torsdag 31 oktober 2013

Får Jan Björklund & Co bestämma blir det "chaos, anarchy and total violence" i Sveriges skolor

Igår så sändes i SVT ett avsnitt av programmet Uppdrag Granskning, ett avsnitt som mest handlade om friskolor och lärares/rektorers inställning till vissa elever.
Men detta reportage skulle lika gärna kunna ha gällt precis vilka sorters skolor som helst.
Jag såg hela reportaget, i vanliga fall tycker jag ofta att Uppdrag Granskning gör ett bra jobb. Men den här gången var det invandraren Ali Fegan som var reporter, han är ju inte känd för att göra bra och sakliga reportage precis.
Ta bara hans uthängning av en viss biskop som kritiserade "förintelsen" av judar i Tyskland under andra världskriget t ex.
Efter att sett gårdagens avsnitt av Uppdrag Granskning stod det klart för mig att det inte är bra med ordning och reda i Sveriges skolor. Lärare, rektorer och andra som vill ha det hängs ut som rasister och annat löjligt för att de vill ha det.
Ta bara rektor Greger von Sivers t ex, visst, att påstå att death metal skulle vara skadligt är ju bara löjligt, men i övrigt tycker jag att han hade vettiga åsikter och bra värderingar.
Bara ta det här t ex:

"– Så jag vill vara på den högtoniga sidan. Inte det här, inte den där jävla skiten som de håller på med, rap och våldtäkter. Man får ju inte säga neger numera, men den här svarta musiken då nej nej… Inte rap och allt vad det heter, den där äckliga destruktiva musiken, den vill jag ju inte ha i skolan. Då får vi problem och då får vi de här med kepsarna bak och fram och som ska rappa. Nej då kan de hålla på och rappa borta i Tensta och elda upp bilar där istället för här, tycker jag."

Att sedan skolminister Jan Björklund och andra snarstuckna PK-iter satte kvällskaffet i vrångstrupen och fördömer människor som har erfarenhet av att jobba i skolor och därför vill ha ordning och reda där säger mycket om hur herr Björklund och andra liknande typer resonerar.
Ärligt talat, Jan Björklund och Ali Fegan: Tycker ni att det är bättre med extremt kaos och rejält med mycket våld i Sveriges skolor?

Läs mer om det hela på bl a följande:

http://www.friatider.se/rektorn-ville-ha-ordning-i-skolan-forsa-sig-och-tvingas-avga-efter-inslag-i-stats-tv ,

http://www.svt.se/ug/rektorn-man-maste-skydda-de-fina-eleverna ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17750968.ab ,

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/uppdrag-granskning-kan-gora-friskolorna-battre_8675158.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/friskolor-ratar-besvarliga-elever_8671068.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/de-kan-halla-pa-att-rappa-borta-i-tensta_8671658.svd ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17749770.ab

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/skandal-utan-motstycke/ .

tisdag 29 oktober 2013

Inför valet 2014 storsatsar SD på tv-reklam

Inför valet 2014 tredubblar Sverigedemokraterna sin valbudget jämfört med 2010 och satsar med sina 45-50 miljoner kronor nästan lika mycket på som Moderaterna, inspirationen kommer från USA och president Obamas valkampanjer.
Enligt partiets pressekreterare Martin Kinnunen satsar partiet cirka tre gånger så mycket som i förra valet på tv-reklam.
Att tv har stor genomslagskraft är ingenting konstigt, gott om människor i Sveriges vackra land tittar ju på tv.
För även om alla tv-kanaler i Sverige är politiskt korrekta så har alla partier, oavsett om de är politiskt korrekta eller inte, rätt att köra reklam där.
När får vi förresten se Svenskarnas parti (alltså SvP) börja med tv-reklam? Det går ju uppenbarligen väldigt bra för SvP, under sommaren som gått har ju partiet fått stor genomslagskraft i olika sorters media i Sverige.
Visst, det är visserligen stor skillnad på nästan 500 000 kronor och 45-50 miljoner kronor, men vi kommer säkerligen att i framtiden få se reklam i tv från SvP.
Men än så länge får partiet nöja sig med att på andra sätt sprida sin reklam.
Nåja, nu är det ju inte något fel med att sprida sin reklam på andra sätt, radio är ju ett annat sätt. Ta USA t ex, där den nationalistiska rörelsen håller sig med både egna radiokanaler och egna tv-kanaler.
På tal om radio förresten så har radiostationen Gjallarhornet sänt program i Stockholms närradio i hela 25 år vilket uppenbarligen är mycket uppskattat, 25 år är ju ganska länge det.
Lördagen den 9:e november ska jag förresten från kl.17.15 medverka live via Skype i dess program Gjallarhornet, programmet börjar kl.17.00 och håller på till 18.30 (mer information om detta kommer i ett blogginlägg nästa vecka).

Men åter tillbaka till det här med tv-reklam.
Jag har ingenting emot sådan reklam under förutsättning att det inte körs genom avbrott i tv-programmen, i annat fall är det enbart totalt förkastligt och förstör programmen.
Jag vill helt enkelt inte ha det som i USA där det är reklamavbrott var 5:e minut i tv-programmen, många tv-kanaler i Sverige har tyvärr börjat med den skiten i form av som mest var 10:e minut.
På den punkten är SVT än så länge hedervärda, där körs nämligen ingen reklam i kanalens program men däremot emellan dem.

Angående Sverigedemokraternas storsatsning på tv-reklam (partiet satsar alltså på att få betydligt högre opinionssiffror än vad det fick i söndags, då SD fick hela 14,1 % i den senaste Sifo-mätningen) så kan ni läsa mer om det på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-satsar-hart-pa-tv-reklam_8662702.svd ,

http://www.barometern.se/nyheter/TT_inrikes/sd-satsar-hart-pa-tv-reklam(4001185).gm ,

http://www.bt.se/nyheter/tt_inrikes/sd-satsar-hart-pa-tv-reklam(4001184).gm ,

http://www.smp.se/nyheter/tt_inrikes/sd-satsar-hart-pa-tv-reklam(4001183).gm ,

http://helahalsingland.se/inochutrikes/inrikes/1.6426899-sd-satsar-hart-pa-tv-reklam ,

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article17740351.ab

och

http://www.metro.se/nyheter/sd-satsar-hart-pa-tv-reklam/HdzmjB!t2itfOwq0PgpksALH88Ow/ .

onsdag 23 oktober 2013

Aftonbladet är Sveriges största och värsta hatsajt

Att samtliga "journalister" på Aftonbladet lider av några former av kraftiga psykiska störningar är alldeles uppenbart, jag tänker nu på bl a tidningens hetsjakt på t ex den sanningsenliga nyhetssajten Avpixlat.
Det verkar som Aftonbladets "journalister" skriver sina artiklar ifrån hispan, samtidigt är detta ändå inte särskilt förvånande.
För jag förstår dem, det kan inte vara särskilt kul att få konkurrens från håll som till skillnad från dem själva är sanningsenliga.
Men man nöjer sig inte med att sprida lögner om Avpixlat och annan invandringskritisk media, ånej, nu ger man sig även på de personer som påstås finansiera sajterna också.
Att Aftonbladet sedan gör sig skyldiga till grova brott som t ex dataintrång är däremot tydligen inget att bry sig om, "den goda sidan" ska vinna även om den så begår folkmord.
Själv tycker jag så här om Aftonbladets lögner i det här fallet:

Intressant att Aftonbladet som är Sveriges största och värsta hatsajt anklagar andra på falska grunder för att hata. Inte heller är Aftonbladet för demokrati, de flesta av tidningens artiklar går ju inte att kommentera.
Jag fattar inte varför Jan Helin & Co kräver att folk som vill kommentera Aftonbladets artiklar måste ha ett Facebook-konto när det inte går att kommentera dem.
Men det klart, samtliga av Aftonbladets "journalister" har ju pluggat journalistik via distans på sina skithus, att de under denna tid förmodligen har varit kraftigt LSD-påverkade och även ständigt druckit mängder med 70 %:igt rent hembränt ligger nära till hands också.
Så jag är inte förvånad.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17705693.ab ,

http://avpixlat.info/2013/10/23/aftonbladets-intrang-fortsatter/ ,

http://www.dn.se/ekonomi/samhallstoppar-donerar-till-avpixlat/ .

Karpstryparn kommer snart att medverka i radioprogrammet Gjallarhornet

Det var inte igår jag medverkade i något radioprogram precis, snarare 13 år sedan.
Men nu är det alltså dags igen.
Så här står det i ett inlägg från ikväll på radiostationen Gjallarhornet:s hemsida:

"Ny medarbetare är på G!

Fick e-post från den kända bloggaren Karpstryparn, han vill medverka på radion via skype.

Jag återkommer senare om vilket datum han kommer att medverka, det blir i november.

http://karpstryparn.blogspot.se/

Hoppas han kan medverka ibland, det går ju även att förinspela med skype recorder. Behöver inte vara live.

Den andra lördagen i varje månad kör jag live oftast, samt har Gunnar på 90 minuter. Hoppas han kan medverka nu i november, jag återkommer med besked.
Har bett att han ska länka hit också."

http://gjallarhornet.tk/ ,

http://netradion.tk/ .

måndag 21 oktober 2013

Att få slippa skränande är en demokratisk rättighet

Sverige är verkligen galenskapernas land nr 1, man har inte hunnit gnugga bort en galenskap ur ögonen förrän det kommer en ny.
En av de senaste är den om att polisen i Stockholms Län har beslutat att ge Muslimska föreningen i Stockholm tillstånd att sända imamens fredagsbön genom en högtalare.
Jag undrar just vad judar och homosexuella människor tycker om detta, med tanke på vilken "trevlig" syn som många muslimer har på dessa båda sorters människor. Bara ta det här t ex: I muslimska länder är det dödstraff på homosexualitet, i de flesta av dessa länder hänger man homosexuella och andra HBT-människor på grund av deras sexuella läggningar.
Och vad som i 9 fall av 10 händer när någon jude sätter foten på muslimsk mark, ja, det är ju välkänt vid det här laget.

Men tillbaka till det här med oväsendet som kallas för muslimsk fredagsbön, böneutrop och liknande.
Naturligtvis är muslimer runt om i Sverige glada över detta, frågan är bara vad det är som är så himla bra med störande av allmän ordning.
Så här försvarar några ledande muslimer störandet av den allmänna ordningen:

"-Vi kommer defintivt att ansöka för nästa år också."

"-Vi har inte diskuterat frågan nyligen, men jag är säker på att det kommer."

"-Vi vill gärna ha böneutrop, t ex varje fredag som de ska ha i Fittja."

Ja, sådär håller det på, lovorden flödar och det förstår man ju.
Men samtidigt rimmar detta inte alls med alla människors rätt att även få vara fri från religion, alltså att slippa den.
Men att slippa skränandet från böneutrop och liknande är tydligen lite svårt det, lik förbaskat är det likväl en demokratisk rättighet att få vara fri från sådant.
Men visst fasen, vi har ju ingen demokrati i Sverige, det glömde jag nästan bort.
För om vi hade haft det, ja, då skulle det inte vara tillåtet att indirekt få sprida hatpropaganda av det här slaget!

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.exponerat.info/polisen-har-sagt-ja-till-en-hogtalare-utanfor-mosken-i-rinkeby/ ,

http://www.metro.se/nyheter/ja-till-bon-i-hogtalare-utanfor-moske/EVHmjr!BlWkSgFaghRVY/

och

http://avpixlat.info/2013/10/20/ja-till-bon-i-hogtalare-utanfor-moske/ .

fredag 18 oktober 2013

Är snö rasistiskt, Sven-Bertil Taube?

Det finns uppenbarligen ingen hejd på allt fjanteri och minst sagt patetiska idioti som begås i den s k "antirasismens" namn. För nu ger sig nämligen de gravt psykiska galningar som är anhängare av det politiskt korrekta etablissemangets vansinniga galenskaper på den folkkäre artisten, sångaren och låtskrivaren Evert Taube också!
Hans visa Tatuerarevalsen från 1929 censureras nu (och andra av hans låtar också för den delen) på grund av att den anses vara rasistisk.
Men vem är det då som censurerar den och andra Evert Taube-visor? Jo, ingen mindre än hans egen son, alltså Sven-Bertil Taube.
S.B Taube har alltså klart och tydligt i och med detta offentligt sällat sig till den skara av vanvettiga galningar som utgör det politiskt korrekta etablissemangets hantlangare.
Evert Taube roterar säkert minst 2700 gånger i sin grav med tanke på denna censur, gjord av hans egen son dessutom.
Har du ingen skam i din helrisiga kropp, Sven-Bertil Taube?
Om det finns ett liv efter döden så kommer din far Evert Taube på grund av detta förhoppningsvis att formligen slå dig bokstavligt talat sönder och samman när ni då möts efter att du har dött....vilket naturligtvis är helt rätt gjort av honom.
Anser du att snö är rasistiskt också eller?

Läs mer om Sven-Bertil Taubes förräderi mot sin far på bl a följande:

http://www.friatider.se/evert-taube-censureras-i-ny-visbok ,

http://petterssonsblogg.se/2013/10/17/evert-taube-censureras/ ,

http://www.metro.se/nyheter/ny-evert-taube-bok-vacker-liv-i-visorna/Hdzmjn!aaopj92tfbq97O8TFbOPWw/ ,

http://www.nationell.nu/2013/10/15/evert-taubes-visor-censureras-innehaller-ordet-neger/

och

https://www.flashback.org/t2240597 .

söndag 13 oktober 2013

Är kackerlackor en folkgrupp?

Den 31 maj i år publicerade Realisten.se en kort artikel om hur Miljöpartiet hävdat att de pågående kravallerna i Stockholms förorter, liksom i flera andra städer i Sverige, berodde på svenskarnas rasism. Artikeln återgav tre miljöpartisters ståndpunkter och framförde inga egna åsikter.
En person kommenterade artikeln så här:
"Nu sätter ”damage controf-arbetet igång. Nu ska vi matas om och om igen i flera månader med sådana här uppenbara lögner serverade med moralargument ”skäms om du inte tycker som vi”, tills medborgarna lydigt säger ”mer moskéer”, ”mer invandrare”, ”mindre svenskar”. Eller så blir det tvärtom – att dalkarlarna marscherar till Stockholm och slänger ut dessa vidriga förrädare, råttor, odjur, blodsugande folkförintande nosferatus och ger dem inte bara näthat utan det hat de förtjänar i verkligheten, manifesterat på ett språk som de förstår."
Med anledning av denna kommentar så ska Justitiekanslern ha väckt åtal mot kommentaren under den underliga beteckningen hets mot folkgrupp.
Men vad är den egentliga orsaken till detta åtal? Jo, att man vill komma åt nättidningen Realisten.
Förmodligen är det väl någon extremt snarstucken idiot till miljöpartist eller annan politiskt korrekt politiker som har anmält kommentaren, personen ifråga vet mycket väl att politiker inte är någon folkgrupp.
För "hets" mot någon folkgrupp finns ju inte i kommentaren.
Men visst, lagen om hets mot folkgrupp innefattar ju mer än väl väldigt mycket saker som inte har någonting med folkgrupper att göra, t ex trosbekännelse och sexuell läggning.
Inte heller kön har någonting med folkgrupper att göra, alla människor har ju oavsett folkgrupp ett manligt kön eller ett kvinnligt kön.
Men nämner man vad namnet på det kvinnliga könet är, ja, då riskerar man omedelbart att utsättas för hatpropaganda från extrema feminister.
För att säga vagina, ja, det är tydligen oerhört hemskt och hatiskt det!

Vad ska lagen om hets mot folkgrupp innefatta härnäst förresten?
Brännässlor? Is och snö? Hästar? Kackerlackor?
Angående kackerlackor förresten så skulle jag inte bli förvånad om någon politiskt korrekt/"antirasistisk" person jämför dem med muslimer.
För kackerlackor finns ju överallt och är väldigt svåra att bli av med.
Men lik förbaskat är inte kackerlackor någon folkgrupp, och inte muslimer heller för den delen.
Däremot kan inte muslimer överleva ett kärnvapenkrig (deras hud stöter ju inte bort radioaktiv strålning), och inte äter de vad som helst heller.

Angående kommentaren som är åtalad för hets mot folkgrupp: Läs mer om det hela på https://www.realisten.se/2013/10/10/politiker-skyddas-av-lagen-om-hets-mot-folkgrupp/ .

torsdag 3 oktober 2013

Ska någonting förbjudas så är det invandrings- och flyktingströmmar samt politisk korrekthet

Som politisk bloggare är det i princip omöjligt att hålla koll på alla nyheter som cirkulerar i "luften", i alla fall om man som jag driver en blogg ensam. Men nyheter innefattar för mig inte enbart artiklar och TV-reportage, ånej, även insändare är intressanta.
Men självklart går det inte att ta upp precis allting som man läser, ser och hör, den uppgiften är övermänsklig oavsett hur många man än är som sammarbetar. Inte ens s k "journalister" lyckas med det, oavsett vad de än inbillar sig.
Angående insändare så stod det förresten en mycket bra sådan i gårdagens exemplar av Metro. Insändaren var undertecknad "Gorkij", den hette "Slösa inte din tid på andras problem" och löd så här:

"Varje dag så vill någon förbjuda något. Varför egentligen?
Jag menar hur fanatisk får man bli egentligen. Bara för att något inte funkar för dig så betyder det inte att det inte kan funka för mig.
Om du stör dig på min rök så gå inte nära mig. Om jag har en orm i min lägenhet så kom inte på besök.
Ska vi nu hålla på att förbjuda saker hit och dit kan vi lika gärna förbjuda motorer för dom spyr ut gifter, läsk för den gör dig fet och orsakar karies, snabbmat för den ökar ditt kolesterolvärde, hundar för de bajsar på gatorna, musik för den har redan gjorts, ja, listan kan göras lång.
Än så länge har faktiskt ingen kommit med ide'er om att förbjuda vapen eller patent på läkemedel och så vidare. Vilket jag kan tycka är en viktigare fråga.
Gillar jag inte ett tv-program så tittar jag helt enkelt inte på det. Jag slösar heller inte min tid på att försöka förbjuda det. Jag tycker att livet är för kort för att behöva bry sig om hur många gånger grannen byter kalsonger eller hur dålig han är på att fickparkera.
Jag är totalt övertygad om att om vi i landet lagom för en gångs skull skiter i hur grönt och eller visset gräset är på grannens tomt så kommer vi i längden att bli mycket lyckligare.
För var ärlig, du ser dig inte som kriminell bara för att du går över röd gubbe.
Koncentrera dig på ditt så gör jag samma med mitt."

Som sagt så var denna insändare väldigt bra, det är bara en grej i den som jag vänder mig emot.
Vad är det då? Jo, ordet lagom.
För vi lever inte att landet lagom när det gäller t ex invandring och flyktingströmmar, snarare tvärtom.
2012 delade Sverige ut 111 000 uppehållstillstånd samtidigt som andelen asylsökande i landet ökade med 48 procent.  Sverige beviljade åtta gånger fler permanenta uppehållstillstånd än Finland, fem gånger fler än Danmark och mer än dubbelt så många som Norge. 
Förutom Frankrike och Tyskland så är Sverige det europeiska land som tar emot sammanlagt flest asylsökande, trots att vår befolkning bara är en dryg tiondel så stor som Tysklands och en åttondel av Frankrikes dito.
Detta innebär att per capita så är Sverige alltså det land som tar emot överlägset flest asylsökande. 2013 beräknas det också komma omkring 100 000 asylsökande och anhöriga till Sverige.
Sverige är också ett av de länder i hela världen som tar in mest invandrare och "flyktingar", det formligen öses in sådana dag ut och dag in samtidigt som resten av världen skrattar ut lilla galna Sverige fullständigt.
Sverige är helt enkelt ett enda stort skämt, inte minst bland de utlänningar vars släktingar tar sig hit och därmed in.
Och all denna vanvettiga flykting-, invandrings- och asylpolitik enbart på grund av rädslan från PK-håll för att bli kallade för rasister.
Sverige är också det land som tar emot så kallade ensamkommande flyktingbarn, förra året sökte 3600 sådana uppehållstillstånd och drygt två tredjedelar fick det också. Nio av tio asylsökande kan inte visa upp något pass eller andra identitetshandlingar, det blir därför mycket svårt att styrka vilka de egentligen är.
Summan av det hela är helt enkelt att invandringen till Sverige kostar hela 110 miljarder kronor per år, en helt fantastisk summa det.
Tänk om alla dessa pengar kunde användas till vettiga och förnuftiga saker istället, t ex att rusta upp den svenska välfärden.
Men nähä-ä-ä då, i Sverige heter det ju från politiskt korrekt håll att alla människor har "lika värde", därför är förnuftiga och vettiga handlingar helt enkelt strängt förbjudna!

Här följer några saker i den oändliga raden av mängder som har med den helstolliga invandringen att göra:

https://www.realisten.se/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/ ,

http://www.exponerat.info/godhetens-kappa-erbjuder-hela-varlden-en-fristad-i-sverige/ ,

http://www.exponerat.info/alla-sex-invandrarungdomarna-frias-i-hovratten-for-gruppvaldtakten-trots-att-hr-tror-pa-flickans-berattelse/ ,

http://avpixlat.info/2013/10/03/rattegangen-mot-arabiske-pedofillakaren-inledd/ ,

http://avpixlat.info/2013/10/03/storslagsmal-pa-boende-for-ensamkommande/ ,

https://www.realisten.se/2013/10/01/skottlossning-pa-rosengard/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/30/integrationsstrateg-somalier-kan-radda-jobben/ .

tisdag 1 oktober 2013

Skånepolisen kör Italienmodellen - bryr sig om folk

Egentligen skulle detta inlägg ha skrivits i förra veckan, men efter att det hade gått bara fyra dagar under vilka man hade läst, hört och sett om nyheten ifråga i typ nästan hela Sveriges media och från olika politikers håll så beslutade jag mig för att inte skriva om det. Jag hade helt enkelt fått nog, hela skiten stod mig nämligen käpprätt rakt upp i halsen!
Jag misstänker att ni nu har gissat vad det gäller, om inte så kommer här svaret: Det handlar helt enkelt om den absurda hysterin kring Skånepolisens påstådda registrering av romer.
Satte ni kvällskaffet med samtliga bullar till i era igengrodda och trångsynthetstörstande strupar nu eller? Ja, jag tänkte väl det.
Men hosta vidare ni, för som Martin Timell och Arne Hägerfors brukade säga i TV-programmet Det kommer mera: "Det kommer mera!".
För det gör det nämligen.
Men först lite bakgrundshistoria:
I förra veckan blev det känt att Skånepolisen innehar ett hemligt register över Skånes alla romer (frågan är dock om det var så värst hemligt, med tanke på allt skriveri som det har varit om det efter det s k "avslöjandet"), svensk PK-media i form av bl a Twittervänstern gick bokstavligt rakt upp i taket ivrigt påhejade av PK-sjuklövernpartierna i riksdagen, Romska förbundet yrkade på skadestånd i form av hela 250 000 kronor till varenda rom i hela Sverige (dags att läsa på angående svensk geografi ni i Romska förbundet, Skåne innefattar nämligen inte hela Sverige), Sveriges alla "antirasister" skrek värre än nerknarkade kråkor över registret osv.
Ja, till och med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson fördömde registret, men stötte på oväntat motstånd ifrån en av sina partikollegor, nämligen Thoralf Alfsson som försvarade Skånepolisen.
Det hela är alltså minst sagt en aning rörigt, en vänsterpartist gick till och med så långt att han jämförde registret med försöken att utrota judar i Tyskland under andra världskriget.
Samma person gjorde nämligen vid ett tillfälle samma jämförelse med det s k REVA-projektet.

Men vad är det som är så galet med detta register då? Är registret rasistiskt, kränkande eller på annat sätt liknande gentemot romer?
Svar: Nej, det är det naturligtvis inte.
Däremot kör tydligen Skånepolisen en variant på det som den italienska polisen sedan 2008 håller på med.
Vad gör de för någonting då? Jo, sedan dess registrerar den italienska polisen landets 4500 romer genom fingeravtrycksidentifiering, dessutom har ju romerna i Italien ökat i antal sedan dess.
Man har helt enkelt jätteproblem med romsk brottslighet där, jag gissar på att det bara är den italienska maffian som är värre där.
Det är också intressant att det i dagens läge finns minst 7000 romer i enbart Malmö av alla ställen i Sverige, alltså bra många fler än i hela Italien.
Kan det vara detta som är orsaken till att romer har blivit registrerade av Skånepolisen? Ja, vad som är orsaken till registreringen vet nog bara Skånepolisen själv.
Men ärligt talat, vad är det att vara upprörd över att vara registrerad egentligen? Alla människor är ju på olika sätt registrerade, ett av många exempel på det är ju när vi föds.
För då registreras vi ju via våra födelseuppgifter, den registreringen varar livet ut samt även flera tusen år efter att var och en av oss har dött.
Ibland är det förresten frågan om ännu längre tid än flera tusen år.
Och hur skulle det se ut om alla som är födda började kräva skadestånd i form flera hundra tusen kronor på grund av det?:

"Jag kräver omedelbart skadestånd för att jag blev registrerad via personnummer och annat när jag föddes, jag känner mig kränkt, minst 1 000 000 kronor i skadestånd vill jag ha för det! Någon jävla måtta på registrering får det väl ändå tamejsjutton vara!"

Jojomensingen, om alla skulle börja kräva skadestånd för sådant så skulle det svenska rättsväsendet ju ha gått omkull för hur länge sedan som helst nästan.
Men visst, ni som känner er kränkta över att vara registrerade oavsett om ni är romer eller ej kan ju börja där då, jag önskar er verkligen lycka till. För det behöver ni minst sagt!
Angående Skånepolisen så tror jag helt enkelt att det hela inte är konstigare än så här: En del romer är registrerade för att de har begått eller för att de begår brott (alltså precis som alla brottslingar i Sverige oavsett etnicitet är), andra är registrerade för att de hör till familjer där brottsligheten är vanlig så att säga.
Sedan har vi de som har blivit registrerade när de är bara några få år gamla, detta beror då förmodligen på att det bedöms finnas en stor risk att de när de blir äldre löper stor risk att hamna i brottslighet på grund av vissa familjemedlemmar eller släktingar.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Det handlar inte om vilken etnicitet dessa människor har, det handlar om att försöka förhindra brottslighet eller se till att vissa människor inte hamnar i den.
Skånepolisen bryr sig om människor helt enkelt!

Här finner ni några relaterade artiklar till ämnet ifråga:

http://www.dn.se/Pages/Article.aspx?id=1040270&epslanguage=sv ,

http://www.metro.se/nyheter/sd-ledamot-forsvarar-rom-registret/EVHmiy%21TZiMaT5CNZlBA/ ,

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/09/25/10217012-inte-latt-att-vara-polis/ ,

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/09/26/10220965-media-ger-sig-inte/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17540951.ab ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/sd-oklar-om-registren-var-olagliga ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/romregistrets-spridning-dementeras ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/etnicitet-ibland-viktigt-i-utredning ,

http://www.friatider.se/polischef-sagar-mediadrev-mot-romregister ,

http://www.friatider.se/protesterade-mot-zigenarbrott-slogs-ned ,

https://www.realisten.se/2013/09/30/syndikalister-erkanner-misshandeln-av-dan-park/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/23/varfor-upprattade-polisen-ett-zigenarregister/ .