidigt blir det hela en aning märkligt, detta eftersom vi inte har någon demokrati i Sverige. Istället har vi en form av diktatur.

Alltså är det därför fullt logiskt att ställa sig följande fråga: Vilken demokrati anser Sveriges Radio att Tim Pool är ett hot mot?
För det kan ju inte vara Sveriges i alla fall, vi har ju som sagt ingen demokrati i Sverige. Det är Sveriges Radio själva ett bra exempel på (inte bara SR förresten, vi har ju Expressen, Aftonbladet, Sydsvenskan och andra liknande mediaaktörer också).
Ta bara det här med att Ann Törnkvist på grund av Tim Pools rapportering kräver att utländska journalister inte ska få komma till Sverige och rapportera om problemen här.
Sov Törnkvist sig igenom varenda lektion på journalisthögskolan? Har hon ens gått den?
Det verkar mer som om hon är avundsjuk på Tim Pool, vilket ju är fullt förståeligt. Han är ju en journalist han, vilket hon själv inte är.
Istället är uppenbarligen hennes jobb att förneka hur det ser ut i Sverige, men inte ens det lyckas hon med.
Så vad lyckas hon med egentligen? Ja, säg det.....
Istället blir bara svensk politiskt korrekt media och en övervägande majoritet av dess s k "journalister" bara mer och mer patetiska och "genomruttna" för varje dag som går, fortsätter det så här så är det väl snart bara Uppdrag Gransknings Janne Josefsson som är Sveriges enda sakliga och objektiva journalist.
Eller är han det redan tro?
Är Janne Josefsson den svenska versionen av Tim Pool? Anledningen till att jag undrar det är att det finns vissa likheter mellan dem. Och nu menar jag inte utseendemässigt sett.
Resten får ni räkna ut själva. Lycka till.

Relaterat:

Tim Pool: Problems with swedish media

Tim Pool: Sweden has real problems

Tim Pools Youtubekanal

Sveriges Radio ljuger om Tim Pool

Inga kommentarer: